Erkek arkadaşımı sarhoşken yanlışlıkla aldattım şu an aşırı sıkı davranıyor şiddet uyguluyor gğvenini nasıl geri kazanabilirim?

arkadaşlarımla eğlenmeye çıktışım bir gün alkolü baya fazla kaçırdım istemiyerekte olsa erkek arkadaşımı aldatmış bulundum. ertesş gün gidip olanları ona anlattım çünkü kendimi çok suçlu hissediyordum ve onu hala çpk seviyordum halada seviyorum. tabi çok fazla sinirlendi normalde bana kıyamayan adam o gün bana ilk defa vurdu. sonrasında bu ilişki devam edicekse benim kurallarımla devam edicek dedi bende kabul ettim. ben rahat olmayı seven biriyim ama onu kaybetmemek için kabul ettim. telefonuma konum takip uygulaması yükledi. nerdeyse hergün telefonumu alıp mesajlarımı okuyorum. tüm sosyal medya şifrelerimi aldı. gece geç saatte bi yere çıkmama izin vermiyor. şort falan giymeme asla izin vermiyor. ama gitmeyi çok sevdiğim için giyiyorum bazen eğer görürse bana şiddet uyguluyor. sürekli bi yere gitmeden önce izin alıp haber vermek zorundayım. aradığı zamanlar telefonunu açmayınca sonrasında kıyamet kopuyor bir ton aşşağılama dayak falan. napıcağımı bilmiyorum gğvenini nasıl geri kazanabilirim. resmen şu an köle gibiyim be yapıcağımı bilemiyorum.
Erkek arkadaşımı sarhoşken yanlışlıkla aldattım şu an aşırı sıkı davranıyor şiddet uyguluyor gğvenini nasıl geri kazanabilirim?