Bunlarin ciddi olmadigini herkes kabul ediyor yani sevgililik dahil olmak uzere hahah sorsan hepsi ciddi valla ciddi olanlar duzgunce tanir bilgi edinir sorar sorusturur daha cok tanir dokunmadan olmak uzere nisanlilik dugun evlilik diye gider unutmayin mecnun leylaya ferhat sirine kerem asliya bu sekilde asikti isin ezici cogunlugu erkekte bitiyor duygusal bag kurdugunuz kisiyi iyi secin su zamanda onlari olumsuz yapan sey masum asklari sevgileri ve en onemlisi evlenemeyip kavusamamalariydi tek istedikleri bu olmasina asla kavusamamalarina ve sonu husranla bitecegini bilmemelerine ragmen vazgecmediler sadece birbirleri vardi hayatlarinda ilk tek ve son olarak bu da zamanin asklarina kappak olsun
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler bakir, fakir ve şair olduğum için benden tiksiniyorlar. 😊 Ben de onlara sonsuz saygı duyuyorum. 😊 Ben asla evlenemeyecek bile olsam herkese sevdiği ile evli mutlu çocuklu günler dilerim. 😊
Sanırım artık bize uzak. Yaş geçince insan çok düşünmek istemiyor bu şeyleri, Düşündükçe canını yakıyor insanın. Yani şu an bakınca hiçbir zaman en makul cevap.
Güzel karakterli ve beni seven birini bulsam o da kendini hazır hissettiğinde hemen nikah dairesine giderdim ama yok öyle birisi 🙄 yoksa en büyük hayalim kendi ailemi kurmak, baba olmak... Bence benden çok güzel bir baba olur 😅 Ama bu gidişle ufukta evlilik yok, yani çok zor görünüyor çünkü bil bakalım ne eksik 😅😅
Haklısın ama işte insan aradığını bulamayınca, zamanla aşkı bulacağına dair inancını kaybediyor 😅 Vay be ergenlik dönemime gittim, hepsi grubu söylüyordu dimi o şarkıyı 😂
Merhaba. Ben evliliği düşünmüyorum ama şu bir gerçek ki ileri de neler olacak bilmiyoruz, bu yüzden kısmet olur da nasipse yaradanın takdirine bağlı ama ben böyle mutluyum, önceliğim kendimi geliştirmek tek hedefim şu an sadece bu ama evlilik doğru insanla olunca cennet bahçelerinden, bir bahçe yani düşünün evlenirsin kapıyı açan biri olur bu seni gülümsetir, evlenirsin beraber yemek yiyebileceğin bir insan olur, bu seni mutlu eder evlenirsin gece sarılarak uyuyabileceğin bir insan olur, bu sana huzur verir evlenirsin yaşamın boyunca yanında bir yol arkadaşın olur, bu sana güç verir bir eş değil kendi dünyamızı belirleriz aslında evlenirken. Cemal Süreya’dan ; İyi adamlar da çok iyi kadınlar da ama birbirlerine, hep çok geç kalıyorlar. Mesele geç kalmamak...
Teşekkür ederim. Güzel bakan, güzel görür zaten evlilik bir marifet değil önemli olan doğru insanı bulmak ondan, önce doğru olmak gerekir gönül işlerin de acele etmemek gerekir ayrıca evlilik, bir yuva kurmak mutluluk ise iki kişinin el ele vererek çaba sarf etmesiyle ortaya çıkar, insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz burada şuna dikkat etmek lazım ben sadece kendime, eş değil doğacak olan çocuğuma anne ya da baba seçiyorum böyle düşünerek, karar verilmeli üstelik iyi insanı yaradan karşına çıkaracak aramakla bulamazsın hepimiz, için geçerli amma velakin yaşayıp göreceğiz öğreneceğiz bir çok durumu. 🌸
Evet bende öyle hep hayalimdi mutlu bir yuvam olsun. Nebileyim biraz huyum öyle bir adama sadık kalacak,öyle onun için güzel yemekler yapacak,çiçek yetisdiricek,çocuğumuza bakicakdik. Ask dolu bir yuvamız olucakdi. Simdi basarili bir iş kadınıyım ve dul bir kadınım. Bence hayat bazi kadınlara yalnız mutlu olmayı öğretti. Mesela ben isden çıkarken hep eşleri ve sevgilileri ile eve giden kadınları görünce mutlu oluyorum. Ne güzel dünyada hala güzel ciftler var. Bazen kendin kendine yetersin ve öyle mutlu olursun. Allahdan 1 tane 2 yasinda çocuğum var o yüzden yalnız sayılmam😊🙏❤️
Hahahaha ben ancak bu gidişle turşu olucam , huzur evinde kalan altın kızlar misali sacları pembe makyajlı ve türk kahvesi içen fala bakmaya çalışan gitsek, kırışık dolu bir kadın 😂😂hayal ettiğimde çok eğlenceli geldi Yaşlı ama hala kahkaha atan , macera düşünen bir kadın.. Umarım umuyorum ve olmasını diliyorum 😌
İstiyorum ama hayatın gerçekleri ile yüzleşince vazgeçiyorum. Kamu çalışanı bir kadın beğeniyorum, ilk aradığı karşı cinsin de kamu personeli olması 😂 Sanki kararnameyle sevişecekler. Onun dışında kızlar da çok güvenilmez davranıyor. Kızlar daha çapkın, erkeklerin adı çıkmış.
Öyle gelmesi çok normal ya dhdhdh düşünce olarak zihnimizde yok çünkü. Bana sorsan ben de düşünmüyorum ama hayat bu bir anda yıldırım nikahı bile yapabilirim gibi geliyor 😂😂
Bu zamanda maalesef bu dediğin evli şiddetli geçimsiz ve çocuklu oluyor :))) tarafların aşk kavramı sadece görsellik üzerine bina kuruluyor ve basit bir depremde altında kalınıyor
evli ve mutluyu bilmem ama çocuklu olmak istemiyorum evli ve mutlu olacaksam da nereden baksam 6 senesi var o da karşıma düzgün biri çıkacak anlaşıcaz sevicez falan ölme eşeğim ölme
Evet, ben de net adamım çünkü. Kendimi tanıyorum en azından.. Karşıma beni evliliğe ikna edecek bir kadın çıkacağını düşünmüyorum. Çıksa şimdiye kadar çıkardı..
Hem evlilik bana genel olarak saçma geliyor nedeni de şöyle. Arkadaş, takıyı erkek alıyor. Evin beyaz eşyasını erkek alıyor. Evi erkek alıyor. Tatil için parayı erkek veriyor. Evin tadilatını erkek yapıyor. Ee zikerim böyle işi şişme bebekle mi evleniyorum ulan