Uzun süreli bir ilişkim var bu ilişki için çok çabaladım...

Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var..

meraba arkadaşlar uzun süreli bir ilişkim var bu ilişki için çok çabaladm. çok emek verdim benm bayadır aklıma takılan bir soru var.. biz küçük şehirde yaşıyorz ona göre cevaplarsınız. sevgilim genelde bana hiç görüşelim demez özellikle kış aylarında 10 günde bir görüşürdük tabi özlemek çok önemli ben bunları birşey demiyorum zaten ama hep ben derdm özledm görüşelim oda özlediğini söylerdi ama biraz zor görüşürdük o cafeleri sevmiyor öyle ortamlara girmiyor o yüzden küçük bi ev ayarlamıştı her neyse yazın oldu yine aynı bende çıkıp gezmek dolaşmak isterdm sevgilimle km istemez öyle değil mi tamam ama bunları o kadar nadir yapıyorz ki küçük şehirdeyiz yapılacak fazla birşey yok ama ne bilim kendisi akşamları dışarı çıkar arkadaşlarıyla parkda oturur bende fazla izin alamam ama daha akşam bile bir kere çıktık gündüzleri çok arada nadir bende gezmek dolaşmak isterm ama o kadar nadir yapıyoruz ki işte... 1 yıllık ilişki içersindeyiz beni seviyor eminm arkadaşlar ama durum böyle sizce böyle olmasının sebebi nedir ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen ya biz seviyoruz birbirimizi nasıl yorumlar bunlar yakında ailesiyle tanışacagım.. evde aramızda hiç birşey olmadı otururduk saatlerce konuşurduk yemek yapardık bundan ibaret inanmayan inanmasın ben burda sizden yardm istedm ama siz neler söylüyorsuynz.. lütfen beni anlayanlar yorum yapsın lütfen ya. !
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öyle bi yorum yapyrsnz ki sanırsınz ben sevgilmle hiç görüşmüyorm sadece evde görüşüyorm allahınısı seversnz nasıl bir mantık bu benm yazdıklarm öyle mi bi bakn görüşüyorz sinemamıza gidiyorz parkımzda oturuyorz luna parka gidiyorz dondurmamı yiyoruz alış veriş yapıyrz vs vs ama ben bunlar sık sık yapmadıgımızı söyledm anlatblyrmym ? buda benm kafama takıldı. siz neyin yorumunu yapıyorsunz uya
Uzun süreli bir ilişkim var bu ilişki için çok çabaladım...