Erkek arkadaşımın tavırları isteksiz?

2 aydır bir ilişkim var. Başlarda çok güzel sohbet edebilen bir ikiliydik güzel vakit de geçiriyorduk. Onun ilk sevgilisiyim ve hayatındaki çoğu ilki benimle yaşadı. 24 yaşında ama sanki sürekli bir şeyler yapacağımız zaman isteksiz ya da beceriksiz davranıyor. Artık dayanamıyorum gerçekten çünkü umursuz bir hali var hep. Sonra aniden çok seviyorum seni aşığım sana vs diyor bırakmak istemiyor ağlıyor ama hareketleri beni çok itmeye başladı. Ben uyurken telefonumu karıştırmış mesela. Bunun tribini yapıyor uyandığımda sonra pişman olup ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sweatshirtin bende kalsın diyorum yok daha neler diye tepki veriyor, seni çekip atayım story diyorum annem misin diyor ama bunlar normal şeyler yani sevdiğim insanın fotoğrafını paylaşmaktan doğal ne var? Bana şundan alır mısın diyorum daha neler sen bana al diyor acayip bi durum ya. Ben bir şeyler beklemiyorum ama özveri ya da fedakarlık görmüyorum ki hiç. O bana dese hemen alır veririm. Normalde story attı benimle ilişkisini saklamıyor ailesiyle de tanıştırdı ama bu umursuz tavırlarına anlam veremiyorum
Erkek arkadaşımın tavırları isteksiz?