Sizce duygularım ne yönde?

20 yaşındayım Hayatımda ilk defa sevgilim oldu ama biraz karışık 7 ay dir beni kazanmak için çok ca fedakarlıklar değer verdi ben hep buna rağmen redd ediyordum sadece arkadaş olmayı istiyordum tabi o kabul etmiyor du 7 ay boyunca çokça uğraştı bende artık yeter bu güzel kalpli adamı uzmiyeyim kabul edeyim dedim severim dedim öylce 20 gün olalı sevgiliyiz ama çok git gel yaşıyorum bı seviyom bir sevmiyor gibiyim sevgilim Cook sadık çokça değer ve çok güzel kalpli bir beyefendi bu şansı bir daha nerde yakalarım diye düşünmüyor değilim ama çok git gel yapıyorum seviyormuyum sevmiyormuyum asikmiyim degilmiyim olucak mi olmicak mi diye çok düşünüyorum aslında hiç bir engel yok ama bilmiyorum ilk olduğu için mi böyle yapıyorum onu da bilmiyorum iki gün önce beni öptü bende karşılık verdim ve sonrasında çokça kendime kızıp pişmanlık yaşadım içimi yiyip yiyip bitiriyorum bu senmisn diye bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten aslında iyi temiz düzgün biri ama sanırım ben dış görünüşe çok ca önem veriyorum bi anda gözümden soğuyor anlamadım iki yüzlü muyum ne kendimi bile tanıyamaz oldum ama bu güzel kalpli sadık değer veren adamı da kaybetmek istemiyorum ama sevgimden emin değilim bu yuzden görüşleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekür ederim 😊
Sizce duygularım ne yönde?