Güncellemeler
9 ay
İngilizcem var
Güncellemeler
9 ay
ne alt sınıf bir site burası ya, şu yorumlara bak.
nerden tanıştınız, nasıl ilerlerdiniz? bu arada yabancıdan kastım batılı gelişmis erkekler, yobaz, geri kafalı, erkek egemen olmayan insan toplumundan olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seni neden istesinler boyun cok mu uzun? Cok mu guzelsin batili erkekler secici olur soylim
ben bir tanısacak platformu bulayım da isteyen ister. istemeyeni zorlayacak değiliz.
Genelde batili erkekler tr kizlarini begenmiyor bence mesela alman polanyali vs sen dene sansini avrupa ulkesine gitmelisin
beğenen bir tane çıkar elbet. ben batılı bir tipe sahibim zaten. ben de burdaki erkekleri begenmem o yüzden
Boyun kac?
Boyun 170 uzeriyse kabul ederler ama 150lilerdeyse red eder cogu yabancilar tr erkekleri gibi degil cok seciciler kendi tiplerine uygun olsun isterler
boyun ne alakası var. boyum 168 ve bunun boyla filan alakası yok. siz tanımadığınız ve size uzak bir erkek milletinin zevki ve seçimleri hakkında boşa yorum yapmayın bence
Ahahahha elin avrupalisinin dis gorunuse bakmadigini saniyor o avrupalilar nasil uzun boylu saniyorsun uzun erkek uzun kadinla evleniyor cogunlukla uzun oluyorlar o yuzden boy onemli
ya dayı sana ne. ben adamlarla tanışak platformu bulayım da bırak onların tercihine kalsın gerisi. sana ne milletin yerine ahkam kesiyorsun
Ben uyardim sonra red yiyince aglama ayrica ne bu sinir lan sadece dusuncemi soyledim saygili ol
onlar sizi napsın biz tahammül edemezken
sizin muhatap olduğunuz kadınlardan değilim ben
ya bırak bu işleri sen kimsin ki
senle muhatap olmayacak biriyim, kendi cevrendeki kızlarla karıştırma, işine bak
olacak seviyen bile yoktur atıp tutuyosun kokoş
ya bir defol git kendi çöplüğündekilerle muhatap ol.
Yabancı boş ver bence anlasamazsin
asıl onlarla anlaşırım
Hayır bence kıymet bilmezler gerçek diyorum kendini yakma
adamlar gelişmiş kültürlü insanlar, burdakilerle olmaz zaten, onlardan birini bulmam lazım
Ne açıdan gelişmiş kültürlü
her açıdan tabii ki. eğitimliler, dinsizler, açıkgörüşlüler, feministler, bireyselciler, daha ne olsun.
Yani bence gerek yok ben seni tanımak istiyorum
bulayım sana
Göçmenim