Aşk İlişkileri Bir erkeğin ciddi düşünüp düşünmediğini onla konuşarak anlayabilir miyiz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Direkt sorulur mu ciddi mi düşünüyorsun diye nasıl sorulur ne denir? Güncellemeler+1 yıl Giyimi kiskanmayan erkek sevebilir mi peki? Kısıtlamayan erkek Bir erkeğin ciddi düşünüp düşünmediğini onla konuşarak anlayabilir miyiz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Baştan konuşacaksın. Siz nasıl sevgili oluyorsunuz ben anlamıyorum ki.. 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Baştan konusulunca erkekler korkup kaciyormus diye korktum Yorumla Soran +1 yıl Korkup kaciyormus diye biliyorum pardon Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Niyeti ciddi olmayan biri kaçsa ne olur yanında olsa ne olur. Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi doğru ne bilim hemen ciddi misin diye sorsam cepte falan düşünür mü beni erkek beyni çok değişik ya ne düşünür bilemiosn ki Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Asıl sormazsan cepte düşünür. Baştan ciddiyse olsun, değilse hiç olmasın diyecektin. Bu benim düşüncem. Yorumla Soran +1 yıl İşte erkekten erkeğe fark var bazı lay lay lomcu erkekler de kızı elde tutabilmek için kandırmak için ben ciddi düşünüyorum der :/ Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Tamam onu da diyebilir ama en azından şimdi senin durumunda olmazdı. 😃 Yorumla Soran +1 yıl 🤣off bilemiorm vllahi hem adamın niyeti ciddi değilse bile ciddiyim der yani bn ciddi değilim diyen pek erkek uok Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Baştan tavır koymazsan da nehirde sürüklenir durursun. 😃Evet derler benim sevgili hemcinslerim. 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣bn belli ettim niyetimi birazcık ama Yorumla Eray-Demirci +1 yıl O tepki vermediyse takılırsınız en fazla. 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok belli etmedim ki hani dusuncesini falan sormadım belli etmeidm ama Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Bilmem ne badi olursunuz en fazla. 😃😃 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır sorulmaz zaten ciddi düşünmeyen açıkça söylemez. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O da doğru ciddi düşünmeyen dermi bn ciddi düşünmüyorum diye haklısın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ailesinden bahsediyorsa ailesiyle (ya da ailenle) tanıştırmak istiyosa 1 32 Yorumla Soran +1 yıl Ailesinden nasıl bahsediyorsa mesela? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatıyorsa işte ne iş yaptıklarını falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Laylaylom ilişki düşünse ailesini katmaz Yorumla Soran +1 yıl Anladım ama konu gelmişse gene bahsedilir ya :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya Yorumla DevBebek89 +1 yıl Kız çözmüş jsjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ;) ee yaniii Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yok ya 🤔🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşko takılmalık ilişki istiyosa takılır geçer eğlencesine bakar sadece ailesini niye anlatsın sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takılmalık istiyosa bide üzüntünü umursamaz ne olduğunu sormaz Yorumla Soran +1 yıl Hani ne bilim sohbet muhabbet ederken konuştuk hemşehri sayılırız bide ailesinden bahsetti biraz Yorumla DevBebek89 +1 yıl Ahhah deli Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru umursamaz olur Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeyi de okuyun lutfennn 😌🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum belki şu an sevgili değilsiniz diye karışmak istemiyodur ama seven kıskanır kısıtlar bence ya Yorumla Soran +1 yıl Yok sevgili oldukta çok yeniyiz Yorumla DevBebek89 +1 yıl Bence de kısıtlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki sıkmak istemiyodur erkek arkadaşlarına falan karışıyo mu Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım bı tane var o da liseden kıskanmasina gerek yok cubku uzun zamandır bulusmuyoz onu soledim ama Instagram'da ki tanımadığım erkekleri takip ediodum bn çıkardım hepsini ( o solemedi ben çıkardım ) Yorumla Soran +1 yıl Yeniyiz diye şey ypmiodur belki ya dur bakalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan erkolar yormayın be Yorumla DevBebek89 +1 yıl Lise aşkı mı 🙂 Yorumla Soran +1 yıl ah bu erkekler ya uff... Yok lise değil bir uygulamadn tanıştık ula ilk buluşmada sevgili olduk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DevBebek89 sen niye karışıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demekki beğenmiş seniii hadi yine iyisinnn😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣çok hızlı oldu ama hızlı giden atın pohu seyrek dusermis diolar 😓 Yorumla DevBebek89 +1 yıl Ne bilim sohbet çok sardı 😅 Yorumla Soran +1 yıl Beğenmişmidir garbi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenmiştir aşko eve gidince engeli basmadıysa beğenmiştir 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl O olay da önceden gelmişti başıma çok kötü bı durum:( neyse tutmiyim sizi yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌸🩷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederimm 💖 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik konusu konuşmaya karistirmiyorsa ciddi ilişki o 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Direk sor ondan sonra bak bakalim ne cevap veriyor 1 0 Yorumla
mutinmniz Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Karakterini anlaman lazım. Konuşarak ifadelerini anlamlısın çelişiyor mu kendiyle 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Daha çok yeniyiz tanıdığım kadarıyla karakteri oturaklı birine benziyor ama bilemiyorum ki Yorumla mutinmniz +1 yıl Zaten ilk başta kendini kim belli eder ki. Bu hali ile üç dört hafta sonraki konuşmaları analiz et çelişiyor mu kendiyle Yorumla Soran +1 yıl Çelişiyor mu derken zıt konuşuyor mu denek istedin dimi Yorumla mutinmniz +1 yıl Evet uyuşuyor mu dedikleri felan. Eğer sevmiyorsa kendini sana iyi göstermek için yalanlar süslü kelimeler kullanacaktir Yorumla Soran +1 yıl 😌 teşekkür ederim Yorumla
Kanatsızkuş11 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Normal sohbet edip iyice tanımak lazım. Lafta herkes ciddi düşünür. 1 0 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Durumuna bakmak lazim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne durumu Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sorulmaz, o belli eder zaten 0 0 Yorumla
dilaanakay34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İlgilenmez aramaz 2 0 Yorumla
baran2199 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Konuşarak fikri belli olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Baştan konuşacaksın. Siz nasıl sevgili oluyorsunuz ben anlamıyorum ki..
