Sence ne zaman evli, mutlu ve kedili olursun? Köpekli, kuşlu, civcivli de olabilir. Sevdiğiniz hayvana göre cevaplayabilirsiniz. Bana böyle bir şey çok uzak. 😃 Ne hayatlar var bee. Bir sen bir ben bir de kedi.. 🦁
Kedileri çok severim, evimde bakmak da ama eşim evde kedi olmasını istemiyor dışarıdaki diğer kedilere haksızlık olduğunu düşünüyor. Ama bahçeli bir evimiz olursa o zaman istediğin kadar bakarsın dedi. Hadi inşallah.
2025'ten sonra (35 yaştan sonra). Malum arkadaş ortamım yüzünden hiç sevgilim olmadı, aşkı başka şehirde arayacağım diyorum; ama akaryakıt fiyatlarının artması yüzünden gidemiyorum. Çevreyi değiştirecek hiç kimsem kalmadı.
Müstakil ev olmadığı sürece evde hayvan beslemek istemiyorum. Hem hayvana eziyet hem yaşam koşullarıma uygun değil. Zaten beslediğim hayvan var. Evlenöel şu an aklımda yok.
Kedili zaten olmam. Evde hayvan besleyemem ben. Mutlu ne demek onu da bilmiyorum. İçilen bir şey galiba 🤔😅 Evlilik de ufukta görünmüyor. Kısacası ben bunlardan biri bile olamazken, üçü hiç olamam 😅😅🤣🤣
valla belki hiç bir zaman belki önümdeki 10 yıl içinde evli olmasam bile her daim köpekli olacağım hani yaşlı bekar veya dul bir sürü kedisi olan teyzeler olur ya ben de bir sürü köpeği olan bi amca olurum bakarsın.
Evlenicegim zamanı bilmiyorum ama istersem yarın kedi alabilirim 😅 komşum zorla yavru kedi vermeye çalıştı ancak ben her zaman evde değilim ve tek başıma bakamam hayvana eziyet olur 🤷♂️
ben en çok kartalı severim yukarıdan gelir yakalarım ama kediyi çok seviyorum neden mi hayatta ki bir insanı gerçekten sever ben evli çovuklu kedili ve üzgünüm bence asla evlenme eşin seni de üzecek