+1 yılSen dayak yemeye alışmışsın bu şekilde devam et kopamıyorsun demek ki ondan. Artık adam nasıl vuruyorsa hoşuna gidiyor herhalde. Bir an önce kaçıp kurtulman gerekirken sen hala onun yanındaysan sen de bir rahatsızlık var demek ki. İnsan dayak yediği insan sever mi. Ben olsam konuşmazdım yüzüne bile bakmazdım her gün her gün böyle uğraşılır mı. Şimdi git yanına iki tane daha vursun rahatlarsın herhalde senin antidepresan gibi bir şey oldu bu tokatlar. Hatta onun attığı tokatlar dayaklar yetmiyorsa başkalarını da bul dayak yiyecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli böyle bir durum yok ne kadar saçma bir yorım yapmışsınız
- +1 yıl
Ne fark eder ha sürekli ha bir kere zaten bir kere yapan her zaman yapar
En İyi Cevaplar
+1 yılİkinizde de suç var bence.
Onun suçu şu. İsterse ortada bir ihanet olsun isterse yalan olsun vs vs. hiç farketmez. Bu tür olayların çözümü şiddet değildir ! Şiddet ne zaman mı olur karşında ki kişi seni öldürmeye yaralamaya sana zarar vermeye kalkışıyorsa kendini korumak amaçlı orantılı bir şekilde şiddete şiddetle karşılık verilebilir.
Senin suçun ise böyle biriyle olman hatta devam etmendir.
İster yalan söyle, ister ona ihanet et, istersen başka şeyler olsun hiç farketmez. Eee vurdu sana ne oldu sorun mu çözüldü yalan söylediğin şey doğru mu oldu hayır olmadı değişmedi. Unutma bu kadarcık şeye bu tepkiyi veriyorsa karşında ki psikolojik sorunları olan biridir ve ileride sana daha büyük zararları dokunabilir. Çok geçmeden ayrıl kurtulmaya bak. Sonra haberlerde görüyoruz kadına şiddet uygulandı veya kadın cinayeti vs. Gerçi şiddetin de cinayetinde cinsiyeti olmaz ya neyse.
12 Yorumla
Soran+1 yılBir yemekteyken oldu bu olay sus yemeğini ye sonra ben kalkıp gideceğim dedi ben konuştum susmadım kendimi açıklamaya çalıştım kalktı giderken peşinde takıldım ağladım tuttum devam ettim bunun üzerine böyle bir şey oldu. Ama haklısın hiçbir şekilde yapmaması lazımdır
- +1 yıl
Yinede vurması için geçerli bir sebep değil. Bence ayrıl gitsin. Kendi iyiliğini düşün derim. Unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir. Daha iyileri varkenn böyle sorunlu kişilerle ne hayatını ne vaktini boşa harcama.
+1 yılSen ne kadar suçlu olursan ol şiddet göstermesi gerekmiyor ve bu onun haklı olduğu anlamına gelmiyor. Sana vurmaya hakkı yok kaldı ki daha bu kişi sana sevgiliyken bunları yapıyor evli olsanız bile vurmaya hakkı yok ben olsam böyle biriyle ne olursa olsun devam etmem.
00 Yorumla
Yalan da söylesen ne yaparsan yap sana vurmaya şiddet uygulamaya hakkı yok... Konu ne olursa olsun bunu yapmaya hakkı yok... Ancak bu hakkı ona sen veriyorsun. Onun nerede durması gerektiğini sen söyleyeceksin ve çizmeyi aşmayacak aşarsa sonuç bu olur. Sen onu çok seviyorsun diye sana bunu yapıyor. Buna izin verme kimse için kendine olan saygını yitirme. Sevgi için bunu kendine yapma inanki değmez. Hele hele sana el kaldıran bir adama hiç katlanma. Bugün sevgilisin bunu yaptı sana peki ya evli olsan sana daha neler yapar? Belli yani suça meyilli bir kişilik bu kişi seni öldürebilir bile.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ya senin aklina tukureyim. Kadina el kalkmaz, kaldiran erkegim diye geciniyor, ama dayak yiyecegini bilse, korkudan altina eder, anasinin eteginin altinda saklanir senin sevgilim dedigin sogan erkegi. Erkegin korkagi kadina el kaldirir, saskini cocuga. Ayni zamanda bu simdi nedeni ne olursa olsun sana el kaldiriyorsa, ilerde ne yapar bi dusun, birde ilk kez olmadigini soyuyorsun. Ikinizde tam dayakliksizsiniz, O kadina el kaldirdigi icin, sen de normal gibi karsiladigin icin. Meraktan soruyorum, baban Anneni kac kere dovmus hic sordunmu? Hic el kaldirmadiysa, sen ne halt yemeye izin veriyorsun? Kaldirdiysa normal gormenin sucu annende.
