Kocamla anlaşamıyoruz?

merhaba nerdeyse 1 yıllık evliyim eşim yabancı uyruklu ve türkçe bilmiyor. Çok aşırı kavgalar ediyoruz. Ve çok ağır konuşuyor. Şu anda kendisi çalışmıyor ben çalışıyorum. Çalıştığı zaman daha iyi hissediyor ama işsiz oldugu için vok mutsuz bunun farkındayım. Ama bana da yardımcı olmuyor. Sabah işe gidiyorum aksamları hakemlik yapıyorum bazı günler eve yetişemiyorum. Yemek bulaşık gibi şeyleri yapamıyorum ve bana hakemliği bırakmamı söylüyor. Ama ben bırakmak istemiyorum. Severek yapıyorum ve para kazanıyorum. İşk başladıgımda beni hiç desteklemedi. Olamazsın demişti. Ama yaptım gördü. Şimdi ise morali bozuk oldugunda bana sürekli bir kadınla evli gibi degilde sanki bir erkekle evli gibi oldugunu söylüyor eve cok yetişemediğim için. Ama o hiç bir şey yapmıyor sürekli iyi degilim diyor. Her şeyi benden bekliyor. Evde oldugumda bile sürekli telefonuyla oynuyor. Kac kere sordum neden diye ne yapacagım diyor. Benimke ilgilenmiyor sadece canı birşeyler cektiginde tanıma geliyor. Ne söylesem yanlış anlıyor. Benim ne hissettigim umrunda değilmiş gibi davranıyor ama beni sevdiğini de söylüyor. Sinirlendigi en ufak bir şeyde bana bir seyler bulup söylüyor ve cok ağrıma gidiyor kaldıramıyorum ve kavga ediyoruz. Susamıyorum söyledikleri karsısında ben ona ilgi gösterdigimde yanaştıgımda sürekli bir bahanesi var beni uzaklaştırıyor. Ama kavgalarımızda sanki ben onu uzaklastırıyormuşum gibi davranıyor. Ben çok yoruldum bu durumdan. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Lütfen ciddi yorumlar tapun.
Kocamla anlaşamıyoruz?