Aşk İlişkileri Yabancı erkeklerr. Çok yakışıklılar yabancı sevgili istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yabancı erkekler çok yakışıklı ve çok anlayışlılar bana göre. Nasıl yabancı sevgili yapabiliriimm Güncellemeler+1 yıl RUS RUSSSS Yabancı erkeklerr. Çok yakışıklılar yabancı sevgili istiyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Nobdymr Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Yabancı ama nerenin yabancısı? Ben de yabancı manita istiyorum ama polonya, hollanda, amerikan sarışın, latin önceliğim 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben rus istiyorum. O olmazsa İskandinav ülkelerinden. Ya da işte İtalyan Fransız...HEPSI OLUR YA boş ver 😂 Yorumla Nobdymr +1 yıl Hahaha rus isteme. Çok kabalar. Sana önereyim, bazı italyanlar (onlarında bazıları kaba), iskandinav ülkeleri olur bak, 👌😂 bulursun inş cınım hahah Yorumla Soran +1 yıl Offf ruslara aşığım maalesef ki 😂 teşekkür ederim umarım senn de Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Uygulamaları var gir takıl oralarda burayı da terketmiş olursun 😂 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sanal istemiyorum ya Yorumla picmisinenes +1 yıl Çık yurt dışına o zaman Yorumla Soran +1 yıl Umarım çıkarım ilerde su an değil de. Onun Türkiye de olması lazım beraber çıkarız izte Yorumla picmisinenes +1 yıl Hangi şehirde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla picmisinenes +1 yıl Bulursun biraz çık sokaklarda dolaş Yorumla Soran +1 yıl Umarım bulurum ahahah Yorumla picmisinenes +1 yıl Bulursunnnn Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Bnde söyle Petek gibi bembeyaz tenli altın gibi sarı bir yabancı arkadaş istiyorum 😋😅😅🌸 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Umarım olur Yorumla MrYurtman +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla MrYurtman +1 yıl Ayarliyim hangi kıta dan istiyosan 😅 Yorumla Soran +1 yıl Var mı elinde şöyle rus falan 😂 Yorumla MrYurtman +1 yıl Olmaz mı ya, haritayı koy onune gozü kapa bas parmagı neresi gelirse sıkıntı yok 😄😄😄😄 Yorumla
littlebutbig Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl date uygulamalarına gir kanka ya da kizlarsoruyorun yabancı versiyonu var oraya falan gir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Sanal istemiyordum Yorumla
Patates333 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Ya yurt dışı çıkıcan ya da sosyal medya başka bı ihtimal var mı acaba 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Türkiye de olsun ya Yorumla Patates333 +1 yıl Etraf Suriyeli kaynıyor olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Suriyeli olmaz 😂 rus falan istiyorum sarı sarı Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yabancı ülkeye giderek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Uzak mesafe ilişkisi yapamam. Türkiye de yaşasın 😂 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Sen orada yaşa 😅 yine kafam zehir Yorumla Soran +1 yıl Ah keşke keşkeeee Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Gönlüne göre olsun umarım 🙏🏽 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim umarım senin de Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben varım ya 😎 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Rus musun 😂 Yorumla turlar +1 yıl music.youtube.com/watch Yorumla Soran +1 yıl Eeee? Yorumla turlar +1 yıl Rusum işte 😎 Yorumla Soran +1 yıl Niye Türkçe konusuyosun sjsbsjwjSarışın misin Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl İngilizce ögren 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öğreniyorum. İngilizce almanca ve Fransızca Yorumla CatsDream +1 yıl Sonrasında yurt dışına çık, birileri ile mutlaka yakınlaşacaksındır. Hem yurt dışında kızlar erkeklere teklif ediyormuş. Yorumla Soran +1 yıl Türkiye de bulsam sonra beraber çıksak yurt dışına fena olmazdı 😅 Yorumla CatsDream +1 yıl Hayatım o çok zor ya Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum 😂 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. tamam ugandaya git 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol ya 😅 Yorumla legolas38 +1 yıl Rica Yorumla legolas38 +1 yıl Bende hep Çinli bı karım olsun istedim Yorumla Soran +1 yıl Olur inşallah Yorumla legolas38 +1 yıl 😁😀😄 Yorumla
nonick112233 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. Coğrafya kaderdir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahh maalesef Yorumla
berkoonuz12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Büyüyünce yaparsın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ok knk. Kıskanma yabancilari Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Kıskanıyorum ki Türk olmakla gurur duyuyorum Yorumla Soran +1 yıl Aferin Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Ama şey vardı Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Ablo diye bi uygulama Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Yabancilarla eslestiriyo Yorumla berkoonuz12 +1 yıl Ceviri destekli sohbet uygulamasi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama uzak veya sanal istemiyorum. Yanımda olsun ahahah Yorumla berkoonuz12 +1 yıl O zaman dil eğitimi programi var ona kayit yap Amerika'ya falan vize veriyolar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yabancı ama nerenin yabancısı? Ben de yabancı manita istiyorum ama polonya, hollanda, amerikan sarışın, latin önceliğim 😂
Ben rus istiyorum. O olmazsa İskandinav ülkelerinden. Ya da işte İtalyan Fransız...