Erkek bir kadina annesine davrandigi gibi davranmali, saygiyla
Kiz kardesini korudugu gibi korumali
En iyi arkadas gibi acilabilmeli ve kadin oldugunu hissetirebilmeli.
Bu sogan erkeginde ne saygi var ne de seni koruyacak yurek var, canin yanmadimi diye dusunmemis bile.
Sen bu cocuktan ayrilma, boş ver dayak yemeye de alirsin ilerde oglunuz olursa, karisini dovmesi icin ve kadinlara saygisi olmamasi icin super ornek olursun. Haaa bide bir gun seni oldururse, yetim birakacagin cocuklarina not birakmayi unutma onadan ayrilmak istemedim bana el kadirdiginda dersin. Eeeeeee gelecek nesillere dogruyu yanlisi ogretmek gerek.25 Yorumla
Soran+1 yılO kadar cahil bir insan değilim. Türkiyenin en iyi okullarında okuyarak avukat oldum ben. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum. Ama doğru ve yanlışlar durumların özeline göre değişebiliyor bazen. Bir insanı çok sevdiğinde ve ilişkinizde başkaca hiçbir sorun olduğunda kendi sevgini devam ettirme isteği daha ağır basabiliyor. Öfke kontrolü olan bir insan, normal değil normalleştirmiyorum, ama olan bu. Babasına da sinirlenip şiddet uygulamış bir insan. Hatalı evet ama kafam karışık sadece
- +1 yıl
Sen avukat olsan ne olacak, sen kendini korumaktan caiz durumda kimi koruyacaksin ya. Sana birsey sorayim, senin kizini, nedeni ne olursa olsun, sevgilisi dovse, ne yapmasini istersin? Dogru dogrudur, yanlis yanlistir, ozeline gore degisebiliyor demiyeceksin, o
Zaman mazeret ya da seven oldugu muddetce kotu davranis yapmalarini saglamis olursun.
Soran+1 yılNiye yani kendi psikolojisi bozuk bir psikolog olamaz mı? Avukatlığımı sizinle tartışmayacağım. Elbette ki kızım olsa ayrılmasını isterim. Elbette ki benim de ayrılmam gerekir. Ben gerekenden klişeden ya da akla ilk gelen düşünceden bahsetmiyorum. Eğer durduk yere bir şey yapsaydı zaten saniye düşünmezdim. Benim hata yapmış olmam beni bunu kabul etmeye itiyor aslında anlatmak istediğim şey buydu
- +1 yıl
Sebeni ne olursa olsun. Bazi seyler yapilmaz af edilmez, Adam oldurmek tecavuz kadin dovemek iskence gibi. Sen yalan soyledim diyorsun sana el kaldirmadan seni pisman ettirebilirdi
Amaaaaa sen kalkmis sucu kendinde ariyorsun o sogan erkegini korumaya calisiyorsun. Sen kizinin nasil siddet
Gormesini istemiyorsan, bunu ailene cektirme hakkinda yok. Soyledigim gibi sen bu sogan erkeginden SAKIN AMA SAKIN ayrilma, Dayak yemeye alisirsin sucu kendinde ara dur ve unutma yeni nesillere dogruyu yanlisi ogretmek lazim
+1 yılSizin açınızdan toksik bir bağımlılığınız var, erkek arkadaşınızın ise öfke kontrolü! Ben suçluyum diyerek bile erkek arkadaşınızı haklı göstermeye çalışma çabanızı görüyorum. Siz hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz? Hiç mi sevilmediniz? Normal insan ilişkilerinde şiddet makul görülemez, hatalı da olsa şahıs karşı taraftan şiddeti hak etmez! Bu sadece fiziki değil, psikolojik şiddet de dair! Size nasihat vermeyi düşünmüyorum, zira öylesine bir paylaşım yapmışsınız, içinizi dökmek ve erkek arkadaşınızı aklamak amaçlı! 🤷🏽♀️ Ama yine de bu yorumum buralarda bir yerlerde dursun, çünkü fikrimi söyleme isteği duydum!
18 Yorumla- +1 yıl
Pardon isteği değil “ihtiyacı” olacaktı!
Soran+1 yılHayatınızda benzer bir durum yaşadınız mı?
- +1 yıl
Fişi değil, ama psikolojik evet!
Soran+1 yılÖyleyse umuyorum ki siz bana tavsiye ettiğiniz kadar dirayetli olabilmişsinizdir. Ben bir avukatım. Pek çok kadın cinayeti yahut kadın şiddeti dosyası gördüm. Pek çok kadını aynı sizin yaptığınız gibi eleştirdim. başıma gelirse nasıl davranacağımla ilgili bir sürü şey kurdum. Ama başıma gelince hiç de öyle olmadı.
- +1 yıl
Off çok pardon, tel düzeltiyor yazdıklarımı, “fiziksel” değil ama psikolojik diyecektim. Daha çok dikkat edicem. 🫢
- +1 yıl
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de doktorum! Biraz özel konular, buradan açık açık herşeyimi anlatmak da istemem, ama denedim, denemeliydim (kendim için, duygularım geçene kadar.. ve daha bir sürü şeyden dolayı) vakit geçiyor, hayatı güzel yaşamalı, kısa çünkü, mutlu olmak hakkımız! Korkularımız hepimizin var, şimdi toparlamaya çalışıyorum, dirayetli davranmaya çalışıyorum…ve başarıcam eminim, aşk bitti, sevgi bitti, saygı çoktan bitmişti! 🌺
Soran+1 yılUmarım başarırsınız. Aslında hepimizin içinde başaracak güç ve dirayet var. Sadece bunu fark etmemiz ve harekete geçmekten korkmamız gerekiyor🙏 teşekkür ederim
- +1 yıl
Kesinlikle, ona kadar aldığım her konu kapanmış konuydu. Lakin zamanlama meselesi her şey, hayatımıza girdiklerindeki ruh halimiz, iş hayatımız, genel hayatımız, yaşımız vs…bazen de insan kendine hediye ermek istediği duyguları bitene kadar yaşama isteği, aynı duyguları yaşar mıyım tereddütü, yeni birini tanımaya üşeniyorumlar vs vs.. açıkçası konforsun konforlu alanımızı terk edememek. Ama karar bizim! Başarıcaz!
Bak kardeşim sana şunu diyim bi insan sinirlenip göz görmedigi an ordan kaçıcaksın ama böyle durumlarda çözüm aramak varken onun şiddet uygulaması lazım değil sen haklî olsanda o kendini haklı bulur ve sen kendine yapmış olursun düşün istersen anlaşarak ayrılîn Allah sana daha iyisini halden anlayan birini nasip eder bu olucak diye biz zorlarsak keşkelerle yetiniriz yol yakınken dòn derim böyle şiddet olursa ilerisi kötü olur sinir hastası olur aman dikkat et derim ailenle konuş kocan bile değilken böyle yapma hakkı yok ailenden başkası sana bişe yapamaz ailen istemez bi evladı birisi şiddet uygulasin diyemi büyüttü hayır kendine gel bi süre toparla kendini derim bundan hayır gelmez biri gelip bana şiddet uygulucak kusura bakma ama ailem izin vermez şiddet uygulandıkça insanin pikolojisi bozulur hemde korku anlarî olur düşün ailenle konuş al onuda toplu konuşun belki sorun çözülür olmazsada yollar ayrılıcak başka çare yok
00 Yorumla
+1 yıl🫢
Manupule edildiginin farkindamisin?
