Sen aldatıp gitmişsin.
Kızlar elindeki oyuncaklarını kaybetmekten niye bu kadar korkuyor.
Nasıl bi kıslançlıktır arkadaş ya
Kızlar elindeki oyuncaklarını kaybetmekten niye bu kadar korkuyor.
Nasıl bi kıslançlıktır arkadaş ya
hala yakınına gelmesine senle konuşmasına izin vermen bile anormal bir durum bana göre ama asıl kız için konuşayım, biraderim kızda narsizm belirtileri var gibi gözüküyor, ben bunun basit bir kıskançlıktan öte olduğunu düşünüyorum zira aldatıp giden kendisi (zaten başlı başına bir karakter bozukluğu) yani bu kızı kendinden ve hayatından mutlak surette uzak tutmanı ne kadar vurgulasam az kalır.
Keske sevmeyebilsem onu
usta normalde olsa derim ki e gönül bu bırakmıyo bu meredi, ama senin bu durumda kusura bakmada bunun adı celladına aşık olmak, ilişki (ya da eskiden olan ilişki) buram buram toksiklik kokuyor, dediğim gibi kız narsizm belirtileri gösteriyor ve güven bana narsist biriyle aşk, sevgi, ilişki olmaz siz diye bir şey yoktur sadece o ve onun oyuncak (ları) vardır ve sonu genelde o oyuncakların kırılması ile sona erer seni aldatıp bide üstüne hala elde tutmaya çalışıyorsa yarın öbür gün o istediğinin altına yatarken senin kenarda el pençe divan bekleyeceğin günler de gelebilir, hazır yol yakınken kurtar kendini yoksa bir kaç aylık aşk acısı yerine, yıkık bir hayatın parçalarını toplarsın ölmüş öz saygın ile, güven bana ilk sen değilsin çok hasta ile tanıştım (hem kadın hem erkek) böyle ilişkilerden kendini zor kurtarıp soluğu terapistlerde, psikiyatristlerle, vuç avuç anti depresan yutan.
Günde 4 tane prozac atıyorum anti depresan. Daha ne diyim. Çok insana 1 veya 2 tane veriyolar bu hapı. 4 atan çok nadir. Mahfoldum
e hocam sen daha şimdiden yelkenleri suya indirmeye başlamışsın zaten hani sana kaç kurtar kendini demiştim ya şimdi diyorum ki topukların bir tarafına vura vura kaç roket tak uç lazımsa şakada değil ha ciddiyim çok net şekilde sonuna doğru kaygan zeminde yürüyorsun o seni bitirmeden kaç kurtar kendini bu daha başlangıcı hala kurtulabilir durumdasın kurtulmak için her şeyi yap.
Cevap
0Cevap
Seni aldatmış sen niye hayatından çıkarmadın ki. Onu umursaman bile saçma şu an
Sevdim. Cok sevdim
Biliyorum kardeşim ama bazen sınır koymak gerekir kendin için.
Kızı savunmuyorum ama oyuncak olmamayı seçebilirsin.
Kızlar her zaman böylr kıskanç mı. Giden kendisi sonucta. Ne yapcam beni aldatp giden birini mi beklicektm
Konu kadınların kıskançlığı değil ki senin elde oynatılmaya meyilli oluşun.
Hangi sözüm senin bunu söylemene sebep oldu?
Oyuncak kelimesi ve seni aldatan kadının hala sana tepki verebilecek kadar yüzünün olması ki bunu sen sağlamışsın belli ki.
Zeki birisin korktum
Korkacak bir şey yok sen bu tavizi verdiğin kadından kork bence
Ya onu kafaya takmamak istiyorum. Ama görünce dyanamıyorum. Görmezden gelmek istiyorum ama...
Kendini kullandırıyorsun, üzücü.
canım yurduna konulmaya dewamke diyorsun yaniii
Anlamadm aga
Gecmis olsun
Yaniii
?
boş ver ya şunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?