Tum eski erkek arkadaslarim, benimle beraberken surekli paylasim yaptilar sosyal medyadan, manidar sozler paylqsimlqr, foto. lar paylasimlari.. bu sebeple ayrildim.. ama benden arildiktan sonra hepsi de sessizlige gomulduler.. yani biri var 4 senedir tek paylasim yapmiyor.. digeri sessizce duruyor.. yani ne mantikla boyle davrandilar..
bu arada 1919 gibi bir dogum tarihi belirledigim icim, gizli yaptigimda kendimi 45 ustu yaziyor. yasimi yazmak istemedim.
bu arada 1919 gibi bir dogum tarihi belirledigim icim, gizli yaptigimda kendimi 45 ustu yaziyor. yasimi yazmak istemedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya bu nasıl bir takıntıdır manyakmısın, ben 2 sene önce bitirdiğim ilişkimi unuttum ya seninkisi aşırı takıntı kurtul bu saçmalıktan
elimin altinda internet var.. bir tikla ben eski erkek arkadasimin eski kiz arkadasinin annesine bile bakabiliyorum🤣
Komik olan ne 🤨
Ciddi ol biraz
ben eskileri cokdan unttum.. bana ne onlardan.. ama internetten arada sirada bakmam kadar normal birsey yok, bu cagda.. sen durustce soyle bakmiyormusun..
Yok ya neden bakayım ben bitirdiğim zaman asla geri dönüş yapmam ve tükürdüğümü kesinlikle yalamam böyle bir yapıya sahibim
ben geri donus asla yapmam.. ama internet boyle birsey, bir tikla sulalenin paylasimlarina bakabiliyoruz. abartmamak lazim
al simdi mesela teyzemin gelinin annesinin paylasimina baktim, bir dakkami almadi🤣
Benim ilgi alanıma gitmiyo
hiç yapmadım yapmam da yapan varsa yallah arabistana
arabistan ne alaka😂
erkekler güya sevdiğini o şekilde gösteriyolar
nasil yani paylasimlar yaparak mi surekli? hepsi ayni seyi yapti..4 kisiyi dusunuyorum gecmisimdeki.. hepsi istisnasiz benimle beraberken surekli paylasimlar yaparlardi. duygusal sozler, vs vs.. ben ustume alinmazdim cunku baskasina yapilan gonderiler gibiydi cogu, ve her defasinda yapma dememe ragmen hepsi inatla paylasiyorlar.. mesela bir tanesi twitterdan bir gecede 50 sayfayi takioe alip ertesi gun huzursuz gibi 40 sayfayi takipi birakmisti.. amacin ne diye baya tartismistim.. bu hrp boyleydi.. bir digeri de benzer, saygisizca kiz fenomenleri takip edip birakiyordu yapma dememe ragmen. sonra bu tiplerden bu sebeplerle ayrildim. ama ben ayrildiktan sonra hepsi paylasimi kesip sessizlige gomuldu. Gizli de yapmadilar hesaplarini ama oyle sessizce bekar bekar duruyorlar😂 yani neden bunlar oldu aklima takildi.. Simdi biriyle gorussem kesin ayni seyler olacak. ama bunun altinda yatan psikolojiyi merak ediyorum
Bunu onlara sormak lazım
hic muatap olmam😂 onlardan biri yazdi zaten gecen haftalarda.. aradan 2 bucuk sene gecmis, nasilsin diye mesaj atmis.. cevap yazmadim tabi.
İYİ ettin
🤣 Süper olmuş
😂😂 yazarmiyim, aradan 2bucuk sene gecmis, belliki cani sıkılmış boşta kaldi, ha şurda şu da vardi, bir de onu yoklayayim dedi... ama bence cevap verilmeyerek en guzel cevabi aldi
Evet en güzelini ettin bence tebrikler 🤣
Ben seni takip edeyim ozaman 🤣
belki sana gizlemişlerdir
hesaplari herkese acik, inanki boyle.
Rezillik 4 yıldır hala takip etmen
sen bakmiyormusun eskilerine durustce soyle
Benim hiç eski sevgilim olmadı yeni 19 oldum
anladim... benim biraz da can sikintisindan... internetle ulasim bir tikla mumkun. kimlere bakmiyorumki..
iyi ettin