Merhaba, Bu şekilde anlayamayız o kesin. Nasıl anlarız, bir erkeğe bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Herkes herkes değildir. İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor. İnce eleyip sık dokumalı...
Çok basit aslına bakarsan, kurduğu hayallerde kendine yer buluyorsan bilinç altında seninle ilgili ileriye dönük planları var demektir bunu anlamak için de zekice bir kaç soru yöneltmek kafi gelir. İnsanları anlamanın ve tanımanın En güzel ve en kolay yolu hayal dünyasına yolculuk yapmaktır diye düşünüyorum. ☺️
Fark etmez bir yerden başla önemli olan hayallerini girmek sorunun içeriğini sen hazırlamalısın onu tanıyan sensin sonuçta yani hangi soruyu yöneltir sen kendini kaptırır ve anlatmaya başlar bunu bilmiyorsan zaten ileriye dönük bir ilişki sadece hayallerde kalır.☺️
Sürekli seninle birlikte yapmak istediği hayallerden bahseder, çocuk sahibi olmaktan bahseder. Ve seni ortamlarda sahiplenir. Daha başka şeylerde vardır tabi şu an aklıma gelenler bunlar 😀😀
Haha yok be hacım bana seninle ciddi düşünüyorum hatta 2 aya söz takalım istemeye geleceğiz dedi. Ben sabah kalktım bir baktım engellemiş hicbir neden yokken 🤣ne oluyor dedimm hâlâ da anlamış değilim. Demem o ki nikah gününe kadar kimseye güvenmeyiniz🤣
Her hayalinde senide hayallerinin içine katar. Seni düşünerek geleceğini belirler.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tam anlayamazsın bir anda terkedebilir Ama bir erkek çok ciddiyse seni seviyorsa gerçketen yanında kasılarak yürür rahat olamaz aşırı terleyebilir konuşma tarzında değişiklikler olabilir. Diğer arkadaşlarıyla konuşma şekline dikkat edebilirsin Tabi hasta da olabilir😂