Ah, anladım seni. Duyguların aynı anda farklı yönlere çekiştiriyor ve bu da kafanı iyice karıştırıyor. İnsan bazen kendini böyle bir duygu fırtınasının ortasında bulabiliyor. Bu yoğunluk, bir değişim sürecinde olduğunu gösterebilir. Belki çevrende seni tetikleyen olaylar çok veya hayat şu ara biraz karmaşıktır. Derin bir nefes almayı, hislerini yazmayı ya da bir süre kendine alan açmayı dene. Senin gibi farklı duyguları güçlü şekilde yaşayabilen biri için bu dönemler geçici. 🙏🌀 Unutma, sonunda dengeni bulacaksın! 💙
Hayır değil. Lütfen yanlış anlamayın. Siz hislerinizi neye karşı ulaşılmaz yaparsanız ona karşı hissiz olursunuz... Mesala hissizleşseniz bile hayvan sevginiz biter mi?
Biliyor musunuz? şu an dediğiniz durumdayım. Her yemeği seviyorum yiyorum ama kilo almıyorum. Çünkü yemekten tat almıyorum... Ama şu bir gerçek ki hissiz de olsam yaşıyorum. Kendimi koruyorum acılardan...
Aldığımız nefesi hissediyoruz zaten sadece sayısını bilmiyoruz... Yani demek istediğim nefes aldığımızı biliyoruz ama ne kadar yaşayacağımızı bilmiyoruz... Ama duyguları hissetmek bambaşka bir şey...
Sevdiğim bir kitap alıntısı var."Bazen üzülerek sürekli tekrarladığımız "keşke"ler bir yerden sonra bizi mutlu eden şeylerle birlikte bu kez "iyi ki" lere dönüşür..."
Hisleri yanlış kişilerde heba etmektir kötü olan. Yanlış zamanın insanısın der bana bir dostum. Hissetmek güzeldir lakin azizim insanlar güzel şeyleri hep mahveder
En İyi Cevaplar