Sizce ilk görüşte aşk sadece güzellik/yakışıklılık ile mi, yoksa farklı bir çekim ile mi alakalı oluyor?

Bana göre tamamen dış görünüşe olan bir beğeniyle ve hoşlantıyla ilgili bu.
İlk görüşte aşka inanmıyorum, tanımadan bilemden bir insanın neyini sevebilirsin ki?
Vakit geçirmek, sohbet etmek, düşünce ve fikirlerini öğrenmek vs. bunlarla başlayıp yavaş yavaş oluşan bir duygu bana göre.
Farklı bir çekim ile alakalı olur tabi ki de. Güzellik/yakışıklılık ile olsa etraf güzel/yakışıklı kaynıyor. Her beğendiğimize aşık olurduk o zaman 🤓
Bende öyle düşünüyorum. Farklı bir güzellik algısı mevcut o kişiye nazaran değişik te bir çekim oluyor.. Sonra diyorlar ki buna mı aşık oldun asfaf
Yess babym..
Tabi ki de çekimle ilgili. Etrafta o kadar güzel/yakışıklı insan var ki, o zaman hepsinden aşık olalım.
Cevap
4Cevap
Dış görünüşün ilgi çekmesi. Dışarıdan alınan enerji. Bence ikiside etkili.
Bence de sadece dış görünümden ibaret değil bu iş.. Yani değişik bir çekim oluyor anlatılamayacak bir biçimde.
Aynen öyle
Çekimle oluyor.. Onun Enerjisi ışığı tüm yüzüne yansıyor gülüşü ve bakışıyla taçlanıyor.. Sende büyüsüne kapılıyorsun..
Çekim denilen şey karşılıklı veya tek taraflı dış görünüş beğenisidir. Aura diye bir şey yoktur tamamen züğürt tesellisi. 🤪
Hic ilk görüste aşık olmadım. Denemelerim devam ediyor. d
Evet ilk görüşte aşk beğenidir sadece dış görünüşüne başka hiçbir şey bilemezsiniz ki aşık olasınız
Çekim ile olur
Güzellik/yakışıklılık
İki tarafın birbirini beğenmesi ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?