30 yaşındaki birisi 30 yaşında göstermeyebilir. 75 yaşında olup da 50 yaşında gösteren tanıdıklarım var. Herkesin yaşını soramayacağına göre, bilemezsin de. Kendimden 8 yaş küçük kızları bile kudurtabilmemin sebebi bu, yaşımı çok da göstermiyorum.
Hahaha tamam sinirlenmesene abicim. Ben sandım ki 21-23 arasında gidip geliyorsun. Yaş çok da önemli bir kriter değil demek istiyorum. 20 yaşında birisi 25 yaşında görünebileceği gibi 25 yaşında birisi de 20 yaşında görünebilir. Ahahahahah nasıl da sinirleniyor ponçik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Yaşıtım deyip de kendini kandırma bence. Her yakışıklı erkek, kadınların içinde bir şeyler uyandırır. Kaslı, bakımlı ve birde zekiyse uf.
Yasitim ilgimi çekiyor bu arada kendimi kandirmiyorun 30 yaşındaki birisi ne kadar yakışıklı olursa olsun ilgimi çok cekmez
30 yaşındaki birisi 30 yaşında göstermeyebilir. 75 yaşında olup da 50 yaşında gösteren tanıdıklarım var. Herkesin yaşını soramayacağına göre, bilemezsin de. Kendimden 8 yaş küçük kızları bile kudurtabilmemin sebebi bu, yaşımı çok da göstermiyorum.
Ben yine de yaşıtlarımi tercih ederim ve isterim 🤙🏻
Kaç yaşındasın
22 yaşındayım
Yasitlarim derken sadece 22 yaştan bahsediyorum mesela 21 den 26 ya kadar gibi
Daha çok gençmişsin, ilerle bu yaş problemini çözeceğini düşünüyorum
Off yaş problemi falan yok ki ben kendimden yaşça büyük insanlardan hoşlanmıyorum sadece kendi kendine benim düşüncemi çürütmeye çalışıyosun
Hahaha tamam sinirlenmesene abicim. Ben sandım ki 21-23 arasında gidip geliyorsun. Yaş çok da önemli bir kriter değil demek istiyorum. 20 yaşında birisi 25 yaşında görünebileceği gibi 25 yaşında birisi de 20 yaşında görünebilir. Ahahahahah nasıl da sinirleniyor ponçik
Sinirlenmedim anlama kıtlığı yaziyosun bence ben zaten dedim ki. Sadece 22 yaş aralığı değil dedim 21 den 26 ya kadar bir yaş aralığı verdim sana
Ama ben mesajı attıktan sonra gördüm o yorumunu
Tamam neyse
Her erkeğe yükseliyorsan çabuk düşürülürsün. Bunu unıtma.
Kanka anormal bir şeymiş gibi yazmışsın. Herkeste öyle :D
Ne bileyim ıslanıyorum bazen
Yakışıklılık standartın nasıl bi şey ne tip erkekleri çekici buluyorsun ya da bulmuyorsun
Ya çok farklı bişey nasıl anlatilir bilemedim
Yüksek ihtimalle hiçbir anlattığın bana uymayacak 😅😂
Olsun benim için zekada çok onemli zekasıyla bile beni islatabilir 😄
Ah be birde ben bir kızın beğenisi altına girsem valla başka isteğim yok bu yaşa kadar hep yalnızlık napsam bilmiyorum kötü hissettiriyor
Bende de durum aynı ki birazda psiklojik bence
Umarım istediğimiz gibi birilerini buluruz ama benim için zor ya sen bulursun ama
Bende bulamam benim istediğim gibi biriis yok henüz doğmadı herhalde dkndkc
Benim girişken olmam lazım yoksa olmayacak 🥲 aşırı utanıyorum
Hergün birinin altındasın herhalde öyle bir yazmışsın
Hic cinsel ilişkim olmadi ki her gün birilerinin altında olmama gerek yok bunu yazmak için sadece arzuluyorum😂
sen nasilsin peki merak ettimm 🙂
Tamam da bunda anormal olan ne?
yükselmek güzeldir yaşın gereği de normal
Al anam hepsi senin olsun🤷🏻♀️
Hmm sempatik dedin ben yani djdjddj
Beni görme o zaman
Aranan kan bulundu ben tam öyle birisiyim
sen bızım ısteklerımı karsılıyacakmısın
boş ver
yaşından dolayı
arzular şelale
Bu hata yı bende yaptım