Valla son 1 saattir dinliyorum, hoşuma gidiyor, sakın morali bozuk derdi var gibi algılamayın. İyi günümde kötü günümde dinlerim. Seviyorum rahmetlinin müziğini
Yok sağolsun bazı kızlar fazlaca hayvani duygularq kapılıyor biriyle değil hepsiyle takılıyor sonra boynuzlu gezeceğimize açıp Müslüm dinliyoruz biraz olsun rahatlamak için
Derin derin bakiyor gecenlerde baska Erkekle yani Garsonla konusunca ve gülünce hemen geldi Kankasiyla ve öyle bakti ki sanki Gözüyle konustu ayrica kendisi olmayinca Arkadaslari bakiyor hemen elerine Telefonu aliyorlar 2 dk sonra kendisi geliyor falan Cözemedik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Valla son 1 saattir dinliyorum, hoşuma gidiyor, sakın morali bozuk derdi var gibi algılamayın. İyi günümde kötü günümde dinlerim. Seviyorum rahmetlinin müziğini
Aşk meselelleri , memleket meseleleri ve daha niceleri
Ask sebebi ne olur mesela
Asik olunca mi
Yok sağolsun bazı kızlar fazlaca hayvani duygularq kapılıyor biriyle değil hepsiyle takılıyor sonra boynuzlu gezeceğimize açıp Müslüm dinliyoruz biraz olsun rahatlamak için
😅
Arkasından o. Dememek için Müslümcu olduk o gittiği yerlerde mutlu olsun biz bize kafamızı dinleyelim
Peki bi Kiza uzun zamandir bakan fakat henüz konusmayan bi o kadarda o Kizi karsi Sokaktan izleyen ve icen Erkege ne demeli?
Onlar platonik oluyor konuşmazsan başkası konuşur mesela ben bir yerden sonra bıraktım bakmayı iç geçirmeyi illa aşkı bulacağız diye bir şey yok artık
Derin derin bakiyor gecenlerde baska Erkekle yani Garsonla konusunca ve gülünce hemen geldi Kankasiyla ve öyle bakti ki sanki Gözüyle konustu ayrica kendisi olmayinca Arkadaslari bakiyor hemen elerine Telefonu aliyorlar 2 dk sonra kendisi geliyor falan
Cözemedik
Onlar yıkık olarak tanımlanır kadınlarla konuşmadığı için birisi arkadaşça davranırsa direk bir şey var sanıyorlae
Kendisi de göze gelen Tip yani ona bakan Kizlarda var etrafta
TUHAF
Sağlam tutulmuş birine o zaman sendemi tutuldun ona
Öyle mi diyorsunuz peki Garsonla konusurken Kiz güldü diye hemen Kankasiyla gelmesine nedersiniz K
Aynı terane kimseyle konuşmamış ki bi gülümsemeye kankasiyla gelmiş
Kiz ona gülmedi ki Garsona güldü konusurken yani O sonra hemen öyle Kanakasiyla geldi ve Kiza ve Garsona bakis atarak sinirli gibiydi
Kendi kendine kıskanıyor demek
Garson hemen iceriye gitti zaten sonra
Ayrica kendisi Trabzonlu
Trabzonlular değişik tipler rastgele sinirlenip rastgele gülüyorlar alayı deli givi
Evet ve Asiri Kiskanc olduklari dogru mu
Herşeyi aşırı yaşıyorlar bunu biliyorum
Nasil yani? Örnegin
Örneğin aşkı güzel yaşıyorlar sevdiler mi adam gibi seviyorlar
Himm ozman daha cok Müslüm dinleyen Erkek muhakak sevmis midir baya birini yani
Baya baya sevmiştir harbi harbi sevmiştir
Peki eger öyleyse neden konusmaz ve sadece derin derin bakar
Birsuru nedeni olabilir ne dersek başka bir şey çıkabilir
Peki baktiginia göre begendi kesin midir nedenler ne olabilir ki birsuru dediginiz
Vardır birşeyler
Ne gibi...
Çekilen çilelerden dolayı beni en iyi anlatan şarkıcı Müslüm baba
Hayat Cilesi mi
Evet hayat
Seven sevilemezse müslümcü olur tabii acı çekmekten dolayı
Gercekten mi peki neden Vazgecmez de Müslümcü olur o kadar baska Kiz varken
Aptallık işte
Acı çekerek büyüdüğümüz için
ne alaka genelledin hemen
Güzel söylüyor arabeski ondan
tarkancı mı olmasını tercih ederdin