selamlar uzun bir süredir yalnızım ve yalnız olmayı seven birisiyim aslında fakat son zamanlarda gerçekten bir ilişki istediğimi fark ettim fakat karşıma çıkan bütün erkeklerin niyeti aynı yatak ve birlikte olmak
her zaman ciddi ilişki taraftarı bir kız oldum ve kendi kişisel tercihim doğrultusunda sevgilimle yatağa girmeyi doğru bulmuyorum yani gerçekten saf ve temiz bir şekilde sevilmek istiyorum ama karşıma çıkan erkekler hep aynı tarz sizce ben de mi bir sorun var yani dış görünüşümden benim bunu istediğimi mi çıkarıyorlar anlamıyorum kendimi tarif etmem gerekirse beyaz tenli, turuncu saçlı, ela gözlü, bir kaç tane dövmem var, hafif balık etli bir tipim anlayacağınız kafam karışık neden tanıştığım bütün erkekler 2-3 gün sonra konuyu yatağa dökmeye başlıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
senden değil tabiki kendini suçlamak saçmalık. genel olarak ortam böyle haklısın
üzücü
gittiğin yol daha iyi eğer okuduğum gibi bir karakterin varsa o kişi seni bulucaktır acele etme :)
umuyorum :)
beklerkende üzülme ama deymez insanlar böyle diye sevgili işide sorun :D
ya bu arada koca arayan kadınlar gibi kendime sevgili aramıyorum ama böyle karşıma birisi çıkıyor sohbeti falan sarıyor ortak şeylere gülüyoruz ediyoruz seviniyorum sonra maks 2 gün sonra alayım seni arabayla bana geçelim ya da işte fotoğraf atsana falan bilmiyorum valla hevesim kalmadı zaten pek
oha iyi cesaret ediyolar çok samimi durma çekinmede kalmamıs kimsede çok garip geldi
aslında böyle cıvık biriside değilimdir hani kimseye kolay kolay ısınamam böyle hemen canımlı cicimli olamıyorum konuşurken ama erkekler bu konuda daha rahat sanırım
alışıyolar her kızı aynı sanıyolar maalesef.
yapacak bir şey yok sanırım kimseyi değiştiremeyiz
nasibin seni bulur hayatı akışına bırakıp takıl :)
teşekkür ederim yorumların için sohbetin keyifliydi :)
bende teşekkür ederim ne ara gördünde cevapladın :D
buralardayım ondandır :)
anladıım hayatta hiçbirşeyi kafaya takma her şey geçici iyi geceler. :)
iyi geceler :)
Erkeklerin derdi yatak s*KS. Kızların derdi para pul. Nasıl olcak bu işler böyle valla
Belki de arkadaşlarindan , arkadaşlarını ayarlamasini işte. Sonuçta iki tarafı da tanıyorlar
Hiç ilişkim olmadı ve ben de kadınları anlamiyorum
Selam, yaşın kaçtı?
19
Hmm, benim 21
Özelden yazabilir misin bana?
anlıyorum
Merak ettim seni gerçekten
sebep
Sexting vs canım şeylere niyetim yok
Ya ciddi ilişki isteyen ilk defa bir kız gördüm:) vallahi
Tabi ki sen bilirsin zorlayacak halim yok
sayımız az değil ama malum erkeklerin çoğunun niyeti bu oluncs