2 kere yazdı tersledim sayılmaz ama konuşmadım gibi bir şey gururu kırıldı sanırım 20 gün oldu yazmıyor bir şey ona instagramdan istek atmalı mıyım kabul ederse olumlu bir şey mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen istiyosun ki sen tersledikçe peşinden koşsun bitti o iş hadi hadi sağdan sağdan
kdlweknklwendknewkekw valla doğru ama ayrılan o iken benim yazmam olur muydu sence tabiki o koşacak
Hasret yağar dağlara 😊
dnwelknklwenkefnklenkelw napıyon ya
Hiç moral olur belkim 😊
daha da bozuldu ama haksız mıyım ya o ayrılmışken koşması gereken o değil mi zaten
Anlat noldu bakim
anlatacak bir şey de yok ki sebepsiz yere bitti benim kıskançlıklarım onunla görüşmemem dediklerini takmamam ya biraz kaşındım gibi oldu o da ayrıldı işte
Bozma moralini be güzellik atarsın bi istek düzelirsiniz be ya
20 gün olmuş geceleri sen uykuda uyumamışsındır
etmez kabul büyük ihtimalle en azından artık beklemem onu mesaj atmış mı diye bakmaktan telefonun tuşu bozuldu aç kapa aç ahahahah valla ya
Kıyamam ya :(
Aynını bende yaşadım varya gece her uyandığımda tele bakıyodum acaba yazmışmı diye.. en kötüsüde alışıyosun birden bitince ml gibi kalıyosun o kötü oluyo...
O her sabah gelen günaydın mesajı yok ya da atacağın yok
sence istek atayım mı peki dinlicem seni gerçekten doğrusunu söyle sonradan biriyle görsem kahrolurum bunu söyliyim çok seviyorum çünkü ve benim adım atmamı bekliyor onu da biliyorum atmazsam bir süre sonra hayatına bakacak sence bu adımı atayım mı beklemiyorsa da siler isteği ben de boşuna umutlanmam hayatıma bakarım değil mi delircem kafam çok karışık
At kız valla hiçbişey kaybetmezsin.. çünkü kadınlar bu konuda yapıcı olması çok fedakârca bişey at valla.. hiç yoktan rahat uyku uyursun.. attım kabul etti veya etmedi diye kafanda soru işareti kalmaz
dinliyorum seni be sonucu yazarım istiyorsan
Yaz tabiki.. dinle beni merakta bırakma
hayyyyyyyyyyyyyy hemen kabul etti bir şey yazdı allahım okuyamıcam kalp krizi geçiririm belki de beni rahat brak demek için kabul etti
Kız ne korkuyon ya o da insan sonuçta human ya yardır bak ne yazdıysa hadi
bakamıcam gerçekten hesabı veriyim sen bak kdnlkweknelkwek offffffffffff korkuyorum üstten de okunmuyo of
Hesabı tanımadığın birine vermeyi aklından bile geçirme sakın..
Biraz sakinleş sakin kuzum ya strese ne lüzum var o yabancı birimi
çok çabuk oldu ya beklemiyordum bu kadar hızlı hemen kabul etti ya inanılmaz ondan şok oldum bakamıyorum biraz beklicem sakinleşmeyi evet
Kötü bişey yazarsa o pişman olur emin ol
Bu en baştaki yorumumu silermisin rica etsem yazışmayı kimsenin görmesini istemiyorum
yorumunu tamamen mi sileyim vay be demek utanıyorsun benimle konuşmaktan bu arada soru işareti atmış ne oldu diyor
Ya utanmak değilde şarkı falan paylaştım ya.. yürüyo sanarlar falan
şarkı gitti gizli üye ol istersen silmek istemiyorum yprumu kalsın nolur şu an en büyük destekçimsin
Tamam gizlendim
konuştuk anlaştık ortak kararla bitirdik bir daha olamayacağımızı söyledi ben de tamam madem böyle diyorsun kendine iyi bak dedim sonra kendini beniim takibimden çıkarttı ama o beni takip ediyordu ben de onu çıkarttım. biraz depresyona girmiş durumdayım ama geçecek :)) teşekkür ederim her şey için en azından artık beklemicem
Kuzum Allah bi kapıyı kapattıysa daha iyisini açacağı içindir
Gururuna dokunacak bir şey soylediysen gururu olan bir erkekse kaybettin
bir şey demedim arkadaş değiliz dedim o da hayat arkadaşıyız dedi ben yok almıyım sağ ol dedim bu kadar
Geçmiş olsun
nasıl yani bitirdi mi sence kayıp mı ettim ee zaten benim değildi ayrıydık çok da büyük kayıp değil ama böyle içimde umut var en azından umudu öldürmek için atmalıyım bence reddederse bitirmiştir gibi
Akılı bir erkekse bitirmiştir
seven bir erkekse
Ne kadar severse sevsin söylediğin şey ağrına gitmisse dönmez geri aşk da gurur olmaz derler ama var
hayır yapma. Bosuna eski sevgilin olmamış demi
doğru diyorsun ama içimdeki özleme söz geçiremiyorum ve yazık oldu diyorum yanlış anlaşılmadan bitti
hmm yarim kalan bir iliski yani. Ama tekrar eskisi gibi olamazsınız ki. Ve Şu an duygusal bir boşluğun icerindesin. Tecrübeli biri olarak söylüyorum yapma...
Madem aklın onda kalacaktı neden bunu yaptın
çünkü hemen kollarına koşmak istemedim onu beklermiş gibi ama böyle de pes etti gibi bilmiyorum ya beklemesi zor biliyorum yine yazıcak ama beklerken o kadar umut bağlıyorum ki belki de yazmazsa kafayı yerim ondan direkt takip isteği atıp reddederse önüme bakmak istiyorum mantıksız mı
Sana bir şey söylemek istiyorum ben bu evcilik oyununu 6 sene oynadım. Şimdi elimde ne kaldı biliyor musun? Hiç koca bir hiç...
Yaşam çok kısa eğer ona karşı içinde bir sevgi varsa hiç durma konuş derim. Kaybedecek hiç bir şeyin yok
umut bağlıyorum şu an ona sence isteiğimi reddetmesi bitirdiği anlamına geliyor değil mi kabul ederse de olumlu. bilmiyorum atıcam galiba yaşanmadı diye çok pişman olabilirim sonra dediğin gibi fena gaza getirdin beni gurur boşa diyorsun yani
Tabi öyle birini gerçekten istiyorsan ve o senin için çaba gösteriyorsa o içindeki duyguyu kırma o gider mutlu olur senin aklında kalır. Kabul etmemesi olumsuz olduğunu göstermez ama kızgın demektir. Olumsuz tepki alırsan başta çokta üzme kendini tamamen ona da kaptırma derim
Olumlu
sence atmalı mıyım peki yeniden denemek istiyorum
Bence atmalısın içinde yarım kalan şeyler kalmasın