Baştan konusulunca erkekler korkup kaciyormus diye korktum
Korkup kaciyormus diye biliyorum pardon
Niyeti ciddi olmayan biri kaçsa ne olur yanında olsa ne olur.
Öyle tabi doğru ne bilim hemen ciddi misin diye sorsam cepte falan düşünür mü beni erkek beyni çok değişik ya ne düşünür bilemiosn ki
Asıl sormazsan cepte düşünür. Baştan ciddiyse olsun, değilse hiç olmasın diyecektin. Bu benim düşüncem.
İşte erkekten erkeğe fark var bazı lay lay lomcu erkekler de kızı elde tutabilmek için kandırmak için ben ciddi düşünüyorum der :/
Tamam onu da diyebilir ama en azından şimdi senin durumunda olmazdı. 😃
🤣off bilemiorm vllahi hem adamın niyeti ciddi değilse bile ciddiyim der yani bn ciddi değilim diyen pek erkek uok
Baştan tavır koymazsan da nehirde sürüklenir durursun. 😃
Evet derler benim sevgili hemcinslerim. 😃😃
🤣🤣bn belli ettim niyetimi birazcık ama
O tepki vermediyse takılırsınız en fazla. 😃😃
Ya çok belli etmedim ki hani dusuncesini falan sormadım belli etmeidm ama
Bilmem ne badi olursunuz en fazla. 😃😃
Hayır sorulmaz zaten ciddi düşünmeyen açıkça söylemez.
O da doğru ciddi düşünmeyen dermi bn ciddi düşünmüyorum diye haklısın
Ailesinden bahsediyorsa ailesiyle (ya da ailenle) tanıştırmak istiyosa
Ailesinden nasıl bahsediyorsa mesela?
Anlatıyorsa işte ne iş yaptıklarını falan
Laylaylom ilişki düşünse ailesini katmaz
Anladım ama konu gelmişse gene bahsedilir ya :(
Yok ya
Kız çözmüş jsjjs
;) ee yaniii
Nasıl yok ya 🤔🤣
Aşko takılmalık ilişki istiyosa takılır geçer eğlencesine bakar sadece ailesini niye anlatsın sana
Takılmalık istiyosa bide üzüntünü umursamaz ne olduğunu sormaz
Hani ne bilim sohbet muhabbet ederken konuştuk hemşehri sayılırız bide ailesinden bahsetti biraz
Ahhah deli
Evet doğru umursamaz olur
Güncellemeyi de okuyun lutfennn 😌🤣
Bilmiyorum belki şu an sevgili değilsiniz diye karışmak istemiyodur ama seven kıskanır kısıtlar bence ya
Yok sevgili oldukta çok yeniyiz
Bence de kısıtlar
Belki sıkmak istemiyodur erkek arkadaşlarına falan karışıyo mu
Erkek arkadaşım bı tane var o da liseden kıskanmasina gerek yok cubku uzun zamandır bulusmuyoz onu soledim ama Instagram'da ki tanımadığım erkekleri takip ediodum bn çıkardım hepsini ( o solemedi ben çıkardım )
Yeniyiz diye şey ypmiodur belki ya dur bakalım
Ulan erkolar yormayın be
Lise aşkı mı 🙂
ah bu erkekler ya uff... Yok lise değil bir uygulamadn tanıştık ula ilk buluşmada sevgili olduk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@DevBebek89 sen niye karışıyorsun
Demekki beğenmiş seniii hadi yine iyisinnn😂😂
🤣🤣🤣🤣çok hızlı oldu ama hızlı giden atın pohu seyrek dusermis diolar 😓
Ne bilim sohbet çok sardı 😅
Beğenmişmidir garbi
Beğenmiştir aşko eve gidince engeli basmadıysa beğenmiştir 😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
O olay da önceden gelmişti başıma çok kötü bı durum:( neyse tutmiyim sizi yorumunuz için çok teşekkür ederim 🌸🩷
Rica ederimm 💖
Cinsellik konusu konuşmaya karistirmiyorsa ciddi ilişki o
Direk sor ondan sonra bak bakalim ne cevap veriyor
Karakterini anlaman lazım. Konuşarak ifadelerini anlamlısın çelişiyor mu kendiyle
Daha çok yeniyiz tanıdığım kadarıyla karakteri oturaklı birine benziyor ama bilemiyorum ki
Zaten ilk başta kendini kim belli eder ki. Bu hali ile üç dört hafta sonraki konuşmaları analiz et çelişiyor mu kendiyle
Çelişiyor mu derken zıt konuşuyor mu denek istedin dimi
Evet uyuşuyor mu dedikleri felan. Eğer sevmiyorsa kendini sana iyi göstermek için yalanlar süslü kelimeler kullanacaktir
😌 teşekkür ederim
Normal sohbet edip iyice tanımak lazım. Lafta herkes ciddi düşünür.
Durumuna bakmak lazim
Ne durumu
Sorulmaz, o belli eder zaten
İlgilenmez aramaz
Konuşarak fikri belli olur