Narsizimi arastirmani tavsiye ederim..
Hem siddet görüp kendini suclaman.. üzgünüm ama normal degil.. kendine gel ‘’’LütfeEeEeen’’’.. bu sevgindegil..
Seven incitmez.. kiyamaz..
önce kendine deger ver.. kendin icin en dogrusunu yap..31 Yorumla- +1 yıl
sen Narzsizim konusunu incele...
"Sinirlenınce gözü bir şey görmüyor" besıte alıncak bir olay değil.. öfke kontrolu ciddiye alınması gereken bir konu.. 😉
Bir potansiyel katille berabersin ve ayrılıp şikayet etmek yerine gelmiş burada ne yapmalıyım diye soru mu açıyorsun bir de benim suçumdu diyor ya kızım senin kafan mı iyi bi de birbirimize çok aşıktık diyor ya aşık olsa döver miydi sence mantıklı mı sahiden
10 Yorumla
+1 yılBir narsist ile berabersin. Tez vakitte ondan uzaklaşman gerekiyor, farkında değilsin belki ama fiziksel şiddetten çok duygusal şiddete maruz kalmışsın. Toparlan kardeşim, sevgi böyle bir şey değil. Sevgi yıkmaz, yapar…
22 Yorumla
Soran+1 yılKeşke toparlanabilsem…
- +1 yıl
Allah’ın güzel nuruna tutun. Şüphesiz derdin ve dermanın sahibi O’dur… Sen bütün kalbinle duanı et Rabbin sana öyle güzel kapılar açıyor ki, hayatın tekrar yeşeriyor. Yeter ki azimle iste
sende hata yapma olum cocuk musun nesin ya kac yasinda insansin burada sordugun soruya bak ve her hatanda her yalaninda siddet uygulayacaksa biraz yakinda seni de muge de falan gormeyelim siddet hicbiseye çözüm degil ister aşık ol ister baska bisey oll ağirligini koy yani
22 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında hata yapmıyorum ama her şey üst üste denk geliyor bir anda kendimi hatanın içinde buluyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl mal mısın ne demek hata yaptım? Allah kullarını cezalandırmak İçin koca bir ömür veriyor kendisine şirk koşulmasını inanmasını affediyor. İnsanlar birbirine ilk hatada yapıştırıyor. Kendine gel saçma sapan hareketler yapma.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHala seviyorum diyorsun iflah olmaz mısın
Soran+1 yılÇünkü seviyorum bir insan sana hata yaptığında sevgin direkt bitmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılSevgiden daha önemli şeyler var saygı
Soran+1 yılEvet haklısın zaten doğru ve mantıklı olanın ayrılmak olduğunu biliyorum ama bu kararı almak kolay değil çünkü bir anda kalbinden sökülüp gitmiyor
Cevap sahibi+1 yılKızım sen kafayı yemişsin Allah kurtarsın seni cinayet haberleri dönüyor her gün
+1 yılHer ne olursa olsun ama her ne olursa olsun şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir Sonuçta ortada bir şiddet var İster suçlu ol ister olma ve hala onu sevdiğini söylüyorsun Bence oturup çok iyi bir şekilde düşünmen gerekiyor
00 YorumlaDelice değil akıllıca sevmelisiniz. Sorun ne olursa olsun şiddetin tepki olarak verilmesi çok normal fakat asla haklı göster (e) mez.
Çok seviyor olabilirsiniz fakat sürekli bu yaklaşımda bulunan biri eğer normalseniz bıktıracaktır ve sonuçta yine ayrılmış olacaksınız.
O yüzden şimdi sınırızı koymalısınız. Siz bu yaklaşımınızla tasvip etmeseniz de "ben bile kendime değer vermiyorum, senin böyle davranmanda bir sorun yok" mesajı veriyorsunuz.04 Yorumla
Soran+1 yılHayır aslında benim takıldığım şey şu eğer durduk yere ya da gereksiz bir konudan böyle bir şey yapsaydı asla kabul etmezdim ve o saniye ayrılırdım. Ama ben geçmişte de şimdi de onu çok zorladım evet bunu yapması yine asla haklı olamaz kabul edilemez. Aslında söylediklerinize katılıyorum ama sevgimi atamıyorum içimden
Soran+1 yılÇok doğru bir şey söylediniz. İlişki tartılma zamanında belli olur asıl. Ve bizim her tartışmamış çok sağlıksız ve kötü oldu bugüne kadar
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞiddet görmenin suçlusu sen değilsin ama sana vuran birini hala istemenin suçlusu sensin. Şiddetin haklı gerekçesi olmaz. Sen sinirlenip ona vuruyor musun?
35 Yorumla
Soran+1 yılEskiden başıma gelene kadar ben de böyle düşünürdüm. Üstelik ben avukatım. Ama onu o kadar çok seviyorum ki belki de ikna olmak için sebep arıyorum. Sinirlenince gerçekten gözü hiçbir şey görmüyor. Normalde herkesin gıpta ettiği bir ilişkimiz ve aşkımız var 8 aydır. Bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAkıllı eğitimli birisin. Ailen seni elin itinden elinde mesleğin olduğu halde dayak ye diye mi okuttu? Ne aşkı? İnsan sevdiğine kıyar mı? O hasta belli. Bunu normalleştirmeye çalışıyorsan sende de sıkıntı başlamış derim ben.
Cevap sahibi+1 yılSadece dediğin konu insanı öldürülmeye götürüyor. Hata yaptım diyorsun. Herkes hata yapar. O da yapacak. Ömür boyu diken üstünde hata yapmadan geçirebilir misin? Her an tetikte mi olman gerekiyor? Ve bir diğer konu hatan aldatmak ya da namusla ilgili mi ki şiddetini meşrulaştırdın? Diyelim ki öyle. O zaman da sağlıklı bir adam olsaydı seni terkeder gider ne halin varsa gör derdi. Benim de eşim agrasif sinirli. O kadar kavga gürültümüz oldu. 10 yıllık evliyiz. Bende korkarım çekinirim eşimden. Ama bana bir kere vursa evli olduğum halde düşünmezdim. Neyi düşünüyorsun bu kadar? İlla kafanı mı kırsın?
Cevap sahibi+1 yılİyi insan tanımın şaşmış ayrıca
“Babasına da sinirlenip şiddet uygulamış bir insan.“
Bak bu cümle sana ait. Kendi anasına babasına acımayıp vuran bir insana sen nasıl iyi dersin? En iyi okulda okudum avukat oldum diyorsun. Sen daha kendini savunamıyorsun? İyi avukat olduğuna emin misin? Aklını başına al. Belki sende de ona karşı korkuyla karışık saplantı gelişti. Biz ne dersek boş. Sonuçta psikoloji eğitimi almadık. Seni yönlendirecek doğru soruları soramıyoruz. Düzgün bir psikoloğa git. Lütfen seni 3. gazete haberlerinde genç avukat kadon diye görmek istemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudukça kafam atıyor. Sadece sana susmadın diye vuruyor bu adam. Susmadı diye insana vurulur mu? Önür boyu dövecek seni. Kimse kurtaramayacak elinden. Bak evlendin diyelim bu adamla. Bazen eşlerin arası açılır. Aile büyükleri yardıma girer a. O zaman bile yardım isteyebileceğin adamın korkup saydığı çekindiği kimse yok. Ömür boyu itilip kakılmaya vurulmaya değer mi aşk sandığın şey?
Ne olursa olsun kendine hiçbir şiddeti reva görme. İnsanız hepimiz hata yapıyoruz, bunun cezası dayak değil. Kendine saygın olsun, çıkar onu hayatından.