HEPSI OLUR YA boş ver 😂
Hahaha rus isteme. Çok kabalar. Sana önereyim, bazı italyanlar (onlarında bazıları kaba), iskandinav ülkeleri olur bak, 👌😂 bulursun inş cınım hahah
Offf ruslara aşığım maalesef ki 😂 teşekkür ederim umarım senn de
Uygulamaları var gir takıl oralarda burayı da terketmiş olursun 😂
Sanal istemiyorum ya
Çık yurt dışına o zaman
Umarım çıkarım ilerde su an değil de. Onun Türkiye de olması lazım beraber çıkarız izte
Hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul
Bulursun biraz çık sokaklarda dolaş
Umarım bulurum ahahah
Bulursunnnn
Bnde söyle Petek gibi bembeyaz tenli altın gibi sarı bir yabancı arkadaş istiyorum 😋😅😅🌸
Umarım olur
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Ayarliyim hangi kıta dan istiyosan 😅
Var mı elinde şöyle rus falan 😂
Olmaz mı ya, haritayı koy onune gozü kapa bas parmagı neresi gelirse sıkıntı yok 😄😄😄😄
date uygulamalarına gir kanka ya da kizlarsoruyorun yabancı versiyonu var oraya falan gir
Teşekkür ederim. Sanal istemiyordum
Ya yurt dışı çıkıcan ya da sosyal medya başka bı ihtimal var mı acaba
Türkiye de olsun ya
Etraf Suriyeli kaynıyor olmaz mı
Yok Suriyeli olmaz 😂 rus falan istiyorum sarı sarı
Yabancı ülkeye giderek
Uzak mesafe ilişkisi yapamam. Türkiye de yaşasın 😂
Sen orada yaşa 😅 yine kafam zehir
Ah keşke keşkeeee
Gönlüne göre olsun umarım 🙏🏽
Teşekkür ederim umarım senin de
Teşekkür ederim
Bulgaristan göçmeniyim gel bana
zenci erkek
var ama ağzından çıkartır?
Ben varım ya 😎
Rus musun 😂
music.youtube.com/watch
Eeee?
Rusum işte 😎
Niye Türkçe konusuyosun sjsbsjwj
Sarışın misin
İngilizce ögren
Öğreniyorum. İngilizce almanca ve Fransızca
Sonrasında yurt dışına çık, birileri ile mutlaka yakınlaşacaksındır. Hem yurt dışında kızlar erkeklere teklif ediyormuş.
Türkiye de bulsam sonra beraber çıksak yurt dışına fena olmazdı 😅
Hayatım o çok zor ya
Biliyorum 😂
tamam ugandaya git
Sağ ol ya 😅
Rica
Bende hep Çinli bı karım olsun istedim
Olur inşallah
😁😀😄
Coğrafya kaderdir
Ahh maalesef
Bu ülkeye yabancıyım sevgili olalım mı