1 aydir ayri olan sevgilimden mesaj geldi 8 Mart 00:59 da. Kadinlar gunun kutlu olsun yazdi. Sasirdim.. veda etmeden giden kisi, pat diye ortadan kaybolan kisi, gelmis kadinlar gunun kutlu olsun diyo.
Umutlandigimdan degil ama tam diyorum 1 ay gecti kabullendim. Pat diye gece yarisi yaziyo. Kafama takildi.. daha once de sordum ama tam yardim eden olmadi.. beni birakan biri niye gelsin kutlasin ki umrunda olmaz ki..
Umutlandigimdan degil ama tam diyorum 1 ay gecti kabullendim. Pat diye gece yarisi yaziyo. Kafama takildi.. daha once de sordum ama tam yardim eden olmadi.. beni birakan biri niye gelsin kutlasin ki umrunda olmaz ki..
Güncellemeler
+1 yıl
? tamam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gece yazmış, canı sıkıldığı için yazmış olabilir; tekrar birlikte olmak istiyor olabilir. Böyle böyle birçok ihitmal var. Sonrasında ne oldu? Cevap verdin mi?
Bircok ihtimal olabilir dogru diyosun. Ama iste yinede sormak istedim. Bazi seyler dogru cikiyo burada soru sordugum da. Sabah cevap verdim. Tesekkurler yazdim. Bu kdr
Yazmadan bir iki gun once. ( bana baglamiyorum) spotify den huzunlu muzikler veya huzunlu gibi muzikler dinliyodu.
Yani bu hüznün nedeni sana bağlı olabilir. Veda etmeden gitti yazmışsın. Belki pişman oldu? (Aklını karıştırmak istemiyorum.)
Wp ta hikaye paylasmayan kisi ne hikmetse hikaye paylasti. Arkada muzik can bedenden cikmayinca muazzez ersoyun soyledigi sarki koymus. Anlayamadim ya.. snra ben whatsap ta bi kac hikaye attim hikayeme bakti
Bunlari dinliyodu :
Koray avci « yine aylardan kasim »
Zara « dostum dostum »
Sezen aksu « keskin bicak »
Emre aydin « buralar yalan »
Onur « geceyi sana yazdim »
Bahadir « gidiyor gibiyim »
Kış masali
Dj akman fidan gibi
Figen « nazende sevgilim »
Sila « yoruldum »
Normalde wpta attıklarına bakıyor muydu?
1 kere atti sadece. Bakmadim.. aslinda baktim ama nasıl desem bildirimi kapattim. O anlamadi onu gordugumu
O senin attıklarına bakıyor muydu normalde
Ben hikaye paylastim iste bakacak mi diye. Bakti.
Yani yazdığın şarkılar bildiğim kadarıyla aşkla alakalı , o mesajtan sonra başka bir şeyler konuştunuz mu
Hayir. Gece 00:59 yazdi: kadinlar gunun kutlu olsun diye.
Bende sabah: tesekkurler yazdim.
Gerisi gelmedi. Ustunden 6 gun gecti Şu an hala yazmadi
Baska bir sey konusmadik
Neden ayrılmıştınız diye sorsam
Şöyle soyliyim. Temmuz de ben birakmak zorunda kaldim onu. Sebebini belirtmiyim. 5 ay ayri kaldik. 5 ay uzerine tekrar konustuk. Bir araya geldik. Burukluk vardi hala onda cunku ben biraktim ama kendimi telafi ediyodum. Her gun konusuyoduk goruntulu her gun ablasi ben o. Neyse. Online oyun oynadik. snra uyuyacam yarin konusuruz yine oynariz dedi.
O gun bugundur ses solugu cikmadi. Ne aradi ne sordu. Sadzce kadinlar gunu gelip bana yazdi
Arkadasimla oyuna denk geldiler. Gitmis arkadasima konuyu acti. Arkadasim dedi ki ona. Barismak ister misin konusmak ister misin eskisi gibi? O da bilmiyorum kafam karisik demis
1 aydan fazla yazmadigi icin eski sevgilim oluyo. Ama gelip vedalasma yapmadi. Anlamadim olayi..
Bana da kafası karışık gibi geldi. Belki barışmak istiyor ama tekrar eskisi gibi ayrılacağından korkuyor ya da çekiniyor.
O zaman pat diye niye gidiyo ki. Deseydi ben korkuyorum yapamiyorum desin ceksin gitsin. Vedalasmadan kim nereye gidiyo. Ona yaptigim seyi o simdi bana yapti. Hemde aciklama yapmadan. Ben en azindan aciklama yapip gitmistim
İşte orası sıkıntı ya. Neden gittiğini bilsen anlarsın da. Sen tekrar beraber olmak istiyor musun onunla?
Bilmiyorum.. benimde kafam karisik..
Bu olayla daha da karışmış olmalı.
Aynen oyle
Yani tavsiye vermek gibi algılama ama kafan karışıksa onla bir konuşabilirsin bence. Tabi son karar yine sana kalmış
Ya manita yaptiysa..
Sanmıyorum ya manita yapsa niye kadınlar günü mesajı atsın ki.
O da var..
Bence sen de birlikte olmak istesen bile tekrar bırakcağından endişelenirsin gibi geliyor.
Yani ikiniz de aynı durumda olacaksınız. İkiniz de konuşmak istiyorsunuz ama ' ya tekrar ayrılırsa' düşüncesi ikinizi de harekete geçmekten alıkoyuyor.
Aynenn oyle aynen. Tam Şu an ustune bastin.. instagram da kizlari takip ediyo ama..
Yani Instagram'da takip edebilir o bana çok sıkıntılı gelmedi. Yoksa '' aa bu kızmış'' diyip her kızı mı takip ediyor?