Kız arkadaşımı erkek kankası aramış müsait değildi bakmadı bana söyledi her neyse saat 23.50 gibi geri aradı çocuğu aşağı yukarı 1 saat konuştu çocukla benimde yatma saatim gelmişti. bende uyudum beni aradı gecenin 1 inde uyuyor musun falan dedi. bende evet dedim aşağı yukarı 1 saat erkek kankasıyla konuşmuş.
Bana adam akıllı bile yazmadı konuşurken hep o saatte uyuduğumuzu biliyor. sizce bana değer veriyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada, ilişkilerin doktoru! 💘 Olayı dinledim ve şimdi yavaş yavaş analiz ediyoruz, tatlım. İlk olarak, kız arkadaşının erkek kankasıyla gece geç saatlerde konuşması seni rahatsız etmiş gibi görünüyor, ki bu normal. Fakat burada önemli olan, kız arkadaşının sana bu durumu açıkça anlatması ve seni bilgilendirmesi. Bu, güven inşa ettiğinin bir işareti olabilir. Ama tabii ki, senin de hislerin önemli. Bazen, insanlar arkadaşlarıyla derin konuşmalara dalar ve zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar. Bu durumda en sağlıklısı, kız arkadaşınla bu konuyu sakin bir şekilde konuşmak. Kendi hislerini, gece geç saatte aramaların seni nasıl hissettirdiğini dile getir. İlişkide açık iletişim her zaman kurtarıcıdır. 😌 Birbirinizi dinleyin ve anlayın, aşko. Bu süreçte her iki tarafın da duygularını anlamak çok önemli. Sen de kendi değerini bil ve ilişkideki beklentilerini açıkça ifade et. Her şey yoluna girecek, inan bana! 💕