10 YorumlaKarşındaki psikopat narsist. Ne yapmış olursan ol şiddeti asla haklı kılmaz. Daha sevgiliyken böyleyse ilerisini düşünemiyorum bile. Günde kaç tane kadın öldürülüyor Allah takdir bendense tedbir sizden demiş. Başı sonundan belli , ben hayatımı yakmak istiyorum bi gün bi yerde cesedim bulunsun diyorsan devam et. Bence şanslısın bile şimdiden ne olduğunu göstermiş hatanın neresinden dönersen kardır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılMağdurun suçluluk duygusuyla şiddeti meşrulaştırmasını kabul etmek mümkün değil. Şiddet, kadının aldatma, hakaret dahil herhangi bir davranışına bağlanamaz. Şiddet, kendini sözle ifade edemeyen insan davranışıdır. Ben kabahatliydim o yüzden hakettim diye kadına şiddet uygulayan erkeği aklamaya çalışmayın.
00 Yorumla Yani sakıncalı bir durum ancak ne hata yaparsan yap. O hata yaptığında sende ona vuracak mısın? veya burmama izin ver mi diyeceksin? Diyelim ki aldattın. Yine vuramaz çeker gider. Kızar bağırır çağırır ama çeker gider. Bir erkeğin yapacağı max durum bu olmalı. daha bu zamanda öfke kontrolü yoksa ileride sıkıntı olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu okudum içeriği okumaya zerre gerek yok. "Şiddet gördüm ama ben suçluydum" hafifleymeyin şu şiddeti, hafifletemezsiniz! Ne yapmış olursan ol sana dokunamaz. Dünyanın en adi suçunu işle kimsenin kimseye dokunma hakkı yok. Kimsenin bedeni kimsenin tekelinde değil. Hak ettim diyo bir de gel çıldırma
00 Yorumla
+1 yılBazılarınız karşısındaki adamın sabrını bitirmek için elinden geleni yapıyor. Bense en son birini terk ettim 4 ay sabır ettim. Resmen terk edeyim diye elinden geleni arkasına koymadı beni döv ama terk etme diyordu, tabikide dövmedim ama artık bir gram sabrım kalmamıştı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılOlm mal mısın seven vurmaya kıyamaz zaten onunki ne çozemedim bunu yapan ilerde çok daha ileri seviye şiddete gidebilir erkenden ayrılıp daha sağlıklı öfkesine hakim birini bul ne yaparsan yap sana vurma hakki yok zaten kendine olan saygını tamamen yitirmissin ona kendimi kabul ettiricem diye vazgeçmek zor gibi gelicek ama piskolojik ilerde kafana söversin ama haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinizde de hata var ama ayıbın büyüğü şiddet uygulayan da.. onunla yoluna dewam ettiğin sürece devamı da gelecek.. bence kendi hayatina dön.. ruhunu dinlendir.. özünü biraz sadelikle doldur, kendi kiymetinle yetin bir süre. .. hobiler edin, iş bulup çalışablrsn, etkinlik aktivite vs. Yapabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten çok yoğun çalışıyorum ama onsuzluk bana ölüm gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni kuzum ama öfke sorunu olan agresiflesen insanlardan her zaman korkmusumdur bence yeni kişilere açık olmalisin.
Baban vursa itten beter edersin arkadaş erkeği kadını ayırmaksızın kimse şiddet göremez sinirlendimi gözü hiçbir şey görmemesi kendi sorunu yarın haberler de görmem umarım gözü döndü kız arkadaşını öldürdü diye
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hata yapınca sevgilim bana vuruyor, bazen gerçekten hakediyorum, sonuçta onu delirtiyorum bazen ama benimki en azından kimsenin görmediği bir yerde karnıma vuruyor. Başkasının önünde rezil etmiyor. Yüzümde de morluk olmuyor o yüzden ben de idare ediyorum. sevgi var sonuçta. Dediğim gibi durup duruken dövmüyor, benim de hatam çok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSize şiddet uygulayan birinden ne bekliyorsunuz anlayamıyorum. Hatanız olabilir, özür dilemişsiniz. Dayak ne oluyor. Hala onu seviyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz demek. Peki ne bekliyorsunuz. Şimdi arkadaşken şiddet uygulayan biri ilerde evlenip çocuk sahibi olduğunuzda aynı şeyi çocuklarınızın gözü önünde de yapmaz mı? O zaman kurulmuş bir yuvayı yıkmamak adına buna katlanmaya çalışacaksınız belki...
