Komşum taciz ediyor?

Sevgilimle beni gördü sakin bir yere gittik halbuki sahil tarafında kuytu bi yerde takip etmiş olabilir normalde bizimkilerle gider gelirler birbirlerine. Beni gördü sırada etek giymiştim sevgilim bacaklarimi elliyordu boynumu öpüyordu bi irkildim görünce sonra devam etti gitti sevgilim ne oldu felan dedi benzettim birine vs felan dedim baban sandimya tırstım dedi yok dedim sonra o gün eve dönüyordum beni gördü bugün neler yapıyodun kız öyle sevgilinle babanın abinin haberi var mı dedi yok dedim seni de ilgilendirmez dedim ilgilendirir öyle bir ilgilendirir ki bu apartmanın namusu var namusu dedi tefonunu çıkardı bak burada da delilleri var ya küçük kasar seni dedi ne olur gösterme dedim aileme sana para veriyim sil dedim görüntüleri yok pata mara istemem o kaymak bacaklarının tadına bende bakmak istiyorum merak etme ileriye gitmiycem ama sahip olmak istiyorum bedenine dedi abi ne olur başka bisey işte bunu yapamam sevgilim var kulun kölen olayım dedim Kölem ol işte onu diyorum dedi düşün karae ver resimlerin ifsalarin gider yoksa ona göre dedi gitti babam annem kahrolur eğer görürlerse arkadaş olduğunu görse gene neyse ama öperken eklerken karşıdan çekilmiş nasıl bir yol izleyebilirim?
Komşum taciz ediyor?