Beni aniden terk edip beni yedekte tutup başkasıyla olmama neden kızıyor?

Kendisi beni aniden terk etti her şey güzelken tam sevgili olcaz aşamasına geldiğimizde (kendisine aşık olduğumu anlayınca) dalga geçer gibi gülerek bitti dedi. Sonra başkasıyla sevgili oldu. (Sevgilisi yokken) Ona yazdım ama Benide yedekte tuttu. Benimde zoruma gitti bu hareket bende başkasıyla sevgiliymişim gibi video attım. Çocuk beni yanaktan öpüyordu video da. Neyse sonra bana yazdı etti seni affetmemi istiyor musun dedi bende affedilcek bir şey yapmadım dedim. Ona videodaki çocuğun sadece arkadaşım olduğunu söyledim bilerek öyle video çektiğimi söyledim. Öyle kaldı sonra birgün görüştük aradan aylar geçtikten sonra ve videodaki çoçuğu sordu bana tekrardan (onunla seviştiğimi filan zannediyor) bende tekrardan sadece arkadaştık dedim oda ozaman ona napıyosun kanka yaz dedi bende numarasını sildim dedim sonra bana inanmadı ve sokağın ortasında indirdi arabasından. Sizce haksız değil mi? Sonuçta ben onu aldatmadım veya ben onu terk edip başkasına gitmedim onun gibi. O beni terk etti o kişi sadece kurgu olsa bile sevgilim olmasıda en doğal hakkımdı. Neden buna bukadar kızıp tepki gösteriyor?

Beni aniden terk edip beni yedekte tutup başkasıyla olmama neden kızıyor?