Seninle ilk tanıştığımızda hiç bu kadar güçlü bir şey hissetmemiştim’Hem sevgilim hem arkadaşım gibiydin. birden bıraktın gittin ve nasıl peşinden geleceğimi bilemedim. Boş hissediyorum. Aşık olunca her şey çok çılgınca olmuyor mu? Seviyorsan onun için her şeyi yapabilecek gibi hissediyorsun;Senin de bana ne zaman ihtiyacın olsa ben hep orada oldum;Benim en sevdiğim uyuşturucuydun;Tek bir problem vardı oda senin beni kullanıyor olman da benim seni kullandığımdan farklı bir şekilde;Ama artık biliyorum olacağı yokmuşVe biliyorum gitmem lazım seni kendimden kesmem lazım;Kendimi kimseye sana bıraktığın ve verdiğim gibi asla kimseye vermeyeceğim;Ama sen beni nasıl incittiğinin farkında bile değilsin;Eski halime gelmem için mucize gerekecek ve bundaki tek suçlu sensin;Kalbimden içeri girmene izin vermemeliydim;Galiba sana duyduğum sevgiden elde ettiğim tek şey hüzün;Eğer bir daha gitmek istersen buna izin vereceğim;Tekrar yine şimdiki gibi kan kaybediyormuş hissini yaşamamak için;Bana bitkisel hayata girmişim gibi hissettiriyorsun…
Seni tanıdığımı sandığım gün meğer kendimle olan savaşıma adım atmışım, kendimi adım adım tanımayı, bulmayı öğrenmişim. Ne olursa olsun bunun için bile pişman değilim. Sana değil, kendime bir çok şey kattım...
seni tanıdığım gün.. Aslında öldüğüm günmüş.. Ancak bunu anlamam için önce sana kalbimi açmam sonra sana güvenmem ardından gözü kapalı kalbimi önüne sermem gerekiyormuş.. Şimdi çok iyi anlıyorum ki sen bana hayatımın anlamı olarak değil hayatımı mahvedecek kişi olarak girmişsin ne yazık ki benim aptal kafam bunu göremedi adım adım beni ele geçirdin sonra parçaladın yok ettin şimdi de artık ben kazandım sen kaybettin diyecek kadar nankör ve acımasızsın..
Keşke o gün ayağım bir taşa takılsaydı yere düşüp ölseydim ya da bir kamyon çarpsaydı beni keşke..
seni tanıdığım gün. gelecek mi bilmiyorum ama umarım gelirde beraber olursak gönlüme göre biri çıkarsın ve öyle kalırsın ki senin benim, benim senin olduğum 3 çocuklu (2 oğlan 1 kız) ve 2 köpekli (alman kurdu) bir yuvamız olur, bizi ölüm bile ayırmaz.
Benim için başladığı gündür , çünkü ben birini tanımadan bir şeyler paylaşmadan güvenmem sevmem arkadaşlık kurmam , once bir süzgeçten geçiririm sonrasında karakteri kendi kurallarıma kırmızı cizgilerime düşüncelerime uyuyorsa es dost arkadaş olurum ,
İlk geldiğin de herkesle kaynaşıp konuşup bir benimle konuşmamiştin. O okulun merdivenin de ağlarken yanıma geldin. İşte o andan sonra her şey tamamen değişti. Hayatım da hiç o kadar heyecanlandığimi hatırlamıyorum. O gün sırdaşım, hayatım olacak her şeyimi bilen hep onunla zaman geçirdiğim bir çocuk kalbim de yer edindi. Bunun getirisi olarak acı vardı ama onun getirdiği acıya da varım. Çok seviyorum
Hayatta hiç bir şey tesadüfi değildir. Olması gerektiği içindir.
Olanda da, Olmayanda da Hâyır vardır. Verilen de, verilmeyen de İmtihandır.
Hayatta karşımıza çıkan kişiler her zaman doğru kişilerdir. İyi de olsa kötü de olsa. Bunun şudur; hayatımıza kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan , etrafımızda olup biten her şeyin bir anlamı vardır. Ya bizi bir yere götürür ya da bize bir şeyler öğretir. Deneyim, olgunlaşmak, hayatı öğrenmek böyle bir şey değil midir.
Seni tanıdığım gün bana baktığında gözlerinin parlamasını gördüm ve birbirimize zıt fakat bir o kadar da uyumlu ve eşsiz olduğumuzu öğrendim. Ayrılmamızı istemezdim fakat hala karşılı olarak birbirimize sahip olduğumuzu biliyorum. Belkide hayırlısı budur zaman tekrar bir araya getirsin diye Allah'ıma anlattim - dua ettim , hayırlısı neyse o olsun yüzün hep gülsün inşaallah iyi ki tanımışım seni :)
Seni tanıdığım gün'e Laney ettim günler aylar geçti seni sevmediğimi iddia edip durdum ama seni kaybettiğimde "sana köpek gibi aşık olduğumu farkettim"
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Seni tanıdığım gün sırtımı dönecektim sana. Hiç sevmeyecektim seni. Hiç tanımayacaktım..