Sevdiğim yakın arkadaş olduğum biri vardı. Ama küstük bitirdik. Özlüyorum tabii baya yokluğu hissediliyor ama bir yandan çok toksik özellikleri de vardı. Ben zaten en son barışmak istediğimi onu sevdiğimi söyledim ve çiçek yolladım ama o sadece teşekkür etti ve ne görüştü ne de mesaj attı. Ben de o yüzden bıraktım artık hiçbir şey yapmıyorum. Gerçekten seven samimi dürüst insan bulmak zor. Bu kız seviyordu yine toksik ya da hatalı noktaları olsa da. Başka arkadaşlarım dostlarım da var ama onlar hep uzaklarda yaşadığı için sanal kalıyor. Onunla fiziksel hep görüşürdük. Ne yapsam.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hala faydalı olabilirse bir arkadaş olarak öyle görüyorsan
İletişme geçmekte beis görme
Sor anlat ve anlatsın bakim o nasıl bakıyor gör
İşte bilmiyorum faydalı olduğu yerler var mesela iş bulmama yardım etti filan ama ni yandan da mesela bana ucuza iş yaptırdı. Yani mesela normalde 3-4 bin olan işi biz dostuz diye bana ucuza yaptırdı. Hani genel ilişkide ben zararda oluyorum kazıklanıyorum gibi oluyor. Ben hediyeler jestler yapıyorum o yapmıyor. Ama hiç yararı yok da değil. O benimle konuşmuyor ayrıca işte kırılıp bitirdi öyl ondan yazmıyorum.
E profil az çok belli
Yapacağını usulüyle yapmışsın iyi analiz etmen iyi
Ederi kadar değeri vardır herkesin
İnsan arkadaşının en önce karekterini beğenmeli bence, faydası olsa ne olmasa ne durumlarına kadar gider yani..
Ya işte ben karakterini sevmiştim başta ama zamanla gördüm ki bana karşı hassas değil. Toksik. Zaten dedim de onlara bunu o da ona küsüp bitirdi.
İyi gelirsede kendisi sınırlarını bilerek gelir zaten
Aynen ama o dedi ki ben değişmeyeceğim ben böyleyim filan. Ondan uzatmayalım bitsin dedi. Çok üzüldüğünü söyledi ağladığını ve beni sevdiğini söyledi ama sonraki günler profilinde tatilde gayet eğleniyor gibi fotolar paylaştı ama sonra Lost on you şarkısını koydu. Bilmiyorum ya. Sonuçta oldurmak için çabalamadı. Ben dedim sevsen çabalardın yani ama bana attı suçu ben ilk bitirelim demişim ve kırmışım onu o da köpek değilmiş ben gel deyince gelemezmiş.
🙂 Sabah sabah uyuklayan uykumu açtın sağol
Uykumu açan sizin arkadaşlık mevzularınız ve tribâll enfeksiyonunuz
Sanırım o biraz tribâll nem kapmış
Aranıza çok girmek bana düşmez😅
Burnu dik ve kuyruğu dikse arkadaşın bir hüküm ver gitsin
ya da hüküm verme zaman versin
Yani ona kız mı diyorsun. Yok ben bıraktım işte özler döner bi adım atmak isterse o atar bu saatten sonra benim yapacağım bi şey yok zaten.
Hayır kız demiyorum
Sadece sen kendini anlatıp ifade ettikten sonra ben böyleyim diyorsa ya öyle kabul edeceksin ya etmeyeceksin bunun hükmünü ver
Zaten vermişsin akışında bırakmışsın olursa olur olmazsa olmaz diyorum
Tıpkı dediğin gibi
Yok ben ifade ettim dedim ben bu bu davranışlarından rahatsız oluyorum dedim o da işte a peki diye uzaklaşmak yerime benle kavga edip beni suçladı be rest çekti. Dedi ben böyleyim doğruyum iyiyim filan. Ben de tamam o zaman bitsin dedim işte. O da beni suçladı sonra ben de e dedim ne yapalım o zaman orta yol bulmuyorsun ben seni seviyorum sma bana zarar veriyorsun dedim. Hani kıskançlığı ve hep her şeyime karışması ve yönetmesi ile. O da bitirdi. Yani o kendini biraz törpülese ve eleştiri kabul etse devam ederdik.
Ben şunu anlamıyorum cidden sevmişti beni yakındık. Ailesine soktu tüm sırlarını özelini paylaştı ve bana çok bağımlıydı. Nasıl bu kadar rahat unuttu. Gerçi içini bilemeyiz belki çok özlüyor ama bilmiyorum özleyen insan yazardı bence. Daha önce birkaç gün küsmüştük mesela sonra barışınca demişti çok kötü olmuş ağlamış vs vs. Hep beni düşünmüş. Şimdi de öyleyse niye yazmıyor acaba.
Çünkü dedi aslında sen de değişmeyeceksin ben de o nedenle hep aynı sorunları yaşayacağız uzatmaya gerek yok dedi.
Tutkulu ve birbirini tanıyan rahat ve güvenle duyguların paylaşıldığı bir arkadaşlıkmış
Zor yorum yapmak
Ondaki bakış açısını en iyi sen biliyorsun
Bilmiyorsanda öğrenmiş olacaksın
Merak etme biraz bekle
Ya ortak arkadaşlarımız da hep beni destekliyor ve ona sitem ediyorlar. Hani hiç çaba harcanmasına ve beni hemen silmesine. Diyorlar kendi içinde üzülse bile önemli değil sonuçta bunu sana göstermedikten sonra diyorlar. Sevgide de öyleydi. Hep ayrıldığımız zaman çok seviyorum derdi ama ilişkide bunu göstermezdi hep soğuktu. Arkadaşlarım da diyor o seni güzel sevemedi gösteremedi bunu sana diye. Aynen öyle. Ben de bunu dedim zaten ama bana sadece kızdı ve sitem etti. Onun yerine gösterebilirdi.
Kızı bile bana teyze diyor ve bayılıyordu yani. Bu kadar kolay silmesi garip.
Yani tüm yazdıklarını alt alta koyunca senin de garipsediğin anlamlandıramadığın beklemediğin alışık olmadığın davranışlar var ise uyarın ya da telkinlerini belki direk doğrudan çok açık beklemiyordu..
Belki zoruna gitti belki içinde gereksiz gurur kibir yaptı o anki davranışlar sonrası ve şimdisi gibi gibi geliyor aklıma
Aynen öyle oldu ama gereksiz egosu. Sonuçta öyle sert kötü bi şey demedim. canım yani. O kadar çiçek atıp sevdiğimi söyledim. Bu saatten sonra uzatması ne kadar şımarık ve bencil olduğunu gösterir.
Yorum yok senin sorunun artık : ))
Senin arkadaşın yarın barışırsınız ben mahçup olurum 😅
Bide evli,,, ileri geri konuşup elin oğlunun kulağına gider sonra beni bulup tokatlamasın 🙂
Sen kimsin ki? Eşim hakkında konuşuyorsun derse ne diyeceğim?
Abi yapma mı.. 😆😆
Bu gibi varyasyonlarla, senaryolarla karşılaşmak istemiyorum 😂
O seni gözden çıkarmış baksana sadece teşekkür etmiş
Evet. Bi de bana trip atıp hep suçluyordu işte sen hemen silip atıyorsun ne kolay bitirdin işte ben seni çok sevmiştim diyordu bir gün önce. Gördük sevgisini.
Toksik ne ayol yeni yeni kelimeler öğreniyorum ahahah
Sen erkeksin galiba trol musun
Bizimki de karışık.
Ayril