LISEDEYIM HOŞLANDIĞIM ERKEĞE NASIL AÇILIRIM?

11. sınıfa gidiyorum güzel bir kızım. Zayıf büyük dudaklı açık kumral saçlı beyaz tenli güzel yüzlü ince hoş bi kızım işte (daha iyi anlamanız için açıklıyorum) ve hoşlandığım çocuk okulun en yakışıklı çocuğu. Fiziği yunan tanrılarından hallice tarzı saçı bembeyaz babyface yuzu tam anlamıyla bir yarı tanrı. Siz diyin herkul ben diyeyim zeus. Ben öyle çok popüler bir kız değilim ama adım bilindiktir yani hocaların çogu beni tanır okul dergisinde yazıyorum yazılarim sürekli panolara asılıyor falan o kadarım yani ama zannedersem o biraz popüler eskiden onun sinıfında olan bir arkadaşım onu kimsenin sevmediğini çok egolu burnu havada canım bi tip olduğunu söylüyor. Sürekli saçma şakalar yapıyormuş ve kimse gülmüyormuş sürekli kendini övüyormuş günde 6 7 saat çalışıyorum falan diye yani pek sevilen biri degil ama ona düşmeyen kız tanımıyorum çevremde. Şimdi ben bu çocuğu bir projeden dolaylı tanıyorum aynı proje grubundaydık birkaç kez grup içinde buluştuk birbirimizi tanıyoruz ama samimiyetimiz muhabbetimiz yok öte yandan ben onun için deli oluyorum. Onunla çıkmak için neler yapmam fakat nasıl çıkacagımızı bilmiyorum. Arkadaşlarıma gidip onu begendigimi soyleyecegimi soyledim ama arkadaslarim onun cevabinin "beni zaten herkes begeniyor" olacağını söylediler. Bi anda gidip birlikte sinemaya gidelim mi deme fikri geldi aklima ama nasil durur bilmiyorum. Bi muhabbetimiz de yok ama her gun okulda karşılaşıyoruz sürekli yani ama konuşmuyoruz, selamlaşmıyoruz. Lütfen bana yardım edin bi tavsiye verin onunla nasıl cıkabilirim ne yapabilirim bir kız olarak ona cıkma teklifi etmem onun gozunde absurt durur mu? Hicbi sey bilmiyorum.
Teklif et
Etme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
LISEDEYIM HOŞLANDIĞIM ERKEĞE NASIL AÇILIRIM?