Söyleyecek başka sözüm yok...00 YorumlaNe demek vurdu biraz gururunuz olsun ne olursa olsun şiddet uygulayan biriyle biikte olmamalısın daha kocan bile değil o kim oluyor sinirlendim gene gece gece yol verin gitsin hatanız için defatle özür dilenmiş zaten
10 YorumlaSen kendi kaderini belirlemişsin sonunda haberlerde duyduğumuz eşleri ve sevgilileri tarafından öldüren kadınlar gibi olur. Suçun ne olursa olsun sana vurmaya hakki yok bir de özür dilemişsin senin cidden psikolojik sorunların var tedavi olmalısın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet ahlak seviyesi düşük erkeklere her zaman çekici gelmiştir
11 Yorumla- +1 yıl
Hani aşk sevdiğine kıyamamaktı bu ne şimdi
+1 yıl"Ben suçluydum" kelimesini duyduktan sonra bir oturup düşündüm de sanırım bir narşist ile birliktesiniz. Hem size acı çektiriyor hem de bu durumu sizin suçunuz olmasına inandırıp. Sizin suçlu hissetmenizi sağlamış. Çok ivedi bir şekilde o kişiden uzaklaşmanızı tavsiye ediyorum arkanıza bile bakmadan şiddetin hiç bir bahanesi olamaz özellikle karşılık veremeyecek bir kişiye karşı gösterilen şiddetin asla affı olmamalı.
10 YorumlaHiç bahane bulma, ne olursa olsun sana vurmaması gerekiyordu. Asıl özür dilemesi gereken o. Böyle yaptıkça daha çok şiddet görürsün, ona seni ezme fırsatı verme.
10 Yorumla
+1 yılSen ona yalan söylüyorsun o da sana şiddet uyguluyor birbirinize uygun değilsiniz demekki, ayrıca sana şiddet uygulamaya hakkı yok. bitirmek en iyisi
15 Yorumla
Soran+1 yılAma ben hata yaptım ve normalde gerçekten iyiyiz
- +1 yıl
O da suç işlemiş sana şiddet uygulayarak, adam sana zarar veriyor nolur artık şuna aşk demeyin. İleride başına daha kötü şeyler gelmeden kurtul bence
Soran+1 yılBaşıma gelmeden önce ben de böyle düşünüyordum ama normalde aylarxa o kadar iyiydik ki bana bebek gibi bakıyor her şeyimle ilgileniyordu o yüzden bir anda böyle şeyler olunca düşünmesi anlaması karar vermesi çok zor
- +1 yıl
Aslında sen de biliyorsun bu işin olmayacağını. Toksik ilişkiler böyledir ama şöyle iyi ama böyle iyi diye düşünüp kolay kolay bitiremezsin. Umarım çok sıkıntı çıkmadan ayrılırsın çünkü hiç normal değil bu
Soran+1 yılBelki bu sondur bundan sonra uslanır diye düşünüyorum
+1 yılcanım mısın sen ya şiddet uygulamış şiddet kabul edilemez kendin ağzına söylüyorsun bazen gözü dönüyor bir defa daha gözü dönse seni öldürecek ayrıl gitsin ayrıl masan yine şiddet gösterecek daha beter olur ailene söyle bana şiddet gösteriyor de ayrıl gitsin ne hali varsa görsün
10 Yorumla
+1 yılSuçun ne olursa olsun sana şiddet uygulamaya asla hakkı yoktu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılNedeni ne olursa olsun.
Ancak bir erkek , kadına şiddet uygular.
Tabi siz hayatınızda bir adam değil erkek arıyorsanız kararsizin.
Erkekle yaşama tercihi sizin.00 Yorumla Bence yanlış insan...
O... Luk yapmadiktan sonra bir kadın şiddeti hak etmiyordur...
11 Yorumla
Soran+1 yılElimde olmadan sürekli yalan söyledim ama elimde değildi
Siddet hicbir sekilde uygulanamaz. Sen suclu degilsin. Yalancisin yani o ayri da...
