Bu bir engel değil aslında. İki tarafın biri kullanıyor diğeri kullanmıyorsa ve kullanmayan taraf sigara konusunda hassas ise ona göre davranmak lazım. Ne onu rahatsız etmeye ne de kendini mahrum etmeye gerek yok. Belirli zamanlarda kişisel hijyene dikkat ederek kullanılabilir. Sigara kullanmayan biri için o kokunun ne kadar rahatsız edici olduğunu anlamak zor değil. İki taraflı anlayış gerekiyor biraz da.
Sigara ne olursa olsun sağlıksız. (ben de içmeme rağmen) Normalde ağız bakımı şartlılığı sigara içen biri için 2 kere şart. Kız arkadaşımın da sigara kullanmasını isterim, "salonda içme, şurda içme perdeler sararıyor, dışarda zıkkımlan" gibi sözleri duymak yerine sigara içen birini isterdim hayatımda. :))
İnsana zarar verip bağımlı kılan herşeye karşıtım. Normal hayatinda kullaniyor olabilir. Ama iliskiler hususunda bu kadar nazik olmam. Bırakmasını söylerim derhal.
Ben büyük konuşmam. Ama bu olayı yaşamış ve kendisi hoşlandığı halde benim bu kararlı duruşumdan dolayı ayrılma kararını kendisinin aldığı biri vardı. Ona da saygım var. Herkes kalbinin ekmeğini yiyecek nasılsa. Ha ben çok aşık olsam da karşı taraf sigara icse azaltıp bırakmasıni, şişelen geziyorsa da yine derhal bırakmasını söylerim. Benim bunda bir kâr'ım yok. Ama benim onun üzerinde onun da benim üzerimse hakki var ise ve ileride bir aile kuracaksak şimdiden birçok eksik yönlerimizin bize getirisi olacagı kanaatindeyim ki doğrusu da budur. Dikkat ettiysen ben sevgilim olsun babinda demedim ileride eşim gözüyle hayatıma birini alabilirim zaten. Cevabım net mi :)
Sana ne lazim 🙂 Özetle ben olması gerekeni söylerim yapıyorsa bu ilişkiye ne kadar ciddi baktığının göstergesidir zaten. Yapmam demekle yapmaya çalışmak arasında fark var ama bunu söyliyeyim. İkinciye belli bir müddet daha zaman taniyabilirim 😏
haydaa bu gece daha kaç soruya daha şaşırıcam ya 😂 o halde ben sarı filtre sevmem beyaz severim dikkat edicem bundan sonra sarı filtre sevmeyenleri incelicem
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgililerin/eşlerin sigara tercihlerinde kendileriyle aynı tercihleri olan insanlarla daha mutlu oldukları gerçek mi?