Kalbim çok acıyor unutmak için napmalım gercekten kendimden utanıyorum?

Sevdigim bi çocuk var en yakın erkek arkadaşımın yakin arkadaşı onun sayesinde biz de yakınlaştık gercekten iyi anlasiyorduk hatta benden hoşlandığını düşünmeye başlamıştım ama bana başka bi kizi sordu o kiz da baskasini seviyordu bende yuzune pat diye soyledim sonra benden uzaklasti asla eskisi gibi olamadik su an yine konuşuyoruz ama dun duyduklarım çok canımı yaktı arkadaşıma sormuştum o benim hakkimda ne düşünüyor diye sevmiyormus beni onada benimle niye takildigini falan sormus bana agresif sinirli falan demis hakkımda hatta ama gelip benle konuşmaya çalıştığı zamanlarda oluyordu şimdi sevdigi kızdan iki kere red yemiş kiz bunu herkese rezil etmiş bu da karı kız islerine gircem demis arkadaşıma, çok soğuk birisi o da benim gibi bende buz gibiyim yakin olmadığım insanlar bana egoist burnu havada sinirli diye tabirler kullanır ama hiçbiri bu kadar acıtmamıştı canımı, kendisinin benim erkek versiyonum gibi olup benim bu huylarıma kusur bulmasını da anlamıyorum ayrıca beni ne kadar tanıyorsun da böyle konuşuyorsun acayip sinirlerim bozuldu.
Kalbim çok acıyor unutmak için napmalım gercekten kendimden utanıyorum?