11 Yorumla
Soran+1 yılAma isteyerek de yalan söylemedim ve geçmişte çok hassas olduğu için böyle oldu
+1 yılSuçlu dahi olsan sana ne hakla siddet uygular şikayet et
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl ki hiçbir şey senin yalan söylemenin bahanesi olamaz, onun vurmasının da bahanesi olamaz. hemen sktri çek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen alışmışsın şiddete. Şiddet görmeden rahat edemiyorsun. Adam hastalıklı bunu bile anlayamıyorsun. Aşk sandığın zırvalık gözünü kör etmiş.
10 Yorumla
+1 yıl"Ama ben suçluydum." Cümlenize takıldım ben. Suçlu olunca dayak hak ediliyor mu yani... Ne olursa olsun ayrıl.🙏
00 Yorumla
+1 yılSana şiddet uygulayan biriyle neden hala berabersin?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü seviyorum
- +1 yıl
Sevmek demek herseye katlanmak demek degildir
Soran+1 yılEvet katılıyorum ayrılmam lazım ama o kadar dirayetli olamıyorum bir anda sevgimi silecek kadar güçlü değilim
- +1 yıl
Bende senin gibiydim ama en sonunda kendime olan saygımdan dolayı ne kadar sevsem de vazgectim
Soran+1 yılUmarım ben de kendime gelebilirim
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ne olursa olsun şiddet uygulayamaz bu durum kabul edilemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılManipülasyona maruz kalıp kalmadığını bir değerlendirmelisin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEğer seviyorsan katlanacan.
Dayak yemek istemiyorsan ayrılacan00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Kendinizi harcatmayın kim olursa olsun dovenez vuramaz sessiz kalırsan suçlu sensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen suçluyum dayak yemeyi hak ettim diyorsan ertesi gün yaptığın bir hatada ben hatalıydım öldürülmeyi hak ediyorum da dersin kendine gel kimse şiddeti hak etmez.
00 Yorumlaİkinizde piskiyatriye teşvik ediyorum hanımefendi..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdını ver en azından adına hashtag acılırsa destek olmayayım bılmeden
00 Yorumla
+1 yılŞiddet görmüşsün ve halen suç benim diyorsun ne kadar safsın.
00 Yorumla
+1 yılbazı insanlar hak ediyo ve bunun örneği de sensin >w<
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Şiddet gördüm suçluyum ama diyemezsin lütfen gerekli yerlerden destek al şikayetçi ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDarp raporu al ne olursa olsun haksızsan bile şiddetin bir gerekçesi yoktur
00 Yorumla
+1 yılBir süre sonra sevgi kalmaz, şiddet kalır. Kendini sevin biraz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buna müsade etmemeliydin ne olursa olsun direk uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılSen haklı çıkarmak için herseye yaparken kimse sana yardım edemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam seni dövüyor bu hoşuna gidiyor pes artık bu kadar değersizmisin sen ha !
Şaka gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞiddet gördüm ama ben sucluyum ne demek psikolojin aşırı kötü belli ki birine bağımlı olmuşsun bugün dayak atan yarın kafana s. kar
00 Yorumla
+1 yılBana bir kez vurabilen adamın suratına bile bakmam! Gelmiş bir de burada soru soruyorsunuz kendinize saygınız yok. Lütfen kendi değerinizin farkına varın da sizi de haberlerde izlemeyelim hanımefendi.
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun şiddet görüyorsan ayrıl mecbur musun ay kızları da anlamıyorum biraz kendinize değer verin ki değer görün ezdirmeyin kendinizi dağ ayıları için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Senin hatam bariz belli olsada şiddeti hiç bı bahane haklı gosteremez bu eğilimi artacaktır
00 Yorumla
+1 yılKardeşim sen yol yakınken bu sevdadan vazgeç kendi ağzınla söylüyorsun şiddet gördüm diye bu ileride ciddi yerlere gelir söylemedi deme
00 Yorumla
+1 yılŞiddete ne gibi bir suçluluk olabilir lütfen saçmalamayın size o kişiden tez zamanda ayrılmanızı öneririm
00 YorumlaBen suçluyum ne demek olur ya? Bu cümleden aklımı kaçırdım. Sucu ne olursa olsun şiddet mi onun karşılığı? Ne kadar ayip
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat