Diş hekimimden hoşlanıyorum ve biliyor da, yarın dolgu randevum var
ama aksilik bu ki cildim aşırı kötü birkaç gündür bir de ben çok oynadım yara falan oldu gözümün alt tarafınfa küçük bi yara oldu ona dertleniyorum özellikle : ( randevumu iptal edersem de 15 gün sonra gidebilirim ancak : ( birbuçuk aydır bekliyorum napayım sizce
ama aksilik bu ki cildim aşırı kötü birkaç gündür bir de ben çok oynadım yara falan oldu gözümün alt tarafınfa küçük bi yara oldu ona dertleniyorum özellikle : ( randevumu iptal edersem de 15 gün sonra gidebilirim ancak : ( birbuçuk aydır bekliyorum napayım sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana biraz kafanda kuruyorsun gibi geldi
Pardon neyi kafamda kuruyormuşum tam olarak
Bir erkegin karar vermesi 10 saniyesini alır eger guzelligi hosuna gittiyse pesinde kosmayla olmaz zaten benden hoslaniyor mu diye tereddutte kaldin mi kesinlik yoksa yoktur kral
mesaj atıyorum asla cevap vermiyor ama hepsini okuyor biliyorum, bir de bit fakr hesabı varmış yakaladım ve o fake hesabın adını benim adım yapmış sonradan ne mantık asla anlamadım göreyim diye de yapılmış bir şey değil öğreneceğimi asla tahmin edemezdi. Ne kararı verdiğini nerden anlıcam ben bu durumda?
Ilk satırda anlaman gereken her şey yazıyor sonrası hayal gücü farkindaysan
"Mesaj atıyorum asla cevap vermiyor."
Hayal gücü mü hahahahhahahahah zeka diyelim biz ona. Oku bakalım şimdi. Bir ara bi fake hesap benim storylerime bakmıştı ben de o hesabı bi kenara koymuştum, geçen ay bir baktım hesaptaki isim benim adım olarak değişmiş (adım da herkeste olan bir ad değil bu arada), hesap benimmiş gibi şifremi unuttum yaptım giriş yap kısmından ve karşıma bir tel ile mail adresi çıktı bazı harfleri ** ile sansürlü. Tadaaa bilin bakalım o mail ve telefon kimin hesabındakiylr aynı...
Üzülmeni istemem sadece bil istedim
Ben de bilemiyorum dedim işte böylr bir durumda bilinecek bir şey göremiyorum. Fakr hesabınfa hangi mantık ve düşünceyle adımı yazdı bu ne saçma bir şey hiç anlamadım zaten
boş ver sal bu adamdan yar olmaz sana
5 aydır aynı soruyu soruyorsun hala açılamadın mı?
Soruda ne yazıyor? Hoşlanıyorum ve biliyor yazıyor farkındaysanız. Ayrıca mesaj atıyorum asla cevap vermiyor ama hepsini okuyor biliyorum, bir de bit fake hesabı varmış yakaladım ve o fake hesabın adını benim adım yapmış sonradan ne mantık asla anlamadım göreyim diye de yapılmış bir şey değil öğreneceğimi asla tahmin edemezdi
Nasıl biliyor? E madem söyledin o ne dedi
Ben mesaj atarak söyledim her mesajımı okuyor zaten biliyorum. Cevap yok diyorum işte siz yazdığımı anlamıyor musunuz
İnstagramdan taciz ediyosun yani
Evet sapığım ben. Neden engellemiyor tacizse? Ayrıca benimki tacissr onun yaptığı ne? Okuduğunuzu anlayın önce
O ne yapıyorki o zaman?
