Çok guzel kadınlar nasıl çirkin erkeklerle evlenebiliyor dış görünüşe çok bakıyorum nedeni nedir?

evet nasıl oluyor bu ya şahsen ortalamanin birazcık üstünde bir kadınım ama ne kadar güzel kadınlar var ilah gibi birde bakıyorum ki çirkin adamlarla birlikteler o kadar güzel olsam en yakışıklısıni seçerim şuana kadar öyle çirkin diyebileceğim biri bile olmadı hayatımda ama yinede kriterlerimi pek karşılamıyorlardi biri hariç onla da iletişimi kesmedim evlensem falan yani çocuklarımın öyle genleri tasimasini isterim bide öbür erkrklerle bişey yasayinca biranlik soğuyorum pişman oluyorum hoslanmadigim için falan bikere hoslandigimi sandığım biri olmuştu öpmedim bile ama yakışıklıysa sadece yakışıklılik değil benim tipim olması gerek benim tipimse ama bayılıyorum ben nasıl çirkin bir adamla evlenicem diye düşünüyorum olurda birgün fikrim değişti diyelim adamla aynı yatağa giremem mantık evliliği de saçma geliyor aşk evliliği istiyorum yanlış bir düşünce mi sizce 🤦🤦
Çok guzel kadınlar nasıl çirkin erkeklerle evlenebiliyor dış görünüşe çok bakıyorum nedeni nedir?