24 yaşında niye bilmiyorum ama 24 üme karşı bir zaafım var o yıl bir şey olacak hissediyorum ya hayatım berbat olacak ya da çok güzel olacak bir yol ayrımı var
İnşallah olur.. gerçekten canı gönülden dilerim.. bende ayniydim 19 oluyum şöyle olcak böyle olacak diyodum.. oldum bişey yok.24 dedim bişey yok şimdi 35 hedef.. umarım olacak 🍀sana da kendine de çok çok şans diliyorum..🍀🍀🍀🍀
Bunu hiçbir zaman düşünmüyorum. Kimseye güvenip bi daha bu hayalleri de kuramam. Bazı şeyler bir kere oluyor, bi kere cesaret edebiliyorsun. Ee olmayınca da bir daha asla cesaretin kalmıyor. Kocasız ve kedisiz ölücem sanırım.
Ben hayvan bakamıyorum, en son bıldırcınlar vardı öldüler. Sonra çok kötü oluyorum. O yüzden bi kedi alırım sende anneni çağır diyemediğim için üzgünüm 😞
Dışarı bahçeye çıkarmadım, kapalı bir balkon gibi bi yere koydum ama hiç gidip bakmadım. Yemini suyunu koydum. Ya ben nasıl desem iyi değilim, yanlış zamanda aldım. Çok üzülüyorum bu yüzden neyse yapcak bir şey yok.
Bıldırcınlar kurtlar gibidir özgürlüklerine düşkünler ve hapsedildiği zaman bir süre sonra kendilerini öldürürler kafalarını vurarak. Biz o yüzden doğaya bıraktık geri
Perdeyi açmadan dışarıda ki güneşi göremezsin. Ve güneşe hep camdan da bakamazsın. Cesaretini topla ve alıştığında bugüne kadar yapamadığın için daha çok üzüleceksin
Bak bu kardeşimin nişanlısı ile olan sohbetimiz. Benim kardeşim kedi sevmezdi asla dokunmazdı 12 yıldır tanırım onu öz kardeşim gibidir. Şimdi kedi delisi 🙃