Arkadaşlar bizim 7 senelik evliliğimiz vardı daha evleneli ve düğün olalı 1 ay oldu. Kocam ilgisizleşti, hep olumsuz şeyleri dile getiriyor. Böyle olunca ben de insan olarak bunaldım. Üstüne Önceye göre telefonla oynama ornaı arttı. Benimle daha az konuşuyor. En kötüsü de ben ona rahatsız olduğum şeyleri söylediğimde katiyen kabul etmiyor. Ben bunları söylediğimde asla kabullenmiyor. Durum böyle olunca benim de moralim bozuluyor daha çabuk öfkeleniyorum. Bu seferde bana ben böyleyim hep oynayacağım sen karışamazsın. Sen kafayı yemişsin ciddi sorunların var ben asla böyle değilim diyor. Kendini sevmiyorsun vs diyor.
normalde iletişimim iyidir ama konuları o kadar çarptırıp kabul etmiyor ki. Çok bunaldım ondan öfkeleniyorum dayanamıyorum artık. Ne yapacağımı şaştım kaldım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşlarınız kaç? Maddi sıkıntılar falan yaşanıyor mu evlendikten sorna, sana olan yaklaşımı falan nasıl dokunuşlarinds fark var mı?
İkimizde 30 yaşındayız. Biraz daha maddi açıdan dikkat etmemiz gerekiyor ama borcumuz yok. Süreci maddi açıdan sıkışmakta güzel atlattık. Yok dokunuşu aynı. Sadece yukarıda yazdığım şey oldu ama ona kalsa onda bi şey yok ama hep böyleymiş
yani o kadar yıl değişmemiş şu saatten sonrada alışıcaksın 😏
Hayır önceden asla böyle dğeildi. Konuşunca işe yaramıyor diye susayım diyorum moralim bozuluyor bana tavır yapıyorsun diyor ne yapsam bi şey diyor. Çocukta değilim ki ben
çok guru kırıcı ne denir bilmiyorum
Kendini haklı sanıyor bide hani bi kere düşüneyim modunda dğeil. Sürekli umrunda değil sana öyle geliyor modunda. Hep ben sorun yaratıyorum ona göre ama biz 7 senelik ilişki içindeydik. Sussam somurtuyor oluyorum konuşunca saçma buluyor anlamıyor. Hep kendini haklı görüyor beni sorunlu gibi gösteriyor şaştım kaldım artık.
kadınlar gerçekten narin ve zarif varlıklardır bu tarz olaylar hem soğutur hemde motivelerini etkiler o sana senin çiçek gibi paptya gibi oldugunu gissettirse aslında senden alamıcagı bişey yok mutlulukla severek yaparsın herşeyi bunu bilmk bir erkege istediği isteyecegi herşeyi vermesine yardımcı olur keşke bilseler kadın ruhuna dokunmak aslında çok kolay ufak şeylerlede mutlu olabilen varlıklarsınız çok naif ve zarifliği hak ediyosun sende inan bana üzülme hiç konuşmak istersen eger konuşalım isterim görüş altında çok konuşulmuyor
Yok burdan konuşulabilir
Hayatında biri olabilir
HYır yok hep yan yanayız
Hmmmmmmm
Annem doyurur onu
Anlamadım
Annem kocani doyurur mu