Görselde bahsedilen konu doğru mu sizce?
Her şey güzellik mi demektir size göre de?
Sevilmek için illâ güzel/yakışıklı mı olmak gerekir sizce? Sevmek-sevilmek tamamen görselliğin ön planda olduğu kavramlar mı sizce?

Cirkin severim ben :D
Dönüp bakinca aşk bitince bitiyor sevilenin guzelligi.
Sevdicek en güzel/ yakisikli kişi olur sevene. Sevdigimizi güzel görürüz belki.
Dizilerde de öyle ortalama tipler geneli göre göre güzel gelebiliyor bazen.
Aslinda degil insanin ruhuna hitap eden diger ruhtur sevmeye sebep. Fakat maalesef goruntu herseymis gibi bir algi var
@SAN__ hayir elbette degil sadece ruh degil ama sevdigi bununla okuyo ve oyle devam ediyo icsel guzelligi ile yuruyor uzun soluklu iliskiler. Mesela cok guzel bir kiz ya da cok yakisikli bir adam begeniyosun bayiliyosun ama kaba ya da gorgusuz sevgisinden cok ofkesini gosteriyor diyelim ne yapiyoruz uzaklasiyoruz.. bunu kast ettim
Sevmek sevilmek..
Görsellik..
Günümüzde ilk söyledigimin gercek anlamını bilen cok insan yok zira , bedenlere asik olup ruhen aci cekiyorlar.. :/
Sonuc olarak da bedenen degil de ruhen asik olmak gerekiyor.. :/
Aslında başka özellikleri var ancak
günümüzde görselliğin pek öne çıktığını düşünürsek
sanırım güzel ya da yakışıklı olmayanlar sevilemiyor
#DengesizBirAdam
Cevap
18Cevap
Tamamen değil lakin önemli bir etken olduğu aşikar çünkü ilk göze düşer aşkın cemresi, sonra kalpte ilerler ve ruhta hissedilir :)
Güzel ve yakışıklı olanlar da yalnız kalmaktan şikayetçi. Bence 1. şart paralı ve zamanı bol olmak.
Buzamanda şimdiki bayanlar özellikle genc kızlar görselliğe bakıyor, bu durum evlendikten sonra kokusu kesin çıkıyor, yani ayrılık ister istemez oluyor, gerçek seven ve ömür boyu mutlu olmak isteyen görselliğe fazla bakmayacak
o kadar da önemli değil dış görünüş sevsin sahip çıksın sadık olsun yeter bu zamanda... eğer dış görünüşe bakıp da ben onu seviyorum diyosan sevmiyosun yanlızca hoş buluyosun... sevmek karakterine aşık olmak yüreğine vurulmaktır bence... gerisi boş
Guzel ve yakisikli olmak sevgilin olmasi icin yeterli degil... bu bir sehir efsanesi...
Boyle insanlara nasil olsa sevgilisi vardir diye kimse yanasamiyor... yalnizliga mahkum oluyorlar...
Tespitin dibini yaptim yine 😂
Tabi görsellik önemli olsada geciçi oluyor şimdi herkes iç güzellik falan der ama geneli dış görünüşe bakıyor tabi o ilişkiler de aşk değil şehvetle oluyor fazla da uzun süreceğini sanmıyorum ne demişler güzelliğine güvenme bir sivilce yeter
kaslar yağlanır, memeler sarkar, ruh hep güzeldir, temiz ahlak ve edep yoksa neye yarar sevmek sevilmek...
Sevmek için dış görünüş arasam eli ayagı düzgün cok insan var , fakat ben sevebilcek kalp macerasındayım ,,,
Güzel ve çirkin olmak sevenin gözünde mi yoksa saçma sapan güzellik algılarına göre mi?
Güzellik algılarına göre diyelim.
Güzel kalpli olsun yeter o zaman
Günümüzde sevmenin ve sevilmenin anlamını bilselerdi, kişiler bu sözleri söylemeye inan çok korkarlardı...
Bu devirde dış görünüşü güzel olmayanın iç görünüşüne bakmaya tenezzül olmuyor.
Ne yazık ki her ne kadar karşıyım desem de diğer tarafım güzel olsun diyor
erkeklerde yakışıklı olmak gerekiyor. kızlarda tipe bakmıyor kimse.
güzel olupta içi çirkin ne insanlar var. insan tiksiniyor bazen. çirkinde sevilir. önemli olan karakter
Bir çok insan birliktelik kurmak için güzel ya da yakışıklı birisiyle olsun isteyebiliyor ancak sevgi için böyle bir şey şart değil..
eskiden ben de böyle düşünürdüm ama , güzel olmak da yetmiyor sevgiye açıkcası...
Günümüzde maalesef böyle
Yoo ben çirkin olanlarıda sefiyom ki 🐣 gerçekten
Hayır yakın arkadaşım güzel ama sevilmiyor
Hayır. Gönül otada konar...
Malesef öyle
Evet gerekir
Hayir
eevet aynen oyle
adam haklı beyler...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar