Ben hep merak ederim, kızlar bir erkekten niye hoşlanır? ne arar yani? Hiç sevgilim olmadı tipsizim zaten. Etrafıma bakıyorum yakışıklı olan erkekler 5 tanesini aynı anda idare ediyor falan. Sadece yakışıklı oldukları için yapabiliyorlar diye düşünüyordum ama sadece yakışıklı oldukları için olmaz herhalde. Sizce bir kadın bir erkekte yakışıklı olmasının yanında başka ne özellikler arar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam ben hiç yakışıklı bir erkeğin yanında bir veya birden fazla kızı nadiren gördüm. Genelikle kankası vardır. Kızlar sanıldığının aksine yakışıklı erkekle sevgili OLMAZ sadece instagramda attığı havalı resimler gibi onuda araç olarak kullanır havasını yapar bırakır gider ciddi düşündüğü kişi işini gücünü eline almış durumu iyi olanlardır. Sevgili olmak istediği kişiler eğlenceli kişilerdir. Yatmak istedikleri kişiler de bildiğimiz bu kıllı hanzo abilerimizdir. Her durum için bir erkek seçerler kendine
03 Yorumla- +1 yıl
La ben o zaman erkek değilim beni hiçbirşey için seçmiyolar :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılKendine şu soruyu sor bebeğim ben erkek olarak bir kız da ne arıyorum. Sonra gidip sen de bu aradıklarını kendi üzerine uyarlayabilirsen senin karakterine yakın bir kızı kazanırsın. Elbet seninde seçilecek bir yönün oluşur. Kızlar yakışıklı erkek bulup o topa girmez o cocuğa binbir türlü karı yürür elinden alır bir tanesinide göt gibi kalırım korkusuyla daha çok göz önünde olmayan şeyleri tercih ederler paraya, karaktere, yeteneğe vs.
- +1 yıl
Valla bende 3 yabancı dil var , antalya'da otelim ankara'da çeviri bürom var. Karakter belli ki yok 10 kere reddedildiğime göre , yetenek olarak 3 topu havada döndürebiliyorum. Ama bak otelde hergün 50 kişi kalıyor çoğu zaten çift olarak geliyor. Ben hiç benden daha tipsiz bir erkeğin yanında dişi sinek bile görmedim. Abim baya yakışıklı onda yabancı dil de yok , 400 den fazla kızla yattı kalktı , 90 günlük yaz tatilinde 90 farklı kızı eve attığını biliyorum. Kendisinin söylediği söz aklıma yer etti " tip yoksa kız da yok" , bende özgüven de yok diyor bir kız ayarlamam için yanına gitmeme bile gerek yok o geliyor diyor. Hakikaten de öyle yani. Etrafıma bakıyorum , benim gibi tipsiz olan hiçbir erkeğin sevgilisi olmadı , yakışıklı olanların hep sevgilisi var , bazılarının 5 -6 tane sevgilisi var.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi her ne kadar hayır deseler evet hoşlanırlar. İlk izlenim denen bir şey vardır. Eğer bir filmin fragmanı güzel olursa o film daha çok izlenir. Mantık bu. Ancak yakışıklılıktan kasıt çoğunlukla kendine gösterdiği özen, giyim tarzı vesayredir.
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi bu kızlar hemen sevgili olur anlamına gelmiyor daha pozitif düşünürler o kişi hakkında demek istedim.
- +1 yıl
Ben ne kadar özen gösterirsem göstereyim. Hatta moda tasarımcısı tuttum bana çeki düzen versin diye gene bir bok olmadı. Yani tip olmayınca kızlar bakmıyor. Abimin dediği gibi " tip yoksa kız da yok"
Dogrusunu söylemek gerekirse, evet ilk bakista gorunus ceker. Yani erkek yakisikliysa +1 dir zaten gozumuzde. Ama ondan hemen sonrasi onun ozguvenine ve samimiyetine baglidir. En ufak itici hareketiyle yakisikligi gider, inan yüzüne bakilmaz hale gelir. Yakisikli olmayan erkek sadece kizin ilgisini cekebilmek icin biraz daha ugrasmasi gerekir, ama karakter yerindeyse isterse cirkin olsun hic önemli degil
29 Yorumla- +1 yıl
Buradan anladığım kadarıyla ben hem tipsiz hem de karaktersizim.10 kere reddedilmemin başka bir açıklaması yok. Yani sen yakışıklı özgüvenli ve samimi erkeklerden hoşlanıyorsun.
- +1 yıl
Neyse çok karışık işler ben beceremem. Ama 20 küsür kere reddedilen tipsiz bir arkadaşım var şuanda bir kıza açılmak üzere, 5 kere reddedilen bir diğer tipsiz arkadaşım var , 12 kere reddedilen tipsiz bir arkadaşım var. Ben bunların hepsine söylediklerini söyleyecem. Eğer onlarda işe yararsa doğrudur. İşe yaramazsa önemli olan tek şey tiptir.
- +1 yıl
Saymadım , sadece unutmuyorum hiçbirşeyi kolay kolay.
- +1 yıl
Ayrıca kaç kere reddedildiğimi sayıyor olmam niye kötü?
- +1 yıl
Ayrica sen kizlarin sadece yakisikli erkek sectiklerinden emin gibisin. Ama cokyanlis dusunuyosun. Benim arkadasimi seven bir ortak arkadasimiz vardi, cocuk cirkin degildi ama asla yakisikli da degildi. Arkadasima defalarca cikma teklifi etti, uff cok tipsiz derdi arkadasim, ama Şu an cikiyorlar. :))
- +1 yıl
3 5 tanesine teklif edip 3 5 kere reddedilseydim sonra bir daha teklif etmeseydim daha iyi bir kişiliğe mi sahip olacaktım?
+1 yılBugün otobüste yanımda çocuk vardı yüzüne dönüp bakmam çocuğun 3 tane sevgilisi vardı bunun tiple alakası yok zaten şimdiki kızlar mal gibi kanıyo
11 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç göremedim tipsiz bir erkeğin sevgilisi olduğunu. Bence sizin o tipsiz dediğiniz kişiler benden daha yakışıklı kişiler ve belki de keşke benim olsa dediğiniz için ve olmadığı için bok atıyonuz. O da olabilir.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sadece yakışıklı diye hoşlanan kızlar gördüm hatta ağızlarının suyu akıyor bazılarını görünce bazısı normal tipli ama uzun fiziğini beğendiği bir erkeğe düşüyor yakışıklı fit ve uzun olman gerek bunun belli bir oranını tutturursan sadece görerek aşık olurlar
10 YorumlaEtkilenebilirsin ama hoşlantı biraz daha farklı bir durum bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya sen hiç konuşma zaten yakışıklılığın tavan yapmış. :D
+1 yılHoşlanmayı geç, sırf hava olsun diye bile çıkarlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı olsun taştan olsun zihniyeti hakim büyük oranda kral.
10 Yorumla
+1 yılSenden elektrik almayan kiza trafo setsen ne fayda diye yaziyordu bir filmde mi ne.
10 YorumlaÇoğu kız yakoşıklı diye hoşlanır burda karakter di güvendi diyenlere bakma. Nerede serseri var şerefsiz var gider onla takılırlar sonra oturup ağlarlar
10 Yorumla
+1 yılKızlar yakışıklı erkeklere değil, güven veren adamlara aşık olur. Unutmayın bunu
12 Yorumla- +1 yıl
Yani sen güven veren yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorsun.
+1 yılHayır, çekim gücüdür o. Özgüven ve samimiyet ararız.
28 Yorumla- +1 yıl
Bendeki samimiyet kimde var lan?
- +1 yıl
Hey yavrum
- +1 yıl
@Şövalye872 kes sesini kek.
- +1 yıl
Ay oşt
- +1 yıl
Yakışıklı özgüvenli ve samimi bir erkek seni tavlayabilir o zaman.
- +1 yıl
Senin haberin yok reyiz d
- +1 yıl
Çok güzel bir kızın seni etkileyebileceği gibi.
- +1 yıl
Bu saatten sonra etkileyemez.
+1 yılMesela özgüven... Yakışıklı değilim deyip şansım yok diye düşünürsen zaten baştan kaybedersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim dememe gerek yok. Kız diyor zaten bunda tip yok ben buna bakmam diye.
Yakışıklı diye hoşlanma olabilir fakat ilişki için veya ilerlemek için yeterli değil asla.
010 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz olması , ilerlememek için yeterli ama niyeyse.
- +1 yıl
Tabi ki de var.3 tane memesi olmayana bakmıyom ben.
- +1 yıl
Benim kanatlarım var , onun da 3 memesi olacak aga. Kriter dediğin böyle olur. Hadi karşılayın da göreyim.
- +1 yıl
Olmam tabi ki niye olayım. Güzel olmadiktan sonra ne kadar iyi biri olduğu umrumda değil. Mesela beni geç , üniversitede gülfem ve öznur diye 2 kız vardı. Bunlar okulun en güzel ve en çirkin kızlarıydı. Gülfem en az 50 teklif aldı , öznur 1 kere bile teklif almadı. Zaten kız diyodu ki ben ne yapacam sevgiliyi ben kariyerime odaklanacam. Gülfem kendisi de diyor ben tipsiz erkeğe bakmam diye.
- +1 yıl
İroni yok. Ben diyorum zaten kızlar benim gibi tipsiz erkeklere bakmamalı diye. Yani bir kızla birlikte olmayı ahak etmiyor çirkin erkekler. Ben güzel kıza bakarım. Kızlar da yakışıklı erkeğe bakar. Doğanın kanunu bu.
Sohbeti sıkmamalı iyi kalpli olmalı mantıklı olmalı
01 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklılar sohbeti sıkmaz hepsi iyi kalpli zaten. Mantık zaten sadece onlarda mevcut.
+1 yılAdi kızlar evet hoşlanır kul köle olur tüm hüneri sergiler
03 Yorumla- +1 yıl
Kaliteli kızlar yakışıklı olmasının yanında başka ne özellikler arıyor?
- +1 yıl
Yakışıklı ve komik mi olmalı , yakışıklı ve zeki mi olmalı?
- +1 yıl
Senin gibi komik
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemde ne hoşlanır varya kendini paralar ama sorsan yok der
10 Yorumlaerkekte yakısıklı oldugunu bılıyorsa ozgucen sahıbı olur kadınlarda kendıne guvenen erkeklerden hoslanır.
01 Yorumla- +1 yıl
Dolaylı yoldan hertürlü yakışıklı erkekten hoşlanıyorlar :D
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. Evet hoşlanır
Kaç defa denk geldim10 Yorumla
+1 yılYakışıklı olup boş beyin dolu ortalık😃
11 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olup dolu beyin olmasından iyidir. Ne güzel işte aldatamaz da herşeyi sana sorar.
+1 yılzaten ilk öyle başlıyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Dış görünüşe bakanların sonu kötü bitio
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes dış görünüşe bakar da işte itiraf etmek istemiyolar. Kız çok yakışıklı biriyle sevgili oluyor sonra da diyo ki ben onun sesini sevdim bana davranmasını sevdim falan. Halbu ki zeki ve kültürlü birini istemek bir kriterse , yakışıklı birini istemek de bir kriterdir iyisi kötüsü yok bunun.
+1 yılDis gorunus hicbir zaman onceligim olmadi..
02 Yorumla- +1 yıl
Dedi kerembursin
- +1 yıl
Dedi dedi
+1 yılSempatik ve zeki olması çok önemli bence
03 Yorumla- +1 yıl
Sempatik zeki ve yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorsun de mi?
- +1 yıl
Karakteride duzgunse asik bile olurum 😅
- +1 yıl
Tamam sempatik zeki yakışıklı ve karakteri düzgün erkeklerden hoşlanıyorsun.
Kişiden kişiye değişir
03 Yorumla- +1 yıl
Kızlar tipsiz erkek istemiyorlar
- +1 yıl
Bence de istemezler. Kim ister çirkin insanı yanında?
Karakter.
119 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı ve karakterli erkeklerden hoşlanıyorsun yani.
- +1 yıl
Yakışıklı olmayanları nasıl reddediyorsun peki?
- +1 yıl
Herkese göre çirkin vardır. Sen öyle demesen bile beynin senin yerine sana güzel geleni seçiyor. Beynine hükmedemezsin.
- +1 yıl
Kişiliği de kalmayacak 15 sene sonra. Kalacağına garanti var mı? Sen hiç duymadın mı " seni hiç tanıyamamışım" cümlesini. Ayrıca tip 15 sene sonra yok diyorsun ama brad pitt adam 60 yaşına yaklaştı hala yakışıklı. Hadi onu da boşver , domates de 3 gün içinde çürüyor ama hiç çürük olanı yiyeni görmedim.
Dediğinin doğru olduğunu varsayalım
20 Yaşında yakışıklı biri : 25 sene sonra çirkinleşecek. Ama 45 yaşındaki birine göre daha yakışıklı olacak.
20 yaşındaki çirkin biri : 25 sene sonra daha da çirkinleşecek , (45 yaşındaki biri bu kişi). Yani hertürlü yakışıklı olanı seçmenizde fayda var. - +1 yıl
Bence sen öyle sanıyorsun. Bir renk körü , yeşili kırmızı , kırmızıyı yeşil sanar. Sen de yakışıklıyı uyumlu biri olarak görebilirsin olmasa bile kendini zamanla ona uydurabilirsin fark etmeden. Çünkü dış görünüşün tek kriter olduğu deneylerle sabit bir gerçek.
- +1 yıl
Ama bir cümleyi olumlu ve olumsuz veya olumsuz ve olumlu şekilde ayırmak için kullanılır. Hem benim gibi düşünüyorsun hem ama diyorsun anlamadım.
- +1 yıl
Ben kendi düşüncemi belirttim şu en sen kendi düşüncende diretiyosun sana diyorum ki ben tam tersini düşünüyorum hareketleri önemli yakışıklılık değil kimsenin yakışıklı görmediği biri tarafından aldatildim mesela ama ben onu hiç çirkin görmedim herkes laf ederdi ciddi düşündüm hep
- +1 yıl
O kişi tipsiz olsaydı en başından arkadaş olarak görürdün. Sevgilin olduğuna göre tipsiz değilmiş. Ayrıca "Dediğin gibi olsun ama ben seninle aynı düşünüyorum" şu cümleyi tekrar okur musun?
- +1 yıl
Anladım. l Even if you are not on the same opinion with me , I wanna be on the same bed with you. l
- +1 yıl
Sistem iyice sapıttı ya. Kusura bakma
- +1 yıl
Öyle tabi. Yoksa tanımadığım biriyle aynı yatağa ekstra durumlar dışında girmem.
+1 yılBen hoşlanmam
21 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olmasının yanında başka ne özellikler olması lazım?
Sadece yakışıklı diye birinden hoşlanılmaz aslaaa
23 Yorumla- +1 yıl
Tamam da yakışıklı olmasının yanında başka ne özellikleri olması lazım? yakışıklı ve komik mi yakışıklı ve özgüvenli mi yakışıklı ve zeki mi? yani yakışıklı olacak garanti orasını anladım da. Başka neler lazım?
- +1 yıl
Yani sen zeki kültürlü komik ve yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorsun anladığım kadarıyla.
+1 yılYapan vardır
10 Yorumla
+1 yılOlablr
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey.
01 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun olmadığını. Bak ben tipsizim hadi beni geç , bir kaç tane daha tipsiz arkadaşım var onların da hiç sevgilisi olmadı defalarca reddedildiler. Ben tesadüflere inanmam, benim etrafımdaki arkadaşlarımdan sadece yakışıklı olanların sevgilisi oluyorsa ve çirkin olanların olmuyorsa , önemli olan tiptir yani.
Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. evvet
10 Yorumla
+1 yılVar oyle dangozlar
05 Yorumla- +1 yıl
Bence gayet haklılar.
- +1 yıl
Bence diiller sirf goruntuye giden herseyi hakeder
- +1 yıl
Sen nasıl bir erkekten hoşlanırsın? kriterlerin neler?
- +1 yıl
Benle uyumlu olsun yeter
- +1 yıl
Takip eder misin beni
+1 yılGüven
02 Yorumla- +1 yıl
Güven tip olmadığında bir işe yaramıyor.
- +1 yıl
Aynn öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılSempatik sevecen
02 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı sempatik ve sevecen erkeklerden mi hoşlanıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Olur böyle şeyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yakışıklılık boş ağız varsa her kızı götürürsün
01 Yorumla- +1 yıl
Ağız var ama hiçbir kızın eline bile dokunamadım daha o nasıl olacak?
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası