Kızlar ilk önce kalbini mi sever bir erkeğin? Yoksa dış görünüş mü
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde kızlar görünüşe bakıyor. Ne kadar yanlış bir durum olsa da ne yazık ki bu böyle devam ediyor. Olması gereken davranışları ilgisi hisleri olmalıdır. Görünüş aldatır her zaman insanı, bu kız çok güzel bu erkek çok yakışıklı sonrası ya boşanma ile bitiyor ya da cinayet ile tipe bakmanın çok bir önemi yok. Hepimiz bir gün çürüyüp gideceğiz nasıl olsa sen ona tipi için bakacaksın ama öyle biri çıkacak ki her gün acı çektirecek sana değmez.
Ben kalbini sevmiştim sadece. Yemin ederim kör kütük aşıktım ona tipi de eh iste ama ben onu iyi görüyorum.. ama yetemedim ona başkasını tercih etti
Kendi tercihi bence sen yoluna bak. Bir insanın kalbi kötüyse brad pit olsa neye yarar. Elbet senide hak eden birisi çıkar. Geçmiş geçmişte kaldı. Hayırlısı buydu belki de senin için
Evet ama kimseyi sevemiyorum artık denedim ama sevemiyorum. Korkuyorum sevmekten. Hem karşıma beni seven de çıkmıyor asla çıkmadı da 😭😭😭😭
Bazen güzen anılar yaşamak isterken bu yaşadıklarımızın psikolojik etkileride olabiliyor. Bir düşün aşık olduğun çocuk senin gibi düşünüyor mu? Sen acıyı çekerken o gününü gün ediyor fosur fosur uykusunu uyuyor. Kendin başa çıkamıyorsan bununla psikolojik destek alman faydana olur. Şurada hepi topu insan ömrü 70 80 sene sağlıklı olarak yaşanacak. Bu yüzden değmez. Platonik karşılıksız beklentiye girip üzülen biri olarak söylüyorum inan değmiyor.
Biliyorum ama bunu karışılıya çeviremem. Umrunda olmamasına rağmen inadına erkeklere konuşmaya başladım onun en yakın arkadaşıyla aram çok iyi ve biz öyle olunca sadece durup bakıyor sadece bunu yapıyor 😔
Sen bunu yaptıktan sonra sadece bakıyorsa umrunda olsa da hala anlayamamış demektir. O çizgisini bir şekilde çizmiş işte sende kendi yolunda devam et. Bakıpta hala konuşmuyorsa sorun sende değil ondadır.
Nasıl konusabilir ki reddeden o. Ve ona öyle bir soğuk yaptım ki asla sevmemiş gibi. Umrumda değilsin dercesine
Demekki seninde ders alman kısım buraymış. Hani derler ya inceldiği yerden kopsun diye bu kararı vermeden önce iyi düşünmek lazım. Sonrasını sen bile kestirememişsin.
Onu benim gibi sevecek biri cidden yok. Sadece buna muhtaç kalsın istedim
Cevap
0Cevap
İlk önce görüntüsüne bakarlar beğenirlerse o kişiyi tanımaya çalışırlar
Kesinlikle ya.
Lan kari millleti once disini begenmedigini s kine takmaz olse umrunda olmaz sende once dış sonra kalp yalanmi a k
Aslında ilk dışa bakardım da bir ara beni güldüren sorup sual eden birine karşı bir şeyler de hissetmiştim yakışıklı falan da değildi garip
Sacma yazmissin ilk disa bakardim demissin Yakisikli degildi demissin ne alaka🤣
Ya bende ilk önce dışa bakıyordum eskiden ama sonra biriyle tanıştım tipi ehh işte ama gayet güldürüyordu beni iyi temiz biriydi hoşlanmistim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?