Aşk İlişkileri Bu adam sizce yaksikli mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ever maneskin'in vokalisti bütün kızlar şu an bu adama aşık öuyorlar sizce gerçekten yakisikli miBence yakisikli ben bile erkek halimle yükseliyorum adama 😅 Bu adam sizce yaksikli mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
écoutelesilence Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben uzun saçı ve sakalsiz erkekleri pek sevmiyorum begenmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence mükemmel daha karizmatik duruyor Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet resmen sanatsal bir yüzü var adamın 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun gibi olmak isterdim ya Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sanat için yaranmış çekici biri, sesi de çok iyi 2 0 Yorumla
Little_dark_age_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl değil ama göz kalemi iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence çok yakışıklı Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Adam güzel de makyajı ve tarzı yıkık gibi 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. İyi iyi başarılı baya 0 0 Yorumla
geckalmalar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl beğenmedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil ya admaim suratına baksana sanat eseri Yorumla geckalmalar +1 yıl zevkler ve renkler tartışılmaz ki Yorumla Soran +1 yıl Hangi tür erkek begenirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanmayın olm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gaymisin kanka ahshhshss Yorumla Soran +1 yıl Olm kıskanıyorum adami boğazına çene kaslarina bak mk benim suratim poğaça gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin daha yakışıklı olduğuna yemin edebilirim kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Yok lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göz doktoruna görün Yorumla Soran +1 yıl Aga manyak misin adamın dudaklarına bak, çenesine bak elmacık kemikleri ne kadar belirgin, saçına bak me kadar şeffaf, boğazına bak ne kadar uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıkli bunlarami deniyoe Yorumla Soran +1 yıl Hshshdh evet kalın kaş, kalın dudak , elmacık kemiğinin belirgin olmasi , saçının güzel olması bunlar erkegi yaksikli yapar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hasiktirndjdjjd Yorumla Soran +1 yıl Olm ne zannediyorsun bu bilinen birsey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bildiğini oku kardeşim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın gibi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Klasik ortadoğulu Kadın lafi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka zorla mı Yorumla Soran +1 yıl Tamam da saçını uzatan erkeğe niue Kadın gibi diyorsunuz usta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben uzun saçı ve sakalsiz erkekleri pek sevmiyorum begenmedim
Bence mükemmel daha karizmatik duruyor
Evet resmen sanatsal bir yüzü var adamın
Bunun gibi olmak isterdim ya
Sanat için yaranmış çekici biri, sesi de çok iyi
değil ama göz kalemi iyi
Bence çok yakışıklı
orta yakışıklı aşırı çekici
Adam güzel de makyajı ve tarzı yıkık gibi
İyi iyi başarılı baya
beğenmedim
Nasil ya admaim suratına baksana sanat eseri
zevkler ve renkler tartışılmaz ki
Hangi tür erkek begenirsin
Hayır
Kıskanmayın olm
Gaymisin kanka ahshhshss
Olm kıskanıyorum adami boğazına çene kaslarina bak mk benim suratim poğaça gibi
Senin daha yakışıklı olduğuna yemin edebilirim kardeşim
Yok lan
Göz doktoruna görün
Aga manyak misin adamın dudaklarına bak, çenesine bak elmacık kemikleri ne kadar belirgin, saçına bak me kadar şeffaf, boğazına bak ne kadar uzun
Yakışıkli bunlarami deniyoe
Hshshdh evet kalın kaş, kalın dudak , elmacık kemiğinin belirgin olmasi , saçının güzel olması bunlar erkegi yaksikli yapar
Hasiktirndjdjjd
Olm ne zannediyorsun bu bilinen birsey
Sen bildiğini oku kardeşim
Kadın gibi
Klasik ortadoğulu Kadın lafi
Kanka zorla mı
Tamam da saçını uzatan erkeğe niue Kadın gibi diyorsunuz usta
Bu ne la