O kadar çok kızla konuştum ki artık beğenilmediğime kanaat getirdim. Para efendilik namaz niyaz hiç birinin faydası yok. Serseri ol yatağa atmaya çalış o kız senindir. Ve güvendiğim dağlara kar yağdı. Kapalı namazında niyazında diye konuştuğum kızlar kız olmadığını söyledi. Artık aramaktan vaz geçtim. Ortam serserilere kalsın. Yaş oldu 30 bu saatten sonra ne bende güven kaldı ne de güven verebilecek özgüven. Para biriktirip huzur evinin masrafını toplayayım şimdiden ev araba alıp napayım çoluk çocuk olmayınca devlete kalacak haliyle. Gezebildiğim kadar gezer giderim bu dünyadan
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben yalnız öleceğim için değil karı kız tadı çıkaramadım diye üzülüyom az
Din konusunda çok katı değilsen parasıyla yap kurtul. Ha derdin gezip eğlenmekse onun tadı sadece sevgili ile çıkar maalesef
Valla evlilik falan hiç değil
Hani şöyle sevgilimiz olsun ya da aşkımız olsun yeter yalnız kalmaktan iyidir, yarın öbür gün terk ederse zaten yalnız öleceğim bir şey değişmeyecek her halükarda yalnız öleceğim ve bu benim hiç umurumda değil
Gezip tozmak sevgili ile çıkar ama illa aşk olması gerekmez bir kız yanına yakıştırdığı erkeği, erkekte yakıştırdığı kızı alır birlikte takılırlar işte sevgili olarak
Bugüne kadar kim kaç sevgili yapmışta hep ayrılık var o yüzden takılmak iyidir kafa dengi sevgili gibi bir şey
Parayla cinsel ilişkiye gireceğime sevgilim olsa bedavaya girerdim vermem para ya boşa
ne bu bekaret takıntısı anlamıyorum, ilişkinin dinamiği daha önemli değil mi sence de
Benim ailevi yapım buna izin vermez. Milletle oynaşıp oynaşıp gelecek benim eşim olacak öyle dava yok. Ben bu gözle bakıyorum. Zor mu zor olmazsa da olmasın öyle olacağına hiç olmasın daha iyi.
eski eskide kalır, seninle olduğu sürece sana sadık olması önemli.
Güvenemem o kadar. Çoğu bi kerelikti hata ettim bilmem ne diyor ama bana bunu nasıl kanıtlayacak. Her önüne gelenle yapmadığı ne malum. Yarın evlendiğimde kapıyı kapatıp işe gittiğim zaman gözüm arkada kalacaksa boş ver gitsin.
belki sevgilisiyle yapmıştır nereden biliyorsun
Ya olabilir de bi kerelik hata olduğunu bana nasıl kanıtlayacak. Ben güvenebilir miyim sence buna.
bence seninki güvenden değil, eskiden ilişki yaşadıkları için onları değersiz görüyorsun. evlenene kadar beklemek istememiş olabilirler.
İşin ucunda ayrılık varsa o iş yaş arkadaş. Ben erkek halimle evlenmeden olmaz diyorum. Kız nasıl ikna oluyor anlamıyorum yaaa
altta erkek kullanıcının altına yazdığın şeyleri de okudum. gayet de kadın oldukları için ötekileştiriyorsun. belki de erkek yapar kadın yapamaz kafasında olduğun için sana gelmiyor olabilir
Din konusunda katı biri değilsen hevesini al dedim. Ben din konusunda katı biriyim o yüzden kendime yakıştırmam. Kendine yakıştıran yapsın ve yapmış birini arasın. Ben de kendim gibi birini arıyorum özeti bu alttaki yorumun. Erkeğe namus neyse kadına da o. Bi fark göremiyorum
belki o kadınlar da din konusunda katı değillerdir ve sadece heveslerini almışlardır, bilemezsin.
