Kocamla hic anlasamiyoruz?

Merhabalar. Ben insanlara pek derdini anlatan birisi olmadım. Hic kimse hic biseyimi bilmez. Artik bunaldim ve tanımadığım insanlarla biraz icimi dokmek istedim. Neyse ben 2 yil once evlendim. Severek evlendim. Evlendigim kisiylede onceden 5 yillik bi beraberliğimiz vardi zaten. O zamanlarda aslinda 4 4luk degildik ama bi sekilde biseyler yoluna giriyordu ve biz devam ediyoduk. Evlendikten sonra hic bisey yolunda gitmemeye basladi. Esimle asla hic bi konuda anlasamiyoruz. Asla ayni fikirlerde degiliz. Bu arada 14 aylik bi kizimiz var. Hic bi zaman benim dusuncelerime destek olan birisi olmadi. Yani es degiliz sanki birbirimize. O oyle olunca bende artik ona saygi duymamaya başladığımi farjettim. Ona karsi tahammulsuz olmaya başladım. Ayni irtamda bulunmak bile beni gerebiliyor ustelik. İşe gittigi zamanlar kendimi daha mutlu hissediyorum. Ve böyle hissettiğim icin uzuluyorum. Ve diyorum ki biz bu hayati birlikte yuruyemeyeceksek neden beraberiz. Esim asla sosyal bi insan da degil oyle ince ruhlu da değil. Beklentim asla bi cicek alip gelmesi degil. Ama beni dusunmez yani herkese karsi merhametli ama sanki bana karsi vurdumduymaz. Evin isleri cocukla ugrasmaktan bunaliyorum ve bazen rogal olarak başbaşa biseyler yapmak istiyorum. Hic bi zaman biz bsyler yapamadik. Cocugu bahane ediyoe. Oncedende cok bisey yapmazdi gezmeyi biyerler gormeyi sevmez cok. Ama ben tam tersiyim. Cunku insana o kadar iyi geliyoe ki. Resmen ruhu ariniyor. Yani bosanma derecesine de geldik ustelik soyledim de. Ama sinirliyken soyledigim icin beni kaale almadigini dus7nuyorum. Cinsel olarakda uzaklastim cunku anlasamadigim bi insajla yatakta da beraner olmak istemiyorum. Ne yapacagimi biliyorum ama yapamiyorum. Bosanma taraftari degil. Beni sevdigi icin degil tabiki. Cocugundan ayri jalmamak icin vs. Yani kisacasi uzun yillardir tanidigim insani Şu an tamimiyorum. ya da hep oyleymis de ben yeni goruyorum yami bilmiyorum. Mutsuzum acikcasi. Oyle istee hakkinizi helal edin
Kocamla hic anlasamiyoruz?