Ahahah başlığa bak
Hemen açıklayayım, kendisi kuzenim olur. Tanıdığım en düzgün ve en çalışkan insandır. 7 yıllık Cumhuriyet savcısı, şu an 31 yaşında. İlk görev yerinde bir hâkime kızla iyilerdi aslında ama kuzenim 30'dan önce evlenmek istemediği, kız ise başka yere atanmadan evlenmek istediği için yürümedi. Şimdi savcı bey teee Doğu Anadolu'da Allah'ın dağ başında bir köye atandı. Burada 2 yıl kalacakmış. Dediğine göre bekâr hâkim/savcı kız atanması imkânsızmış buraya, HSK bekar kızları ilk görev yerinde doğu ilçelerine yollamıyormuş.
Bu durumda biz ona eş adayı bulmadıkça 33'üne kadar bekâr kalacak. 33'ü de tanıştın ettin derken 35'e yuvarla diyor. Sizce beyefendiyi nasıl evlendirebiliriz?
Hemen açıklayayım, kendisi kuzenim olur. Tanıdığım en düzgün ve en çalışkan insandır. 7 yıllık Cumhuriyet savcısı, şu an 31 yaşında. İlk görev yerinde bir hâkime kızla iyilerdi aslında ama kuzenim 30'dan önce evlenmek istemediği, kız ise başka yere atanmadan evlenmek istediği için yürümedi. Şimdi savcı bey teee Doğu Anadolu'da Allah'ın dağ başında bir köye atandı. Burada 2 yıl kalacakmış. Dediğine göre bekâr hâkim/savcı kız atanması imkânsızmış buraya, HSK bekar kızları ilk görev yerinde doğu ilçelerine yollamıyormuş.
Bu durumda biz ona eş adayı bulmadıkça 33'üne kadar bekâr kalacak. 33'ü de tanıştın ettin derken 35'e yuvarla diyor. Sizce beyefendiyi nasıl evlendirebiliriz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cumhuriyet savcısı deyince benim aklıma ilk ilgazin gelmesine ne demeli
Sjsj Yargı'yı çok seviyorum beenn. Ama bir ara konuşmuştuk, dizideki savcıların hayatı gerçeği yansıtmıyormuş. Öyle dedi.
Evlilik gereksiz bu zamanda bence neden istiyo ki hem aşık olmayı deneyebilir kendisi birine açılabilir ama zor o da tabi yeni birini tanımak vs.
Bazı insanlar evliliğe yatkın ya da muhtaç oluyor knk. Ben de öyle biriyim bence ama şu an sırası değil. Başkalarına açılması biraz zor ya, pek ortamı olmuyor hâkim-savcıların lojman dışında.
Onu sevmeyip de mesleği için evlenebilirler dikkat etsin bence
Kendisi evlenmek istiyosa evlenir zaten
Knk evet istiyor. Ama işte kimse yok kii, olsa zaten bize gerek kalmaz.
gerek yok adamın başını yakmyın
Madmen adam evlenmek istiyor ama.
ozaman iş size düşer :) bulun adama
Tamam işte nasıll? Çevre yok ki bizde.
anladım ozaman zor
Yazık ln çocuğa aa.
valla evlenmese daha iyi bir dedigini iki etmedigimiz insanlar bile eziyet ettiyse bize gerk yok :)
Katip veya polis kızlardan bakmış mı? Evlenmiş mi? Filmin devamını merak ettim aslında biraz... ☺️savcılıkla ilgili başka bişilere bakarken rastladım soruya.
Evde kalmış sayılmaz da , kendine 30 diye sinir koyması biraz tuhaf olmuş , k ndini şartlandırmamak lazım
Olan oldu ama bi kere..
Ona kuzenimi alalim
Anlatsana kuzenini az.
Dokuz Eylül de okuyo uluslararası ticaret ve lojistik
Uzun boylu güzel bir kız, kafa yapısı da rahat
Knk yaş farkı fazla olur sankim biraz, demi? Bir de devlete atanması lazım eşinin haklı olarak, yoksa eş durumundan birleşemezker ki aynı yerde. 😔
Öğrenci daha hahaha
Yaşı da manidar
Yaş önemli. Çözüm bul, sayılara takılma ssj.
Çözüm nasıl bulayım ben bile doğru düzgün insan bulamıyorum wjehej
Sen de haklısın. Mesela bizim hiç tanıdığımız yok, o yüzden bulamıyoruz kimseyi.
Ege kıyılarını sever mi
Ege ona iyi gelir buranın insanı doğru düzgün umarım bulur
Knk yer problem değil, gittiği yere bekârlardan atama olmuyormuş. Meslektaşı dışında kimseyle de görüşmüyor. Oradaki görev süresi bitince zaten bulur birilerini ama sahiden yaş 35 oluyor o zaman da evlenene kadar. Yoksa Ege'si, Güneydoğu'su fark etmez.
nasip kismet ama 30a kadar beklemesi hata
Dedim, dedimm dinlemedi ki. Ben o dönem ünideydim, bak sana bi çıtır kız ayarliyim buradan dedim yohh. Ama bir ölçüde hak veriyorum knk: Daha mesleğinin ilk yıllarıydı, doktora falan yapıyordu, yoğundu, alışma süreciydi. Bir de şey öyle çok kız peşinde koşan biri değil, biraz asosyal sanırım.
gecmis bitmis neyse kriterlerini cok abartmasin iste ben savciyim esim hakim olmali falan filan bos ego kasmasin karakter uyumuna odaklansin bulur birini erkek icin 30 gec degil
Lan yokk aksine öğretmen falan olsun daha iyi olur ona göre de.
Bırakın adamın huzurunu bozmayın
Bırak kalsın çıkmasın evden hava soğukm
Benimle tanistirarak 😂😂😂
baaa da gız bulun
Her koyun kendi bacağındann.
benı de as kabul 🤣
Senin kayış boşa dönmeye başladı sanki sjsj.
Bizi ilgilendirmez
E bari yorum yapma o zaman lol.
Yaw banane
Tamam bye.