Sevgilimin kız kankası için şüpheleniyorum?

Sevgilimin bi arkadaşı var geçen de tanıştırdı bizi kız ama arkadaşı sevgilim onun için bana çok yakınız falan demişti neyse geçen kızla tanıştım ben sevgilim diye tanıştırdı ama kız sürekli yanlış anlama normal arkadaşız deyip durdu bana kızın yaşı küçük sevgilimden ama o gün sevgilim çok yakın davrandı kıza koluna falar girdi işte sonra o bana emanet dedi abisi emanet etti dedi neyse ben sevgilimin bu yakın tavrından hiç hoşlanmadım dedim bunu ona kavga ettik o benim kardeşim gibi falan dedi bugün o kız yine aradı sevgilimi zırt pırt herşeyi sormak için arıyor bende rahatsız oldum durumdan ister istemez kıskanıyor insan kız benden çirkin ama bugün sevgilimi arayınca dedim bu kız sürekli arıyor diye onun için bana bağırdı işte sen kızı kıskandın mı seviyorum onu iyi kız falan dedi sustum konuşsam olay büyüycek arkadaşlar size kızın niyeti arkadaşça mı yoksa beni mi kandırıyor sürekli yanlış anlama canım demesinden ve sevgilimin bu koruyucu hareketinden ben şüphelendim size ne yapayım arkadaşça mı konuşuyorlar derseniz yoksa kızın niyeti başka mı derseniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sinirden kafayı yicem taktik verin ya bugün kız bizim en özel anımızda aradı ve sevgilimle 1 saat konuştu çıldırıcam
Güncellemeler
+1 yıl
Kız durumuna hayalimdeki adamın hayallerine çok uzağım yazmış sizce benim sevgilimden bansediyor olabilir mi?
Sevgilimin kız kankası için şüpheleniyorum?