Holaa🎈 Sigaranın sağlığa zararlı hakkında bilgi vermeme gerek yok açıkçası o yüzden sorunun arka planını açıklayayım.Sevgilisinin kendi zararına olan hareketini onu kırmamak için destekleyen mi yoksa bu duruma direkt olarak karşı çıkan erkek mi daha makbul? Bu konuda ne düşünüyorsun? Anlatsana biraz...🎈
Kadının sigarasını yakan erkek mi yoksa sigarayı yasaklayan erkek mi daha makbule geçer?
Neden yasaklıyor? Olan benim ciğerlerime oluyor ona ne? Kadınlar için aklı başından olgun kadınlardan bahsediyorum 18 yaşından ergenlerden değil kararlarına saygı duyan erkekler her zaman daha makbuldür.
Sigarayı yasaklayaan erkek 🧚♀️ insan sevdiğini kendi elleriyle zehirlenmesine nasıl müsade edip destek olabilir kiii 🤷♀️ Karşı çıksınnn bence bu duruma destek olmasınnn... Ayrıca agzın kokuyor öpüşmem diye deee psikolojik baskı yaparsalar tamamdır o iş.😂😂
Sigara içmemden rahatsız oluyorsa sağlığına zarar veren birini almasın hayatına. Bana yasak koymaya hakkı yok, kendi sigaramı da kendim yakarım teşekkür ederim.
Kimse kimsenin hayatına karışamaz yasaklamak felan hayırdır kendi bırakmak isterse bırakır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karşı çıkan niye sigara içen biri ile muhattap oluyor kendine gçre birini bulsun. Yasak falan saçma salak tavırlar
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Hahah yorumlara bak. Yasak koysın diyenler o yasak koyan kişi kendini düşünüyor sizi değil sizin seçiminize saygı duymayıp kendi düşüncesini size dayatıyor ve siz bunu sevgi olarak algılıyorsunhz