her başörtülü dindar değil
Babam imam 5 yaşından beri kapalıyım. İmam-hatip okudum diyen çok kızla konuştum. Aralarından yapmış olan çok çıktı. Kimseye güvenemem bu saatten sonra
aslında evlenememenin sebebi o kızların daha önce bir şey yaşamış olması değil, senin bu konuda takıntılı olman. her insanın bu tür içgüdüleri vardır ve yapmak istemiş olabilir, normal. önemli olan kadına karşı bakış açını genişletebilmen. asıl sorman gereken bu kadın benim hayatımı güzelleştirir mi, onunla bu yola çıkabilir miyim, karakteri nasıl vs. emin ol pencereni genişletirsen sana uygun birini ve çok daha mutlu olacağın birini bulursun. bir kadın bekaretinden ibaret değildir
bu kadar yenik olmak için fazla gençsin
5-6 yıl daha bulamazsam birini anca evlenmiş boşanmış birini bulurum. Hiç sevgilisi olmamış ararken hiç ilişkiye girmemiş aramaya başladım. Şimdi de evlenmemiş olanı arayacağım galiba. Ama zor onlar da beğenmez belki
hiç sevgilisi olmamış mı o ne demek abş sen baştan imkansızı istemişsin…bu devirde !
görücü dene abi
Kendim gibi birini aradım evlenmek için o olmadı tabi. Sonra ilişkiye girmeyen aradım. Görücü bu yüzden en mantıklısı geldi. Onlarda artık bahane olsun diye mi söylediler bilmiyorum ama kız değilim dediler. Güvenemiyorum kimseye
peki öyle dedikten sonra sen ben seni kabul ederim tarzı bir şey söyledin mi yoksa onlar direkt ben kız değilim olmaz mı dedi? öyleyse bahane etmişler abi daha sen cevap vermeden
Ben kız değilim olmaz dediler direk. Sen daha iyilerine layıksın kendin gibi birini bul. Vs vs
çok üzgünüm abi bildiğin bahane bu ama yılma sen yaşın çok değil yine ara bi araştır uygun biri inşallah çıkar karşına
Hep aynı muamele ile karşılaşınca insanda zerre umut kalmıyor. Bu saatten sonra ben aramam. Karşıma çıkarsa kendi çıksın ben aramıcam. Madem kısmet buyur akışına bıraktım hadi bakalım ☺️
😸😸hadi bakalım kader yap işini yorma artık
ya kusura bakmayın ama fiziksel bir eksikliğiniz mi var bu da bahane olamaz ama neden size hep aynı muamele çekiliyor merak ettim yoksa soğuk biri misiniz olay nedir ki abi sizce?
Ya söylediklerim yalan geliyor. Fazla üst düzey sanırım. Ama böyleyim. Ve kendimi anlatıyorum sadece. Sohbetim sıkıyor karşıdakini. Yani hiç gizem veya merak edilecek bişey kalmıyor. Konu bitiyor zaten sohbet ilerletmekte berbatım tecrübem olmadığı için ne konuşulur bilmiyorum. Kısa bi tanışma evresi ve sonrası olmuyor. En uzun ilişkim 4 gün o da sevgililik bile değil. Tanışma evresi yani.
ne diyorsun abi ya dört gün mü? üst düzey konuşmayı anlamadım ama bu olgunluğundan kaynaklıdır belki bence ne konuşulacağını bilmemenin kaynağı konuşmak istememek olabilir yani insan merak eder karşıdakine sorular sorar hayatını sorar tebessüm eder gülümser daha sıcakkanlı ve rahat olmanı tavsiye ediyorum konuşmak için değil gerçekten karşıdakini tanımak ve kendini tanıtmak için konuş iltifat et ailesini sor ona hayattan ne istediğini sor somut değil soyut konulardan da konuşun anlattığı bir konuda detaya in öyle tanımaya çalış belki ortak hayalleriniz çıkar belki daha iyi ilerler bu durumlar
Soru nerde tam olarak göremedim
Bu kadar kafaya takmalı mıyım onu soruyorum
Hyr çok daha kötü dertleri olan insanlar var.