Insan geçmişi nasıl unutur ve kurulur ki? Artık çok kötü hissediyorum, çok yalnız hissediyorum? Sizce neyim eksik ki anlatamadım?

Hiç kız arkadaşım olmadı. Kimseye kendimi ya kabul ettiremedim ya da kendim beğenmedim. 35 girdim. Yalan yok yani 20 yaşındaki kızla çıkamadım diye acı çekiyorum. Içimde böyle parçalan bir şey var. 35 sonra kadına olan hasretim, özlemim, kendimi ifade edemeyişim, yaklaşık 7 üniversitesi bitti. Aof, bir kaçı örgün felan. ama bir kere kadınla birleş. medim. Içimde kalan boşluk oyle büyüyor ki? 2017 psikiyatri gittin ara ara gittim sonuç alamadım. Özele gitsem para yok, devlete gitsem ya yatırırlar ya da ilaç verip gönderir. Asgarî ücret özel güvenlik olarak bir firmada çalışmaktayım. Sizce sorun parasız olmak mi? Bu kadar mi zor kadının beni anlaması, göz yaşımı görmesi. Hiç mi kadın görmez ki yoğun bakımda yatan hastalari? Ölmeyi düşünüyorum yalan yok ama sorun neydi? Istemek, arzulamak, özlemek, sev.. işmek bu kadar mi zordu? Ölümü çok özledim kurtuluş gibi geliyor? Lanet olsun her şeye... O kadar oku güvenlik ol, borç sağ sol... ?
Insan geçmişi nasıl unutur ve kurulur ki? Artık çok kötü hissediyorum, çok yalnız hissediyorum? Sizce neyim eksik ki anlatamadım?