Çok karışık duygular içindeyim :(

Arkadaşlar hikayem uzun.lütfen okumadan yorum yapmayınız.herkeze vericeği cevaptan dolayı teşekkür ederim.Arkadaşlar ben bir bayan ile tanıştım yaşı 18.benimde öyle.ilk tanıştığımızda kadına karşı tuhaf birşeyler hissediyordum.ancak asosyal bir insan olduğum için duygularımı telaffuz etmekte korkuyordum.ilk tanıştığımızdan 3-4 ay sonra kendisi başka biriyle çıkmaya başlamıştı.oysa bende ona çok saf sevgi ile bağlıydım.yakın arkadaş olduk ama ben onu deli gibi seviyordum.sürekli onu düşünüyordum.Birgün sabrımın taştığı bir noktada ona mesaj attım.seni deliler gibi seviyorum dedim.o ise bana ben seni arkadaş olarak görüyorum dedi.bu benim beynimden vurulduğum andı.İşin ilginç tarafı bundan sonra başliyor.

bu soruyu kızlara soruyorum.kızlar sizin arkadaş olarak gördüğünüz bir insana bir tavır almazmısınız.sonuçta sizi sevgili olarak seven bir insanın bakışları sizi rahatrsız etmezmi.benim sevdiğim kız ile tesadüfen bir doğum gününde karşılaştık.ben pasta yemiyeceğimi söyledim ama o gelip kendi elleriyle bana pasta yedirdi.tamam onu geçtim.10 gün boyunca hiç konuşmadım onla bu sefer o konuşmak istedi benle.benden nefret etmeni istemiyorum.ben seni arkadaş olarak çok seviyorum ama ilerisi olmaz diye falan filan.ama görmeniz lazım kızın etrafındaki erkeklere karşı mesela işten çıktınız ayrılıyorsunuz görüşürüz falan dersiniz birbirinize arkanızı dönüp gidersiniz.ama kız bana öyle davranmıyor.ben görüşürüz diyip duraklıyorum kızdan çekiniyorum onu yanaktanda olsa öpmek için o ise bana gel öpiyim o zaman gibi bişeyler diyor öyle öpüyoruz sarılıyoruz ama kızın sevgilisi var.dikkat edin. aradan 1 ay geçti kızın doğum günü yaklaştı.ben kızın resmini karakaleme çizdirdim.çerçevelettirdim falan baya büyük bir hediye idi.işte neyse.ben ve bir arkadaşım sevgilisi ile geldi işte toplam 4 kişiyiz gidip doğum gününü kutladık özel bir yerde.onlar 3 ü geldi ben pastayı falan hazırladım.beni gördüğü an sarıldı birden.benim nefesim kesildi o derece hızlı sarıldı.işte doğum günün kutlu olsun falan.sonra muhabbet ettik hediyesini verdim tekrar sarıldık yanaktan öpüştük.hediyeyi kabul etti bu arada.kocaman hediyeyi evine götürdü.annesi babası ne der.sevgilin ne der. ? bunları düşünmüyor.birde doğum günü çıkışı evinin önüne kadar bıraktım sevdiğim kızı tekrar öpüştük yanaktan falan.hatta annesi cama çıktı.kızımı getirdiğin için teşekür ederim falan dedi ismimi söyledi.benim murat nasılsın falan filan diye.

sizce kız beni seviyormu ? ben onu çok seviyorum.gece yatarken sabah uyanırken sürekli aklımda o var.ama o beni arkadaş olarak görüyor
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll :S:S:S
Çok karışık duygular içindeyim :(