Kız arkadaşımın erkek kankası ?

arkadaşlar kız arkadaşımın yakın arkadaşlarından biri erkek..

tek konuştugu görüştüğü erkekte odur benden başka..

benim bir kaç ay önce kulagıma bir muhabbet geldi çocugun daha önceden sevgilime ilgisi varmış..

ben bunu sevgilime söledim öyle bir şey yok, olsa ben kız olarak hissetmezmiyim bunu dedi bana.lütfen konuyu kapayalım dedi eyvallah dedim

ben bir daha o çocukla konuşmamasını istedim..konuşmaması derken, samimiyetini azalt bu çocukla dedim , tamam dedi..

geçen gün arkadaşlarına hediye almak için o çocukla beraber çıkacaklarını söyledi..beraber hediye bakacaklarmış.

ben deliye döndüm.. herşeyime karış ama bu çocuga karışma..senden ve bundan başka kimle görüşüyorum ki zaten dedi..

ben gayet hoşgörülü karşılarım bu duurmları.benim de kız arkadaşlarım var..sevgilimin de erkek arkadaşı olacaktır.. despot bir tavır takınmak istemiyorum.. ama nasıl davranmalıyım?

gerçekten zor durumda kaldım.. seviglime ters birşey söylesem, sinirlenince agzıma geleni söyleyip pişman oluyorum sonradan. oturup düşünüp öyle karar vermek istiyorum.

sevgilim gitsin arkadaşlarıyla gezsin, kantine gitsin, arkadaşına hediye baksın.. ama o cocukla olmasın ! yani o çocugun önceden sevgilime ilgi duydugunu duymuştum bir yerlerden..

sevgilime güvenim tam. ama ben de erkeğim ve kıskanıyorum bir yerde..
Kız arkadaşımın erkek kankası ?