Ayrıca okundu gözükmüyorsa okumuyordur belki de okuyor sanıyosun
Sana cevap vermezki bu sekilde
Fake hesabı sen nerden öğrendin numarası mı var sende
Mesaj isteği olarak gidiyor ve okuyor görüşdü olmasına gerek yok s*lak değilim adamın hareketlerinden anlaşılıyor mesajlarımı bilmese ismime randevu kaydından bakıp nasıl Instagram fake hesabına yazsın instamda adım yazmıyordu? Bit ara bi fake hesap benim storylerime bakmıştı ben de o hesabı bi kenara koymuştum, geçen ay bir baktım hesaptaki isim benim adım olarak değişmiş (adım da herkeste olan bir ad değil bu arada), hesap benimmiş gibi şifremi unuttum yaptım giriş yap kısmından ve karşıma bir tel ile mail adresi çıktı bazı harfleri ** ile sansürlü. Tadaaa bilin bakalım o mail ve telefon kimin hesabındakiylr aynı...
Sende var ya adamın numarası kendi vermedi ama nereden aldjn
Adamın numarasını almadım ya anlamıylrsan tekrar oku bu ne her cümleyi tekrar mı edicez sana? Adamın hesabını da şifremi unuttum şeklinde yazdığımda aynı mail ve tel çıkıyor diyorum...
Bence hastasına o gözle bakmaz
O seviyeyi geçtik 6 aydır hoşlanıyorum adamdan kdjdjdj
Ahahah o senden hoşlanıyor mu
Kız bilmiyorum ya mesaj atıyorum asla cevap vermiyor ama hepsini okuyor biliyorum, bir de bit fakr hesabı varmış yakaladım ve o fake hesabın adını benim adım yapmış sonradan 😮 ne mantık asla anlamadım göreyim diye de yapılmış bit şey değil öğreneceğimi asla tahmin edemezdi
Mesajlarına cevap vermiyor mu? Ne yazıyorsun hoşlandığını mı? Fake hesabın kullanıcı adını senin ismin yapması bana da tuhaf geldi. Kız hesabı gibi mi takılıyor?
Evet ama hesapta takılmıyor muhtemelen rahat rahat gezebilmek için öyle saçma inandırıcı bit hesap yapmış bilmiyorum çok garip. O hedapla bi ara benim hikayeme de bakmıştı ve sonradan adını benim adım olarak değiştirdi asla anlayamadım kafasında ne yaşıyor. Evet yazdıklarıma cevap vermiyor
Rahat ol knka ya kasma bu kadar :)
Ya o kadar gerginim kiiii adama bile yazdım aşırı gerginim gelicem diye dedim ödmdmfmmf
Ulan nasil bi doktormus gözünün önündekini görmüyor 😂 kanka git bişey olmaz ya , ben bile heyecanlandım su an 😂
ya mesaj atıyorum asla cevap vermiyor ama hepsini okuyor biliyorum, bir de bit fakr hesabı varmış yakaladım ve o fake hesabın adını benim adım yapmış sonradan ne mantık asla anlamadım göreyim diye de yapılmış bir şey değil öğreneceğimi asla tahmin edemezdi
Valla senin su durumunu merak ediyorum knka bana da haber ver lütfen 😂
Cok heyecanlı oldu bu durum
Kaç yaşında o
Ne alaka konuyla?
Sordum knk işte bi bildiğim var
Aynen bir bildiğin var kardeşim
Doktorum ben de yurtdışında neyse soruyu şimdi okudum erkeklere sor bence knk daha iyi bilirler ama bence soğutmaz ya makyajla kapatabilirsin
Denicem bakalım yaraların tam cilt gibi olmaz ama :/ 36 yaşında ben de 26 yaşındayım ikimiz de bekarız. Yaşı niye sormuştun sen
Gencse takılabilir ufak detaylara belki de 36 yaşındaki 20 civarini her türlü beğenir el üstünde tutar
Aynı yaşta olsaydınız takılabilirdi belki daldan dala oluyorlar ya gencken
Aman erkekler her yaşta aynı. Amacım takılmak da değil bu arada gerçekten hoşlanıyorum
Bu arada mesaj atıyorum asla cevap vermiyor ama hepsini okuyor biliyorum, bir de bit fakr hesabı varmış yakaladım ve o fake hesabın adını benim adım yapmış sonradan ne mantık asla anlamadım göreyim diye de yapılmış bir şey değil öğreneceğimi asla tahmin edemezdi
Mutluluklar diliyorum size 🙂