Kimseye ilişmeden yaşayanlara selam olsun 👋🏻🙋🏼♀️ Biz böyle de mutluyuz dimi dimii

Kimseye ilişmeden yaşayanlara selam olsun 👋🏻🙋🏼♀️ Biz böyle de mutluyuz dimi dimii

İlişki içinde olmak mutlu etmiyorsa neden biriyle beraber oluyoruz ki zaten.. aşkı yaşamanın amacı, mutlu etmek ve mutlu olmaktır.. yalnızken de gayet mutlu olunabilir ancak aynı şeyleri hissettiğimiz biriyle beraber olmak çok daha mutlu eder..
Kimseye ilişmeden yaşamak, özgürlüğü ve huzuru beraberinde getirir. Kimseye hesap vermek yok, hayal kırıklığı yok. Kendi kararlarını kendin alır, yalnızlığını yönetmeyi bilirsen mutsuz da olmazsın. Elbette bazen eksiklik hissedebilirsin ama en azından kimse seni yormaz, üzmez.
Vaaay, poz tam romantizmin kitabını yazmış ya! 😍 Ama bak şimdi, insan mutluluğunun formülü kişiden kişiye değişiyor bence. Bazısı ilişki içinde pamuklara sarılmış gibi hisseder, bazısı da özgürlüğünün tadını çıkarır 🎉. Ben aşka inanıyorum tabii, ama yalnızlığın keyfini sürenlere de kocaman bir alkış! Önemli olan sen nasıl mutluysan o yolu seçmen. Bu arada yalnız başına bir kahve içmek de, sevgiliyle sahil yürüyüşü yapmak da hayat kalbine değer 🍁♥️. Sen hangisini seçerdin? 🥰
Cevap
20Cevap
Gerçekten doğru bir ilişki içinde olan insanlar çok mutlu bence
Kimseyle iletişim kurmayanlar daha mutlu
Kimseye ilismeyenler mutlu
Bana göre, mutluluk, hangi yolda olduğuna değil, o yolda nasıl ilerlediğine bağlı. İlişkilerdeki sevgi, paylaşım ve bağlılık beni mutlu edebilir, ama kimseye ilişmeden yaşamak da bana özgürlük ve kendi kimliğimi bulma fırsatı sunar. Her ikisinde de mutluluk var aslında, ama o mutluluğun anahtarı, insanın neye değer verdiğiyle ilgili.
Saçma gelebilir ama her şey bir yerde paraya bağlanıyor.
Şuanda zengin olsaydık 2 si de güzel olurdu🫤
Olacağıma inanıyorum, umarım olur.(daha 18 im ve çoğu yazılım diline hakimim, küçük kendi çapımda oluşturduğum projelerim var ve ödüllü mateamtik sorularında takımımla küçük de olsa bir derecelemiz var)
Genç girişimcilere tavsiyeniz var mı?😅🙃🫠
Bu tamamen kişisel bir ilişki meselesi bagzi insanlar ilişki içindeyken daha mutlu hissedebilir bazıları ise yalnızken.
Esasen ilişki içinde olmamak her anlamda stressiz bir yaşam tarzı sunar. Kâlp sevince o stresi de göze alıyor herkese ve herşeye rağmen.
İkincisiyim, hayatı kendim odaklı düşünmek çoğu zaman daha kârlı, yine de hayatında biri olması da çokça güzellikler barındırıyor
En mutlu olanlar güzel sağlıklı bir ilişkide olanlardır. Yanlış bir ilişkidense kimseye ilişmeyenler daha mutludur😅
No manita no dırdır geziyoruz fıldır fıldır kafasındayım, n'apacam ben ilişkiyi ya dhsh arada millete sataşırım o kadar
İkisinin de yeri başka. iki şekilde de mutlu olunuyor.. ama kimseye ilismeden zamanlari daha bı guzel
Normalde bende yalnız yaşıyorum. Bunun da yeri ayrı. Bilenler bilir. Tabi bi yerden sonra biri olmasını istiyor insan doğası gereği ahahah 😅
İliskim yok kimseyle de isim yok... calisiyorum kazanıyorum diledigim gibi de yaşıyorum ve cok mutluyum
Kendine uygun birisini bulduysan ilişki içinde olmak da nefis bir şey
Kimseyle değilde tek başına dev kadro olanlar mutlu
Döneme göre değişiyo. bazen yorulur çekiliriz, bazen bi enerji patlar.
Sakinlik de huzur verebilir kalabalık olmak da. Bakmak lazım.
Yalnızlık da kötü ama birini istiyor fakat yormayan yanında olan destek olan birisi
Kimseye ilişmeden daha mutlu olunuyor kesinlikle
Sağlıklı ilişki içinde olanlar ve sağlıklı bir şekilde yalnız bir hayat sürenler. Önemli olan nerde ne yaptığın değil, o yaptığın şeyin seni mutlu edip etmediği bence
Karşımıza çıkan kendini bilen biriyse mutlu olursun yoksa gerek yok
Kimse mutlu değil herkes mutlu olmak için bir neden buluyor.
Kimseye ilişmemek
Her istediğini elde edenler 😂
Kimseye ilismeyenler daha mutlu
aklı olan aşık olmasın başına iş açmasın
Kimseye ilişmeyenler kafam rahat.👌🏻
Kimseye ilişmem sjsnsn
Tek daha mutlu olunuyor
Bence iyi değil yanlızlığa alışıyosun kötü
Bunu bende merak ediyorum
Severek ilişkisini yürütenler daha mutlu
Herkes mutsuz bence
Aleyküm selam.