Komşum beni dikizliyor niyeti kötü mü?

merhaba boşanmış iki çocuklu genç anneyim ailemde kalıyorum iki çocuğum var ve herkes çalışıyor evde tekim hemen karşı kapıdaki komşumla bir gün karşılaştık çok baktı o sıra çocuklar yoktu baştan aşağı süzdü beni ilk defa görüyor diye dedim ondan sonra ara ara karşılaştık hep baktı ve ardından bekar sandı büyük ihtimalle beni çünkü iki çocuklu gibi durmuyorum herkes bekar sanıyor beni neyse ondan sonra çocuklarla da denk geldik biz yine bakmaya devam etti durup içeri girmemi bekliyor resmen ve ben bir haftadır belki aile evinde değildim bu gün tekrar karşılaştık aile evinde arabaya binecekti kafayı kaldırıp balkonda beni görünce geri çıktı bana baktı binmedi ve ardından sokakta durdu balkonda kaldı gözü ve içeri geçtim az önce çöpleri kapıya koydum oğluma markete gidiyorum dedim o içeri giriyordu ve gördü markete gideceğim içeri girmedi aşağı indi kapıya beni bekledi giderken suratıma baktı öylece taki gelene kadar bekledi kapıda şimdi gidip balkonun önünde aracı var oturmuş balkona bakıyor amacı kötü mü kendisi memurmuş yanlız yaşıyor ben mi fesat düşünüyorum amacı kötü mü hala içeri girmedi abaza mı kötülük peşinde mi yani balkonumuz bile bitişik dış kapılar karşılıklı ama bir şey demedi taciz vs yok
Güncellemeler
+1 yıl
lütfen ahlaklı bir şekilde görüş paylaşın sizin de ananız bacınız var
Komşum beni dikizliyor niyeti kötü mü?