Karşı komşumuz beni taciz ediyor?

6 aylık evliyim bizim karşı komşularımın tahminimce 20 yaşında oğlu var. Apartmanda ne zaman karşılaşsak boş boş konuşuyor hatta ben mesela onun önünde hizli hızlı yuruyorumdur o zaman o da daha hızlı yürüyor ve onu aniden arkamda dururken buluyorum nerdeyse bana değecek 1 cm kalmış bana değmesine. Sürekli konusalim mi tanışalım mi diyor. Gecen ingilizce kursundan saat 7de dönüyordum eve bana dediki canin mi sıkılıyor bir şeyler yapalım mı diyor. Ben de esime korkudan anlatmıyorum inanın eşim delirdi mi tam delirir. Eşim okumuş kültürlü adam okey ama bunu öğrense cidden gözü döner çocuğu ya bir yerinden bıçaklar ya da ölesiye dover. Tacizciden kurtulayım derken eşimden olmak istemiyorum. Eşimi de 1 aydır taşınmaya ikna ediyorum eşim diyor ki kirayi 1 senelik ödedik neden taşınalım. Ne yapmam lazım cidden boğuldum artık. Acaba çocuğun annesiyle mi konuşsam? Bir yandan acaba annesi oğlunun beni taciz ediyor olusunu kabullenir mi ki? Belki anne kabullenmez hatta uste çıkmaya çalışır falan diyorum. Bilemedim yardımcı olun nolur ya

Güncellemeler
1 yıl
Bir de çocuğu şimdiye kadar kocama şikayet etmediğim için acaba çocuk onun tacizinden hoslandigimi dusnmus olabilir mi? Çünkü git gide ileri gidiyor. Kocama anlatmadigim için belki de kocami aldatma kapasitesine sahibim sanıyordur. Of cidden çok sıkıntılı bir durum eşim tesadüfen öğrense nasıl bana anlatmazsın diye kıyameti kopartacak. Söylesem ayrı dert söylemesem ayrı
Güncellemeler
1 yıl
Bilmiyorum ben galiba esime anlatacağım ama çocuğun beni çok taciz ettiğini söylemeyeceğim. Direyecegim ki çocuk bana değişik bakıyor korkuyorum diyeceğim. Bakışıyla rahatsız ediyor desem hem belki çok sinirlenmez ve taşınmayı kabul eder
Karşı komşumuz beni taciz ediyor?