pandemi de home office olarak 3 aydır bir şirkette çalışıyorum. şirketin patronu bir sebep bulamıyorum ama zamanla samimi yaklaştı bense her defasında durman gereken yeri bil yoksa girdiğim kapıdan arkama bakmadan çıkarım dedim. aramızda 3 aydır da tatlı sert bir iletişim var. geçen konuşmamızda " herkesin birer kırmızı çizgisi olur. benimde bir çizgim var çizgimi geçme hiç acımam ezerim " dediğimde offf yeter ne kırmızı çizgiymiş falan etti sonra o halde" kırmızı çizgi yerine kedinin kuyruğuna basmak diyelim" dediğimde "daha çok birbirimizin kuyruğuna basacağız "dedi. dünde"sana verdiğim anlaman için bir şey diyeceğim ve değerini anla" diyip "ben senin kalbindeki o artniyetsiz temiz hali görebiliyorum ve sağ olduğum müddetçe senin yüzünü gülümseticem bunu istiyorum vs "dedi.
sizce 3 ayda ben katı kuralken onun bunu demesi ve son zamanlarda sürekli ailemi sorgulamaya başladı. sizce çok normal mi? dediklerini ciddiye mi yorayım?
(Dipnot: daha önceki adımında ona sert davrandığımda kalbinin kırıldığını farkettim. bana uzak durdu ve sen beni darmadağın ettin. bi kere daha sana verdiğim değeri lütfen anlamaya çalış beni yıkma falan dedi. aramızdaki ilişki ve değer söz konusu olduğunda bu konuda hassas.)
sizce 3 ayda ben katı kuralken onun bunu demesi ve son zamanlarda sürekli ailemi sorgulamaya başladı. sizce çok normal mi? dediklerini ciddiye mi yorayım?
(Dipnot: daha önceki adımında ona sert davrandığımda kalbinin kırıldığını farkettim. bana uzak durdu ve sen beni darmadağın ettin. bi kere daha sana verdiğim değeri lütfen anlamaya çalış beni yıkma falan dedi. aramızdaki ilişki ve değer söz konusu olduğunda bu konuda hassas.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer