Eski sevgilimden vazgeçmeli miyim?

2,5 sene beraberdik yaklaşık 10 ay önce ayrıldık. Ben ayrıldım çok bunalmıştım sınav dönemindeydim çok kavga ediyorduk gergindik ikimizde. Ben tabi pişman oldum ve 2/3 ay sonra ona geri dönmek barışmak istedim. Ama buna sıcak bakmadı zamana bıraktı yine kırılmaktan korktu. Dört ay önce bana bana geri dönmek istediğini yazdı ama çok kararsızdı korkuyordu yine kavgalar ederiz yine terk edilir diye. Hayatına başka bir kız aldı ama yinede bana yazardı umut verirdi sonra beni engelledi aklını karıştırıyorum ben yazınca umutlanıyor hisleri yeniden geliyor diye diğer kıza odaklanmak için engelledi. Kızla beraberken hala benim ismin ve doğum tarihim dövmesi vardı sonra zamanla kapattırdı uzun zaman kıyamamış kapattırmaya. Şu an askerde ve ben ne yapsam bilmiyorum. O kız hala hayatında ve ben onu geri istiyorum. Ben onun ilk aşkıyım ilk heyecanı ilk gelinim diye eve getirdiği kız çok güzel günlerimiz oldu aylarca beni unutamadığını çok iyi biliyorum. Ben çok kötü durumdayım onsuz yapamıyorum ona yazmak hatta belki askerlik yerine gitmek istiyorum görmek istiyorum konuşmak istiyorum. Eğer onunla evlenmezsem onu unutmak için sevmediğim biriyle evleneceğim. Ne diyorsunuz artık olmaz vazgeç mi yoksa seviyorsan peşinden git mi? Bir çift tanıyorum onlar hatta nişanlıydı ayrıldılar araya başka kız girdi sonra geri barıştılar şu an evliler belki bizimde öyle olur.

Eski sevgilimden vazgeçmeli miyim?